Когато нищо не върви... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Когато нищо не върви...
преди: 5 години, 7 дни, прочетена 898 пъти
Здравейте, реших и аз да се включа, просто защото имам чувството че ще експлоадирам.. И така накратко : Баща ми почина миналата година. Бяхме много близки.. Ужасно много ми липсва.. Не минава ден, в който да не мисля за него.. Остави ми огромен шестцифрен кредит.. Имаме бизнес, който върви горе - долу.. но ни е ужасно трудно с майка ми.. Едва се справяме.. Постоянно работим. Дори не ми остава време да обръщам достатъчно внимание на детенцето си.. Стреса и напрежението са огромни.. Решихме да се откажем и предстои да загубим всичко най-вероятно... Просто е адски трудно.. и едва смогваме, буквално.. Не стига това, но и мъжът ми обича да пие.. Не работи.. Напоследък взима пари на заем постоянно.. Както сами може да се досетите много отдавна и личните ни отношения не са ОК.. Постоянно е нервен и се оплаква.. Това допълнително страшно много ме напряга.. просто нямам никаква упора от никъде (не говоря за финансова само) Живота ми се преобърна на 360 градуса. Занемарих се отвсякъде. Дори няма с кого е така просто да поговоря. Единствено детенцето ми дава сила, но честно казано е адски трудно да се правя че всичко е наред. Дори не мога да спя.. Не помня от кога не съм спала нормално цяла нощ.. Сякаш живота ми се превърна в кръговрат на ужасите, от който не мога да се измъкна.. Благодаря на всички, които отделиха време да прочетат.. просто имах огромна нужда да споделя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 дни
hash: af62b60b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изглежда наистина ти е трудно, но както и сама написа, заради детенцето ти... колкото и да е трудно, можете да се справите, просто бъдете заедно. Знам че е лесно отстрани, но и знам че някак можеш/можете да се справите. Информирай ни и занапред какво се случва, ако ти е възможно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: b93e8ee6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За какво й е на една жена неработещ мъж. За да бъде и жената, и мъжа в семейството ли!? В какъв кръговрат сте попаднала

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: bcf19f0ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те напълно. Макар да не съм в точно същата ситуация, аз често също се чувствам така. Остани силна! В такива моменти Животът те подлага на изпитание! Не е случайно, че ти се струпват всички неща наведнъж! Убедена съм, че вътре в себе си знаеш, че притежаваш ресурса (и психическия и емоционалния) да се справиш с всички тези трудности! Изправи се, изтърси се от калта и продължи напред с гордо вдигната глава!
Възхищавам се на желанието ти да потърсиш подкрепа! Много хора сме като теб, но всеки трябва да посрещне съдбата си сам! Сега е момента да покажеш своята сила и устойчивост - или ще излезеш от ситуацията преобразена, обновена или просто ще затъваш още! Запомни - нямаш среден вариант!

Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker