Купонджийките... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Купонджийките...
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1568 пъти
Здравейте, искам да ви попитам следното, защо мъжете смятат жените и момичетата, които умеят да се забавляват за лесни? Имам наблюдения, когато излизаме по заведения, дискотеки и всякакви места за забава, че мъжете се лепват веднага, за дамите, които танцуват повече и са така да кажа на вихъра на вълната и им отправят разни предложения... :)? Това, че една жена се раздава и умее да се забавлява лесно достъпна ли я прави или просто привлича вниманието на мъжете? Ще се радвам да видя какво мислите. Лек и успешен ден на всички. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 387eb062d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не я прави задължително лесна, а такава с позитивен и лек характер. Както сама казваш - става център на внимание.

Иначе лесни жени има измежду купонджийките, но и измежду супер скромните и привидно кротки жени, които само си седят тихичко и мълчаливо - я защото са по-срамежливи, нещо депресирани, или принципно просто ги е срам да показват себе си пред повечко хора, не могат да са готини и забавни и си го знаят, затова си и траят.

Жени всякакви за мъже всякакви ;-)

Ако ти си от купонджийките не се отставяй разни завистливи комплексарки да ти набиват комплекси за това, че обичаш да се забавляваш по-демонстративно и получаваш повечко мъжко внимание, но и внимавай с алкохола и разни други нещица, че да не станеш за резил - така най-малко ще дадеш идеален повод на завистливките да тържествуват над твоето падение.
Watch out and be smart!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8d22d135d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз обичам хора, които се забавляват на макс. Не мисля, че танцуващите жени са лесни, но някак си не ми идва от вътре да свалям жени цъкащи си на телефона, като са на партито.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6469fd3e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Изразите "лесна" и други подобни са създадени от и за успокиение на комплексарите, без значение мъжки изостанали неможковци или грозновати женски.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 17d358532f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти що не си на вихъра на вълната у вас тогава? Ето виждаш ли, излязла си да обираш внимание. И защо изобщо си помисли, че тия дето са в центъра на дансинга не умеят да се забавляват?

Знаеш ли държанието ти е курвенско и веднага ще ти кажа защо. Я си помисли , че предложенията идваха само от мъже ,които харесваш? Нямаше да се оплакваш тука нали?
Ето...не е до това че получаваш предложения , а до това че мъжете които го правят не са ти по вкуса. Съжалявам, че те разкрих ,сама си го търсеше.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1d86e235f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прави я пияна според тях. Хаха

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3a4026d5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ти още ли ходиш по дискотеки бабо, такива стари като теб пущат ли ги там, където само младежи ходят? Сега да не вземеш да кажеш, че си 19 годишна и студентка! Ти от тези на вихъра на вълната ли си и към теб ли отправят разни предложения. Как ходиш на дискотека пеша или с най-новата си кола, мерцедес. Радвай се, че още можеш да дишаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d7fa3ca815
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По такива места не ходят сериозни хора, а дори и да се объркат и да отидат, те не се чувстват в свои води и не се "раздават", а чакат вечерта да мине и да се приберат. Затова тези, които са елементарни и лесни и се раздават, попадат в радара на мъжете и те се лепват за тях. Щом тя танцува и се кефи, значи е благоразположена и положително настроена и той отива при нея, понеже има шанс. Това е.
Никога не са ме влечали такива места. Ходих на бар около 5-6 пъти като бях на 20г и не ми беше любимо. Предпочитам кино, ресторант, екскурзия, разходка в парк, със семейството, вече съм и на 30г, не съм тийнейджърка, но и не ми липсва. Никога не съм имала нужда и ми се повръща от такива места. Не случайно има и израз, че жена по такива места не се търси. А и леките жени, които само купонясват и нищо сериозно не искат в живота, ходят предимно там. Има и изключения, но са малко.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 53ccc4e4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това място е за боклуци, идиоти с психика и интелектуален багаж на овце, ако си един от тях, няма да приемеш иначе безупречното и откровено обяснение.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8d934f1947
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз обожавам да ходя на места, на които се танцува, а съм на 35 - убийте ме с камъни сега :) Лесна не съм в никакъв случай (абсолютно никога и никой не ми се е лепил, да не говорим за нещо по-интимно след това), просто ме зарежда времето, в което наистина се чувстваш лекомислен и безгрижен :) Ходя максимум 1-2 пъти годишно, за протокола. Определено не се чувствам "на възраст", повече ме притеснява моментът, в който ще започна да танцувам само вкъщи и ще ме радва отражението на танцуващата ми фигура на стената. Това ще е наистина тъжно.

Между другото, в някои страни няма никакви скрупули по отношение на т. н. възраст и всички се забавляват до старини (справка: Щурите съседи, испански сериал), само в нашата татковина е срамно да обичаш живота и да му се наслаждаваш на всяка една възраст.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fc36a33162
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Боже, колко злобни и омразни са някой от хората.... хубава работа ама българска както са казали хората. Жената просто спиделя. Някъде да пише, че е за нея? Пише, че, , има наблюдения, когато излизат”, а не, , аз се раздавам като бясна кучка по дискотеките”. Запомнете едно омразата и злобата не прощават на никого. Жалки сте!! ;)
~ Merindas34

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6705671a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А какъв е смисълът на танца, според тебе? Какво подсъзнателно послание изпраща той? Защо не си "танцуват" и не се "вихрят" самички в къщи, ами ходят по дискотеките?

От тук-нататък - това, че не са "лесни", означава просто, че се правят на интересни, или ако не си дават сметка какво правят - отсяват по-търпеливите измежду мъжките екземпляри.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 53ccc4e4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 10, типична жена навлизаща в критическата, сапунките определят живота и. Просто... много жалък индивид си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4531855b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Напълно подкрепям номер 10. Аз също съм купонджийка и винаги съм била. По-възрастна съм от нея, дискотеките са в миналото, защото музиката не ми допада, а и средата е в друга възрастова група, но това не означава, че с приятелите ми не се забавляваме. Точно обратното! Клубове с музика по наш вкус (всички сме рокаджии), партита, на които задължително се танцува, общо взето не помня купон, на който да не се е танцувало до сутринта. Аз на вилата имам цяла колекция дискове точно за маймунски танци до откат. Когато съм ходила на рождени дни на родителите ми, те правят същото заедно с гостите си (всички са над 70 години). На сватбата ми имаше една роднина, която се хвана на хорото с патерици, с което затъмни баба ми, която се нареди и тя с бастуна си. А в студентските години какво беше в общежитието.... Само ще кажа, че имах колеги кубинци и работата е ясна! После, като започнах работа, и вече имах парички, дойде ред на дискотеките; после на морските ваканции с една постоянна компания от 20-ина човека, хората ни се чудеха как изобщо издържаме физически. Сега със съпруга ми много често си танцуваме двамата у дома, ако имаме настроение. Лошото е, че понякога го правим и в градината. Сигурно някой, ако ни види, ще ни помисли за луди, но на нас си ни е добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker