Мъжкото приятелство? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъжкото приятелство?
преди: 13 години, 9 часа, прочетена 4015 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 20.
Имам един въпрос, който искам да отправя към мъжката част- В какво се състои приятелството между мъжете?

Повечето от вас знаят, че ние момичетата можем и си споделяме всичко, дори и най-интимните си тайни, за които партнъорите ни не подозират, че говорим.

Приятелят ми все казва- моите приятели дори да ги зарежа( подари някакви причини), щом им се обадя веднага ще дотичат и ще ми помогнат. Това ли е? Ако имате нужда да натупате някой, да поправите нещо, да се свърши работа?

Интересно ми е така ли разбирате приятелството? Съдя по мъжете край мен-никога не съм чула да си споделят нещо, да потърсят съвет, или дори само да се оплачат...

Надявам се разбирате за какво става въпрос, няма да навлизам в обяснения.. ще ми е интересно да чуя мъжкото мнение или определение за приятелството ви.
:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 часа
hash: b7fafd6bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз не съм чула да го правят, но мой приятел /момче/ ми каза, че си споделят и си дават съвети.

 
  ...
преди: 13 години, 8 часа
hash: 57baf16148
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не си чула твойте познати, защото "мъжкото приятелство" изключва наличието на същества от женски пол наоколо, които да слушат =)))
И да, няма логично обяснение това приятелство - по същия начин, по който няма логично обяснение що момата казва "не", когато я питаш дали искаш да й купиш нещо, а после цял ден се цупи, защото видиш ли не си й го купил =)))

bile

 
  ...
преди: 13 години, 6 часа
hash: 3cab523cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Споделяме, но само ако нещо наистина ни притеснява и по по-същество, без излишни приказки. Иначе най-важното е да можеш да разчиташ на тях, когато имаш нужда. Естествено и те могат да разчитат 100% на тебе когато са затруднени.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 часа
hash: 0bb4ae38ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много рядко споделяме лични неща. Какъвто и да е приятеля. Това е женствено, най-много после да се ебават с теб за това, което си споделил. А пък за съвети, освен такива които ще трябват за изкарването на пари (работа, учене и т. н. ) сякаш нямаме собствена глава да мислим за тях.

 
  ...
преди: 13 години, 2 часа
hash: bd8a796c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За мъжкото приятелство... хмм, знаеш ли че мъжете можем да стоим няколко часа без нищо да си кажем и накрая като се разделяме да се чустваме така, че все едно сме провели цял разговор, знаеш ли че имам приятели с които не съм се виждал по няколко месеца (с мякои дори и по година) но като се видим, всякаш е било вчера, когато сме се видяли за последно. При приятелството между нас мъжете няма задни мисли, и винаги си казваме това което мислим директно и в очите, без лицемерие. Има един лаф: "Ако искаш да чуеш истината за себе си, попитай приятелите си", смятам че той се отнася предимно и само за мъжете. Вие жените сте склонни на клюки, подмазвачество и лицемерие. Затова рядко има истинско приятелство между жени.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 часа
hash: 9c53a691f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   номер 5, напълно си прав... ама и вие сте много подмолни понякога като стане дума за жена предавате приятелите си! факт... затова при вас нещата уж не са толкова лицемерни, но много пъти налитате на гаджета и жени на ваши уж големи приятели...
но сте една идея по-добре от нас, , факт!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3c7fd21bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №5 Интересна гледна точка. :)) Може и да си прав знае ли се?
Въпреки, че лично аз не вярвам в нито едно от двете приятелства. По-скоро приятелите са според интересите, а лицемерието го има и при двата пола.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bd8a796c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 6 и номер 7, аз съм номер 5
Препоръчвам ви да не бъркате приятелството с познанството, двете са много различни. Колкото и добър познат да ти е някой, това не означава, че ти е и добър приятел. Приятелството се измерва с друго.

Иначе съм съгласен с вас за лицемерието сред мъжете. Само, че има една приказка "С каквито хора се обградиш... ". Аз имам щастието добре да преценявам хората и съм се обградил с много добри и верни приятели, макар и не много! Да имам и много познати също, просто работата ми е такава, че се срещам с безброй хора и понякога възникват по близки отношения по между ни, но те не са ми приятели а просто добри познати.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a6924bb5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 3-какво точно имаш предвид "ако нещо ни притеснява". Това ми е интересно, кое е нещо сериозно, което споделяте?
Номер 4 -кое по дяволите те кара да мислиш, че споделянето е женствено? Няма нищо лошо в това да поискаш съвет от някого, или просто да споделиш какво те тревожи. Може би затова има силни приятелства между мъже и жени, защото се отпускате повече пред момиче, защото се страхувате приятелите ви да не погледнат странно на това което казвате? Пак въпросът-щом ти се подиграват...?
Номер 5- лицемерие има между жените, но не между приятелките. Истинските приятелки се подкрепят, помагат си, но без лицемерие. Има ли лицемерие, това вече не може да се нарече приятелство...
Докато за предателствата, за които говори номер 6- съгласна съм. Уж много добри приятели, но не пречи да спиш с гаджето му нали? Ставала съм свидетел на такива случки... кофти е.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2793affdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Каквото е приятелството между мъжете, такова е и между жените. Измеренията са едни и същи. Говоря за истинското приятелство, броещо се на пръстите на едната или двете ръце - не повече.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6d05443eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Мниението ми е, че женско приятелство няма. Всички са лицемерки, със скрити цели, по един или друг начин. Винаги има завист и злоба, но е нормално, тези черти просто са заложени на жените. За жените споделянето е важно, за мъжете не.
Мъжкото приятелство ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ да се сравнява с женското. Разликата е от тук до слънцето Сириус. Една жена никога, НИКОГА не би могла да разбере същността на мъжкото приятелство просто защото е жена.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7f6d730dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №11 само не знам ти на коя планета се намираш :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b1c292eed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Извинявам се, че се включвам в дискусията по-късно, но напълно съм съгласен с 8 и 10. От горчивият си опит се научих, че в началото уж всичките бяхме приятели. После някои измежду нас се оказаха предатели, а най-накрая всичките до един ласкатели! Но както е казал великият Уинстън Чърчил:"Няма вечни врагове, няма вечни приятели, има само вечни интереси"! За съжаление, времето в което живеем е точно такова. Понякога ние мъжете надминаваме жените, като пълен фалш, лъжа и лицемерие. Подчертавам:правете разлика между приятелство и познанство!!! Другото го е казал народът, че с каквито се събереш, такъва и ставаш или кажи ми кои са ти приятелите за да ти кажа какъв си!!! Казва ви го от личен опит едно колкото старило, толкова и патило! Да сте живи и здрави!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker