Мъже, какво мислите за... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъже, какво мислите за...
преди: 5 години, 26 дни, прочетена 1562 пъти
Какво мислите за жена, която обича да обгрижва?
Не някоя мадама тип - шефка, която обича да командва, нито пък някоя с пари, която да издържа финансово мъжа, нито някоя, която да е вманиачена и залепена за мъжа си.
Имам предвид жена, която да вижда нуждите на мъжа си и да обича, да му обръща внимание когато е необходимо... Например, да му прави закуска, да му готви различна вечеря всяка вечер, да не отказва секс, да се грижи за него докато е болен, неща, които са все нормални за мен, но имам наблюдения, че май са рядкост.
Обръщението ”милинко”, както и много прегръдки, и целувки, вкл. на обществени места, биха ли били странни за вас? Гледането на филми заедно и четенето на книги един на друг?
Разговори, изслушване, споделяне.. такива неща, свързани повече с проблемите на мъжа (предпочитам да изслушвам вместо да говоря за себе си. )

Мисля си, че поведението ми понякога се тълкува като детинско или глезено, но поне не ми се иска да бъда досадна.
Къде е границата между досаждане и обгрижване, за вас - мъже?
Мисля си, че всичко е до човек и, че този, който обича - не усеща чувства като досада от партньора си, но... след време, знам ли, може ли подобно поведение на загриженост да дотегне?
Имайте предвид, че знам кога да оставя човек да си почива ако е изморен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 24 дни
hash: 36c3c75a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мечтая да срещна и да бъда с жена с твоите възгледи, характер, отношение и принципи. Права си, че това е рядко срещано явление в днешно време. Надявам се да не се промениш, защото не малко мъже като мен се оглеждат и се надяват да срещнат някоя като теб. :) Остани такава каквато си, човека който те срещне ще бъде истински късметлия!
М. 25

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 50515cad8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С приятелката ми сме заедно от вече половин година и е точно от този тип момичета. До сега не съм бил във връзка с подобно момиче. Все още не живеем заедно, но винаги като съм у тях или тя у нас, тя гледа всичко да е наред, тя ми готви, чисти, задоволява нуждите ми и винаги я е грижа дали съм добре. Когато бях болен тя ми донесе супи. Гледаме заедно филми и като цяло прекарваме заедно времето си всеки ден. Според мен такива момичета наистина са рядкост и за жалост не всеки заслужава такава любов каквато дават те.

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: b62ca38eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Представи си същото в разменени роли. Мъж, който се грижи за теб с такива жестове като закуска, кафе, разговори, прегръдки и целувки на публични места, звънене, съобщения. Ако ти имаш същите чувства към него, всичко е наред и ще си живеете в идилия. Няма да те дразни привързаността му, а ще те радва. По обратната логика, ако ти нямаш същите чувства към него, това отношение ще те задушава малко и ще ти идва в повече. Ще започнеш да чувстваш вина, да трупаш напрежение в себе си, че мъжът се държи чудесно, а ти видиш ли, не го оценяваш. Същото е и когато жената полага подобен вид грижи за мъжа. Ако той я обича, ще я оценява толкова високо, че все тя ще му е в мислите. Ако той няма чувства към нея, ще се опитва да увеличи дистанцията.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 23 дни
hash: 0b1a9d33d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Представи си го това всичкото, за постоянно, не само в любовния период, който трае максимално 3 години. Представи си го и когато се появят децата. Съветът ми е много внимавай, да не си вкараш таралеж в гащите. Има мъже, които са инфантилни и търсят точно такава жена, която да ги обгрижва, понеже тях ги мързи да гледат. Те не, че ще те обичат, но ще им бъдеш много удобна. Особено много се пази от нарцисисти. Може да прочетеш повече в интернет. Връзката емпат нарцисист е много разпространена.
Ако това всичко е част от твоята природа, а не просто начин да изразиш пеперудите в корема си към някой, то тогава мисля че по-добре тази майчина грижа и топлота, които имаш, да ги насочиш към децата. Мисля че ще бъдеш прекрасна и много обичана майка. Всяко дете си мечтае за такава любяща и отдадена майка. Също помисли за професията медицинска сестра, там хората също имат нужда от такъв грижовен и всеотдаен човек. Не случайно навремето са ги наричали милосърдни сестри.
Не мислиш ли че мъжът ти трябва да е твой партньор, силен и полагащ грижи сам за себе си? Отдавна пораснал и такъв, който не си търси майка, а равностоен до него човек?

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 46d88b1f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Фантастика!
Съотношението е 1 към 1000. Но хубавите ябълки- прасетата ги ядат.

 
  ...


...
преди: 5 години, 21 дни
hash: cca43cb1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Харесва ми, изглежда ми чудесна жена!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 19 дни
hash: fa48e3ab92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко като че ли идва прекалено. Но, принципно това е типа жена който всеки нормален мъж би търсил.
Виж, кое вече е дразнещо си зависи от човека. За мен лично постоянните прегръдки и целувки, особено на обществени места, и това да си четем книги един на друг - всеки може да си чете каквото го вълнува. За друг, някои други неща може да са дразнещи. Но разговорите и споделянето са си задължителни - с тях може да разбереш какво му идва в повече и да се постараеш да не прекаляваш с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker