Трудният избор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Трудният избор
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1260 пъти
Здравейте! Пиша ви, защото не знам какво да правя. Аз съм жена на 23 години и живея в София. Уча и съм студентка в трети курс и тренирам деца по тенис, имам и много други занимания. От 2 години имам сериозна връзка, живеем заедно но много се караме и това не ми влияе добре. Просто понякога, понеже той е много по - голям от мен, очаквам да ме разбира, да ми прощава дори да греша, няма перфектни хора и да не издребнява. Аз правя всичко за него, пазарувам, грижа се за дома, за него и давам колкото пари мога за общия бюджет. Той също ми помага, но отношението му към мен понякога и скандалите ме разколебават. Има и още нещо, постоянно мисля за един мъж, който познавам бегло, но работи в моя университет. Той е преподавател там и знам, че е глупаво, но нещо в него ме привлече. Начина по който ме гледа по - продължително и леката усмивка ме карат да се разтапям, може би всеки е изпитвал това чувство. В тълпата той сякаш не забелязва другите, когато говори гледа постоянно към мен. Също така и често ме заговаря, мисля често за него и осъзнавам, че с мен е различен. Искам да го опозная, но той е преподавател там, а и не знам дали е обвързан. Ако му пратя покана в Facebook чисто приятелски ще се изложа. Кажете ми какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 35c68a7c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо реши собствените ти грижи в настоящата връзка. Очевидно проблемите са породени там. Останалото можеш сама да решиш щом стане време. Има си причина хората да не одобряват този вид взаимоотношения между преподаватели и учащи, така че трябва да си помислиш дали социалната стигма си струва.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 76936e8a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 23 и живее като 50-годишна лелка в някое село забравено от бога.... както и много други жени. Може би чичко за гадже /очевидно ганьовски тип/, сиво ежедневие, робско слугинстване, битовизми... кошмар! Вместо да си уреждат живота, да излизат, да си носят хубави дрешки, да ходят на почивки и да си живеят живота с млади готини гаджета. Абсолютен кошмар, много жалко колко се мъчите някои и за капак на цялото недоразумение, на подобен тип жалко съществуване ганьо му вика "стойностен живот".
ж22

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 43fe374c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заради този другия мъж искаш да се разделиш с човека до теб. Решавай какво да правиш и се постарай да не нараняваш хората. Замотали са ти главата и хайде сега да се разделяме. Или си с твоя човек или щом ще го подлагаш под съмнение, раздели се с него и си търпи последствията. Не разбирам кое му е трудното в твоята ситуация и как така мислиш, че някой друг ще ти реши проблемите по-добре отколкото самата ти да си вземеш решение.

P. S. След 2 години с този новия ще си в същото положение както си с този сегашния. Хората не са чак толкова различни и още повече…такъв е животът.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b1351b6f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имате право всички и ви благодаря за отделеното време. Аз не живея като лелка, но съм съзряла и не обичам бурния живот. Обичам да се глезя, както всяка жена и се поддържам. Ситуацията не е толкова проста, защото той не е чичко, даже поведениението му е леко детско. Труден характер е и това пречи всичко да върви гладко. Аз съм млада и никога не бих се самозабравила заради един мъж, имам и стабилно семейство в всеки един аспект. Просто когато жената има да даде много любов на мъжа и е отдадена на една връзка, това не е грешка, зависи от човека отсреща как ще го приеме и дали е готов да приеме че има право на грешки. Пожелавам ви всичко най - хубаво!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fd0cbef307
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   2 - Млади-хубави гаджета, които ги пере мама и чакат за да имат деца да станат на 50. Масово на по 30 българите нямат деца, не се ли наживяхте до 30 г.?

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b805a7ce08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До но. 2
Заради такива като тебе бившата ми в момента е на път да стане проститутка, на наркотици. Две три подобни курви й вмениха, че тя заслужавала да си сменя младоците като носни кърпички, щото била красива.
И да, имаше и битовизми, имаше и страхотни моменти, и света си обикаляхме и на половин югоизточна Азия плажовете посетхме. И хубавите дрешки аз й ги купувах. И аз готвех, и аз чистех в къщи.

Сега съм убеден, че тя просто никога не ме е заслужавала. Щом е вярвала на такива повърхностни кифли, значи и самата тя си беше повърхностна. Толкова много комплекси ми натресе, че вече изобщо нямам намерение да съм която и да е жена. Определено напоследък в жените виждам само единствено курвенско, използваческо поведение. По добре да не съм с никоя повече, че най вероятно ще нараня някое невинно момиче, което ви се смее на вас курвите в момента и няма да заслужава подобно отношение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b72e45e6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Кое е трудното? Зарязвай дядката, не е твоят човек. Не бързай после да влизаш в нова връзка. Това за даскала ми звучи несериозно, това е един вид индикация за теб, че връзката ти отива на финал, нещо като бягство и спасение от кофти мисли за настоящия. Действай, отдъхни си, гледай си кефа, точният ще дойде! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cb4dde5995
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако сегашната ти връзка не върви говори с приятеля си и я прекрати. Няма смисъл и двамата да се мъчите. После, като искаш, се свържи с момчето, което ти харесва. Но не го прави зад гърба на сегашния си приятел.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a4a5835b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   6, дай една банкова сметка тука, младите хора ще съберем по някой лев, та да си купиш една хубава пералня. Сериозно говоря.

И недей така да завиждаш, а прави нещо градивно с живота си. Това, че имаш деца, сигурно пораснали и изоставили те, не трябва да следва да си прекарваш времето злобеейки по живота на днешните млади хора.
Запиши се на курс по танци например или някакъв чужд език да учиш. Развивай се. Общувай с други твои връстници в твоето положение - обзалагам се, че изобщо не са малко. Успех и бъди позитивен човек въпреки миналото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b1351b6f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Реших да остана с сегашният ми приятел. Може би му бях ядосана и за това реагирах така. Той не е дядка или подобни от някои определения, просто е с 15 години по - голям от мен, но изглежда на 20. Въпреки всички трудности, няма да се откажа да ги преодолеем заедно. Не мога да захвърля една хубава връзка толкова лесно. Времето ще покаже нататък. Всеки решава как да живее живота си и аз реших да уча, да работя по специалността, била съм състезателка и пак мога да бъда и най - вече избрах да живея смислен живот с обичан за мен човек и това за мен е реалността, а не живот пълен с купони и вятърничевост. Ние ходим по почивки, но живота не е само веселие. Той има стабилна и отговорна работа, но е винаги до мен. Аз повярвайте ми мога да бъда псевдо модел или нещо друго, защото в България е такова положението, но не искам. Това няма да ми донесе нищо освен срам, който за жалост много момичета на моята възраст, подведени че това е смисълът на живота, изпитват дълбок срам че са се подложили на такъв живот.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ee6221d3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Връзката с приятелят ти не върви и за това на подсъзнателно ниво си търсиш друг обект на чувствата. В случая е преподавател. Не мисля, че си влюбена истински в него, това е просто някой, който явно ти е обърнал внимание, държал се е мило с теб и понеже в момента си малко объркана и уязвима си решила, че си влюбена. За това най-добре се раздели в приятеля си, защото е видно, че отношенията ви не са добри, но не прави нищо по отношения на въпросния преподавател. Първо, както казах дори не си сигурна, че това е любов, а не просто симпатия и второ, както написах и на едно момче преди малко, което смята, че е влюбено в учителката си по химия, ти не знаеш нищо за този човек извън професионалната му сфера. Ти не си влюбена в човека Х, а в преподавателя Х, т. е. в образа който виждаш на лекции. А реално не знаеш нищо за него като човек. Да, явно си обича работата и се отнася добре със студентите си, но какво реално знаеш за него? За живота му след лекциите? Ами нищо! Е, как можеш да се влюбиш в някой, който не познаваш? Така, че първо се раздели с приятеля си, остани сама за известно време, да си подредиш малко мислите в главата, да премине най-емоционалния период след раздялата и тогава мисли за нова връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b1351b6f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 13 - Не съм влюбена в преподавателя ми, а просто забелязах как ме гледаше, но това няма значение, защото беше в труден период за мен а ми обръщат внимание доста мъже. Това не е фукане или нещо подобно, но не съм умряла да получавам мъжко внимание. Понякога дори съм доста мразена от жените заради това мъжко внимание към мен. Винаги съм била вярна на приятеля ми и не съм мечтателка и знам, че ще има още много трудности в връзката ни, но съм готова за тях ако и той е на същото мнение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker