МОЛЯ тълкувайте съня ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (91587)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21387)
 Секс и интимност (10699)
 Тинейджърски (19638)
 Семейство (4493)
 Здраве (7440)
 Спорт и красота (3887)
 На работното място (1950)
 Образование (5426)
 В чужбина (1202)
 Наркотици и алкохол (889)
 Измислени истории (714)
 Проза, литература (1443)
 Други (12246)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

МОЛЯ тълкувайте съня ми!
преди: 7 месеца, 5 дни, прочетена 641 пъти
Този сън сънувах да кажем около преди 6 месеца, но заради скорошни събития почнах много да мисля за него. Сега ще ви разкажа, а ако вие разбирате моля тълкувайте ми го заедно с помощта на историята ми.

Бях в компания която употребяваше наркотици. Много често ползвах екстази и трева. Чета и езотерика, така че се забърках в опити да ставам ясновидец и да виждам духовния свят. Един ден както стоях в един приятел и бях пушил марихуана аз просто полудях, станах като шизофреник. Почнах да чувам гласове, да се смея като луд (обладан) и някак си успях да дойда на себе си. По-късно, това което съм получил разбрах, че се нарича психоза. За 1 ден не бях на себе си, не можех да мисля. В следващите 4/5 дена получавах паник атаки от нищото. Както си стоях и ме удряше едно гадно чувство в гърдите, се едно бях наполовина в друг свят, подобно чувствах вибрации като при излизане от тялото (споменавам за тези, които знаят за какво говоря). Чувах гласове, и то от сорта на ''убий този човек'', ''ти си луд'' и т. н. Много се бях панирал да не би да остана така завинаги и да съм шизофреник, слава бого, наистина го казвам, благодаря на бога бях опазен, защото иначе мислех да се самоубивам тей като ме беше страх да не ме вкарат в лудница или да навредя на някой човек заради тези гласове. След 6/7 дена това нещо отмина и сега съм нормален. Още имам страх, като PTSD (Посттравматичен стрес) и много често се сещам за този ден и си мисля да не би да е възможно отново някой ден както си седя да полудея без причина. Сега съм спрял наркотици от повече от месец.

Сега за съня, съня ми почнах да мисля за него, като че ли има връзка с тази случка. Съня е такъв:

Стоя в една къща и под мене има стъкло, под което плуват различни видове акули. Страх ме е да не би стъклото да се счупи и да падна при тях. След това излизам и се разхождам и зелена змия ме ухапва по дясната ръка. Когато ме ухапва аз просто знам, че ще умра и тръгвам бавно да умирам. Като че ли имам 3/4 дена живот и тялото ми загнива и аз нямах никой до мен. Бях сам за първи път така да го кажем, защото когато отидох при родителите ми да им разкажа те ми съчувстваха, но самата отрова не можеше да се излекува и аз се чувствах много уплашен, че няма кой да ми помогне. Като следваща случка в съня помня, че се качвам на една кола, на която шофьора беше някакво момиче. Разказах и за змията, а тя ме закара обратно към родния ми град (защото където бяха акулите бях в ''Малта'', където съм живял преди). Това момиче от цялата история най-много ме успокои и ми помогна, но и тя не можеше да ме излекува. Излязох от колата, и тъжно чаках съдбата да си свърши работата и да умра от отровата. Вие как тълкувате този сън? Има ли според вас връзка с историята по-горе? Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 3439c14266
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не съм специалист по тълкуване на сънища, но е повече от ясно, че сънят не е добър. Намирам го за предупреждение да спреш психотропните вещества, защото те застрашават твоя живот и твоето бъдеще. Ако им се отдадеш, дори хората, които те обичат няма да са в състояние да ти помогнат. Не мисля, че има опасност да станеш шизофреник, това е ефект на дрогата, която си употребявал.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 6646f3eb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не се стряскай от сънища - според мен подобни кошмари са просто резултат от усилията на тялото ти да се изчисти от токсините. Взел си правилното решение - дано имаш волята да продължиш докрай.

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 2920088839
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Езотериката и наркотичните вещества са опасни, защото отварят съзнанието ти към духовния свят и те правят уязвим за атаки от страна на нечистите духове. Тези гласове, които си чувал са именно техни. Много от шизофрениците, които чуват гласове не са луди, те наистина чуват гласовете на демоните. По един или друг начин те са се отворили към духовния свят и така стават мишена за нечистите духове. Понеже поведението им не е съвместимо с нормалния, ежедневен живот то им се слага етикет луди, шизофреници и т.н. и се прибират далече от обществото. Ето как аз тълкувам съня ти: Къщата в което седиш е тялото ти, в Светите Писания къщата е символ на човешкото тяло в пророчески смисъл, стъклото което те отделя е преградата, която Бог е поставил и имаме между нас и духовния свят. Същата преграда, която ти с езотеризма и променящите съзнанието наркотични вещества се опитваш да заобиколиш. Отдолу на преградата са различните видове акули - това са различните видове нечисти духове. Това е символичен сън с който биваш предупреден, че изчезне ли преградата, която те отделя от акулите/демоните ти ще се озовеш сред тях беззащитен и те само това и чакат за да се нахвърлят върху теб. По-натам - змията е символ на сатаната, на дявола, отровата на дявола, змейската отрова или аспидната отрова както я наричат Светите Писания представляват лъжите на дявола, чрез които той убива. Тези лъжи в Светите Писания са свързани с езическите религии и вярвания и тук се включва окултизма и езотеризма. Тук сънят ти казва, че дори от страх от това да не чуваш гласовете на демоните и да не попаднеш сред "акулите" да спреш да взимаш наркотични вещества ти въпреки това няма да се спасиш, защото змията те е ухапала и отровата и е в тялото ти, тоест това символично и пророчески иска да каже, че ти си под влияние на лъжите и доктрините на сатаната, тоест ти си се заплел в окултизъм и езотеризъм, които ако не намериш лек за тях ще те убият толкова сигурно, колкото убива смъртоносна отрова. Накрая - хората на които се оплакваш ти съчувстват, но не могат да ти помогнат и ти отчаяно чакаш края си. Това е защото само Всевишния Бог, чрез Господ Иисус Христос може да ти помогне и да те изцели от отровата на дявола. Тоест ако искаш да се спасиш и да не умреш от лъжите на дявола, трябва да научиш истината а истината е Словото Божие тоест Словото, Което е в Библията.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 07f2776d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Номер 3, поздравления за знанието и затова, че се опитваш да му отвориш очите, но възможносста да те разбере някой не е голяма.

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 2067f2086b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Можеш сам да разбереш всичко. Имаш само 2 варианта.

Единият е ако Бог и всичките духовни неща не съществуват, тогава е лесно, просто всички тия книги и сънища са измислица и нищо не могат да значат, всичко се контролира от законите на физиката. А сънищата остават игра на подсъзанието, и не съществува нищо което бихме нарекли "свръхестествено".

А ако съществуват(говоря заедно, защото няма как да обясниш съществуването на духовен свят и явления без да има Бог), тогава всичко става по плана на този Бог. И той едва ли е пасивен, сигурно би взаймодействал с хората, които е пратил да се родят тук. И това става очевидно чрез религиите и духовните учения. Въпроса е кои са с произход от самият Бог, и кои са от някакви други източници(духове, които може да не са от "отбора" на Бог). И тъй като всички главни религии отричат окултните учения, най-вероятно е тези учения да са създадени с помощта на духове, които са от "лошите". Значи Бог не иска хората докато живеят тук да общуват с духовния свят, и ако някой се опитва да го прави той става последовател на тези "лоши" духове. Естествено те не биха твърдели, че са лоши, ами биха се представили като добри сили, помагащи да получиш невиждана сила(да общуваш с духовен свят отвъд пределите на Вселената). Всеки би искал да види "отвъдното", но явно Бог не го препоръчва.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 7f1ac97269
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автора:
Благодаря ти номер 3. Истината беше това според мен, не знам дали точно това е значел съня, но звучи много правдоподобно. Добре, че когато се случиха тези неща имах свят човек познат, който ме опъти към молитви към Господа, и ми каза да стоя надалеч от окултни учения за да се спася. Препоръча да чета словото на учителя и словото в библията, тей като то е чиста светлина. Това го препоръчвам на всеки друг човек също, за каквито и да е проблеми. Демоните само бог може да ги победи, то не е по силите на простосмъртен човек.

Номер 1 и 2, благодаря ви също за коментарите. Не само че имам волята да спра тези неща, аз повече нямам желание да докосвам такива неща. Самата случка толкова ме изплаши като ми показа какво може да се случи, че повече да погледна наркотично вещество не мога. Сега си водя чист животи го карам по-полека.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker