Котката ми повръща всеки ден. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Котката ми повръща всеки ден.
преди: 5 години, 18 дни, прочетена 1816 пъти
Здравейте. Имам женска персийска котка на 8 години и половина. Преди си беше добре обаче преди някъде месец, два са разболя. Имаше диария и повръщаше ту вода ту каша и полусмляна храна. С майка ми я заведохме на ветеринар, изписа ѝ паста, давахме ѝ и са оправи. Спряхме да ѝ даваме Уискас, щото лекарката където я водихме ни каза, че е некачествена храна и трябва да са храни с храна от магазин за животни. Сменихме храната, давахме паста, повърна още 1-2 пъти гнусна каша и спря да повръща каши. Само че през последната седмица почна да повръща всеки ден по два пъти. Повръща само вода. Първо беше безцветна или бяла пяна, после взе да става жълта, зелена, направо ужас. Всеки ден по 2 пъти. Майка ми казва, че можело да има проблеми с жлъчката. Скоро пак ше я водим на ветеринар и тоя път ше ѝ вземат кръв за проба. Притеснявам са за котката. Страх ма е да не са наложи да я оперират или да се кастрира. Случвало ли ви се е да имате котка/куче с такъв проблем? Как са оправи и оправи ли се въобще? Ше съм ви много благодарен ако кажете нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 18 дни
hash: 94b0b39584
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има ли апетит, яде ли, пие ли вода, ака ли? Иначе храния със специална храна за дългокосмести котки -те съдържат съставки които разграждат космените топки погълнати и ги изкарва по естествен път и още куп неща. Сега на пазара има голям избор поне. За качеството може да се ориентираш по цената за кг. Под 5 лв за кг не купувай. И гледай да е едноцветна. Повръщане понякога се получава и при смяна на храната. Т. е. хранила си я с по-скъпа марка храна и изведнъж минеш на по-евтина или обратно. Постепенно трябва да се преминава към разнообразието на хранене. Консервите също не са много добър избор за храна колкото и да са скъпи и месо да има в тях. Персийките са по-специални и някои храни не им понасят като на други котки. Като си спомня моята Белла как се подриска от едни консерви “ карни” уж най-хубавите престанах да и давам. А за другите все известни марки да не ти разправям последствията. Забележи я как е като състояние игрива, ядлива и т. н. ако е значи е от храната

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 5e015f7e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каква паста й даваш? Против паразити ли? Трябва си сериозно изследване-кръв, урина, рентгенова снимка. Даваш ли и гранули? Гранули за чувствителен стомах на Royal Canin или медицинскш гранули може да помогнат. Отидете възможно най-бързо, котката се мъчи... Има ли апетит?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker