Мечтата ми - да имам най-добра приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мечтата ми - да имам най-добра приятелка
преди: 5 години, 15 дни, прочетена 981 пъти
Здравейте :) Момиче на 23 години съм и нямам приятели. Причини много, винаги съм била по-затворена, срамежлива, трудно ми е да създавам приятелства... Самотно е, имам нужда от от приятелки, с които да излизам, споделям.
Въпросът ми към вас е дали знаете някакви по-лесни начини за намиране на приятели? Например групи, в които бих могла да се запиша, свързани с хобита, общи интереси? Или може би сайтове онлайн, в които човек може да намери приятели, с които после да се срещне на живо? Много бих била благодарна за идеи, мечтата ми е да имам най-добра приятелка :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 15 дни
hash: cb21ba79f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, когато си по-затворена е доста трудно, да си намериш приятели, до болка ми е познато аз имам 2 приятелки който доста си ме използват каквото и да стане си обстоявай мнението! Никога не давай да те тъпчат и мачкат, точно по-затворени хора мачкат така. Пък със времето ще си намериш приятели, примерно на работа, също така може да се запознаеш със някой момче, от там със приятелите му, за всичко си има време още си на 23, за всичко има време не се отчайвай, и не давай да те мачкат!! След 5-10 г. Даже деца ще имаш.

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 69e211610e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добър вариант е да се запишеш на групови занимания. Било то народни танци, зумба. Може и на някакъв спорт като например тенис. Там лесно се завързват приятелства. Но не насилвай нещата. Бъди естествена и позитивна. Усмихвай се често, бъди любезна, но не по нахален начин. Можеш да направиш комплимент например за маникюр,облекло,прическа. И оттам да завържете разговор. Можеш да помолиш например да ти препоръчат маникюрист или фризьор и така ще се разговорите по типично женски, общи теми. Отпусни се няма от какво да се притесняваш.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 5d5ccca6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не съществува такова понятие. Има истински приятели, просто приятели и познати. С последните два типа убиваш време и понякога говорите интересни неща, а първият тип се създава с време и нетипично разбирателство помежду ви. Сигурна съм, че ще си намериш приятели, само не се отчайвай. Да, има много възможни социални групи, в които можеш да влезеш без много усилия. Клубове/курсове по интереси, нови начинания, спорт, форуми- всички тези ти дават възможност да създадеш контакти. На практика трябва да търсиш социална среда, в която да се наместиш. Не вярвам, че ще тръгнеш да заговаряш непознати без причина, затова ти остава да се запишеш някъде. Отиваш с една бодра усмивка, поздравяваш непознат, протягаш ръка и се представяш. Избери си някой, който ти изглежда леко самотен, сигурно ще сте от една порода. Ти все имаш някакви интереси, последвай ги и там ще попаднеш на други хора със същото хоби. Не се притеснявай да споделяш дребни факти за себе си, често това разчупва ледовете. Когато ти се държиш по-свободно и другите ще започнат да го правят. Общуването е двупосочен процес. Ако намериш човек, който ти допада, просто говори с него. Стига да ти отвърне, ще успеете да си намерите общи теми. Преди и аз бях малко самотна и животът ми се струваше скучен, затова започнах да развивам хобитата си. Част от тях онлайн, а други съвсем реално. По този начин се запознах с чудесни хора, които ми помогнаха да стана малко по-експресивна. Хората не са лоши, не се притеснявай, а говори смело. Гледай по-ведро на нещата, не задълбавай в проблеми и липси. Човешките отношения са леко сложни, понякога има неразбирателства, но не се вторачвай в тях, а гледай да си прекарваш добре с компания. Дълбоките разговори и съпричастността няма да избягат, обещавам ти, че те идват с времето, когато се отпуснете с някого.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 13 дни
hash: 387dae62ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разсъждаваш като дете. Учудих се че си на 23г. С моята сестра на тези години се изнесохме да живеем с гаджетата си и имахме работа и се справяхме сами и не сме мислили за простотии...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker