Най-добрата ми приятелка краде от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Най-добрата ми приятелка краде от мен
преди: 5 години, 16 дни, прочетена 1816 пъти
Здравейте! Момиче на 14 години съм и миналата седмица ми се случи нещо, което никога не съм очаквала от моята най-добра приятелка. Нека да започнем историята от самото начало. Миналата седмица в сряда решихме, че може да спи в нас и на другия ден направо да отидем на училище заедно. Вече се оправихме и тъкмо тръгнахме да си лягаме и аз си сложих на устните от един балсам на Нивеа с праскова. Тя ме видя и ме попита дали може ли и тя да го пробва и аз ѝ дадох и тя каза, че много ѝ харесва. След това си легнахме и на следващия ден се оправихме и отидохме на училище, като нейните неща ѝ останаха в нас. След училище отидохме пак в нас, за да си вземе нещата и да я изпратя и аз ѝ казах че сега ще се върна, защото отидох до тоалетната. След малко време я викнах, за да може да ми сипва вода от едно шише, за да си измия ръцете, защото близо до нашата улица сменят тръбите и ние и съседите нямаме вода. След като се измих се върнахме в стаята и тя нищо не ми каза и просто си оправи нещата и излезнахме.
Около 2 дни след това като се случи аз и една приятелка бяхме на тренировки и тя дойде да ни гледа. След тренировките отидохме на една люлка до една спирка в града, за да изчакаме другата ни приятелка да си хване рейса. Малко след това тя си тръгна и ние с най-добрата ми приятелка останахме сами и дойдеха и други деца и нямаше за какво да си говорим. По едно време изведнъж най-добрата ми приятелка ми каза "-Виж мама какво ми купи" и започна да вади от чантичката ѝ бинт, лепенки и извади едно малко кремче на Нивеа и каза "-Мама ми го купи ако падна да се намажа с него". Аз чак няколко дни след това разбрах, че кремчето е мое, защото моето, което бившата ми най-добра приятелка която преди години ми го подари е изчезнало. След това извади балсама ми за устни и каза "-Леля ми подари балсам за устни.. Ето виж даже тук малко съм го изцапала" и започна да трие едно мъничко петно, което беше от мен и аз веднага си го познах, ама се правех на ударена. Тя най нагло го отвори и си сложи на устните пред мене.
След няколко дни ѝ писах, че балсама и кремчето са ми изчезнали и се правех на ударена, че не знам, че е тя, за да видя какво ще ми каже и тя каза "-Моляяя", което ми звучи доста фалшиво.
Та пиша ви тук, защото искам съвет какво да направя. Да ѝ повдигна темата отново, че са ми изчезнали или когато не гледа просто да си ги взема от нея. Сигурно повечето ще кажат "Wtf stiga pravi ot muhata slon". Няма да правя от мухата слон, но това най-добрата ти приятелка да открадне нещо от теб, а ти на нея ѝ имаш най-много доверие е много гадно.
П. С. Няма как да съм ги изгубила или да съм ги сложила някъде другаде, защото на тоалетката имам едно голямо 3-етажно като кула за неща и най-отгоре си държа всичките ми балсами за устни и никъде другаде не ги слагам освен там, а кремчето на Нивеа стои отдолу пред кулата и него изобщо не го пипам, защото ми е със сантиментална стойност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 16 дни
hash: aaec3cfd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много лоша приятелка в кавички имаш.

Имаш два избора: да я помолиш да си признае и да ти извини много и никога това нейно предателство да не се повтаря.

Втори избор - биеш и шута от сега, ако си преценила, че тя и друг път е правила гадни, може и малки но други гадни неща спрямо теб.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: c99736083e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се коси за крем. И без това срока му на годност е от 6м до 1 година. Тия неща са консумативи и не бива даа се привързваш към тях. Все едно да се привържеш към тоалетна хартия. Ако си сигурна че тя ги е взела, а не си ги изгубила някъде (трябва да провериш), просто го смятай като цената на това да разбереш колко добра ти е на-добрата приятелка.
Това да споделяш всичко с някой е доста примамлива идея, но рано или късно води до разочарования. Въпрос на време.
И не на последно място - хигиената. Червила, мазила и всякакви такива неща са като четката за зъби и гребена. Изключително за лична употреба. Не бива да се споделят и ползват с други хора, защото лесно могат да предадат болести (херпеса е един такъв вирус и не се лекува).

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 8da831ccba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелката ти може да е клептоманка, въпреки че обикновенно те връщат сами каквото са откраднали.
Явно имаш по-хубави неща и на нея няма кой да и ги купи и може да е завидяла. Аз на твое място не бих се разправяла, ще имам едно на ум и няма да я каня вкъщи, а вручилище ще си пазя вщите от нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 дни
hash: f57e2d556d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, че на момента нищо не си й казала говори зле за теб. Човек със силен характер и самочувствие не би си мълчал. Явно се страхуваш от нея или наистина супер много искаш да си й в обкръжението, до степен в която да си потърпевша - окрадена. Ако й простиш това ще е само началото. И не, не е дреболия. По-добре не дружи с нея.

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 2ae85f9d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Според мен най-правилното е да я извадиш от кръга на приятелите си. Без скандали, без караници, едно кремче просто не си струва нервите, просто се отдели от нея. Не излизайте заедно само с нея, не и говори без необходиност нито в училището нито извън него, не и се обаждай и не контактувай с нея в социалните мрежи. Ако те пита защо, просто и кажи, че не искаш да говориш с нея - директно и го кажи и сложи точка на разговора без да обясняваш защо. Тя ако е човек на място, веднага ще се усети, и ако има съвест, ще ти се извини. Тогава пак може да сте приятелки, но ако се прави на ударена и прочие, защо ти е? Защо ти е такава приятелка? Това не е никакво приятелство.

 
  ...


...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 00d035e1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ми се е случвало за щастие, но предполагам че е гадно. Майка ми ми е разказвала че като студентка е живяла в общежитие и са били по 3-5 момичета в стаята. И на няколко пъти е виждала как една от нейните съквартирантки най-нагло си е обличала нейните дрехи и си е слагала и обици и разни гривни. Дори не се е и крила, майка ми стояла като гръмната и след като тая започнала редовно да и ползва нещата, на майка ми и е писнало и се е изнесла на квартира.
Аз на твое място нищо не бих и казала на тая твоя "приятелка". Каквото и да и кажеш, няма нищо да спечелиш. Повече не я кани у вас и изобщо не се занимавай с нея. Ще си намериш нова дружка. Днес ти краде балсама за устни. Утре ще ти открадне пари, а други ден може и гаджето да ти открадне. Такива крадли не са достойни за приятелство.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 дни
hash: 655c623730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Гадно. На твое място просто не бих канила това момиче повече вкъщи. Да, балсамчето не струва кой знае колко, но самият факт, че си позволява да краде и дори по-лошо да те лъже в очите, че го е получила като подарък, говори що за човек е. А именно, човек на който не трябва да вярваш. Защото днес е нещо дребно, ама утре може да открадне и нещо скъпо! Пък и дори и да не го направи, защото ти е да си най-добра приятелка с такъв човек? С човек, на който не можеш да вярваш. За това нито я кани повече, нито ти ходи у тях. И гледай да я отдалечиш от себе си. Ако не искаш драми и караници, не и казвай нищо направо, но следващия път като те покани някъде си измисли причина да не идеш. И така с времето, като и откажеш няколко пъти, ще спре да ти се обажда и да те кани. А ти си намери нова приятелка. Просто не разбирам, какво щеше да стане ако беше те помолила да и ги подариш? Или поне да беше си признала, че ги е взела? Щеше да се извини, да ти ги върне и ти да и простиш, като на приятелка, обаче сега просто няма смисъл, защото както казах вече не става дума само за кремчето и балсамчето, а за това, че те лъже най-нагло в очите.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: da82d6eeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ха-ха, приятелката ти и тя е една. Веднага си поискай нещата, търси си правата! Не ти пука кремче ли е, лепенка ли е - ако трябва заплашвай със съд, като й кажеш, че имаш доказателства и ще я обвинят в кражба. Тя може изглежда наивна, затова може и да стане. Или по-добре - отвърни на огъня с огън. Открадни й и ти нещо. Така работи света. Щом ти е най-добрата приятелка, но ти е откраднала нещо и садистично го е използвала пред теб може и да й има нещо. На мен ми прилича на зле функциониращ социопат. Приятелите не крадат току така.
Отново - за мен най-добрата тактика да си върнеш каквото искаш е да заплашваш и отвръщаш. Но само ако наистина си сигурна, че тя ти е откраднала нещото. Иначе всичко ще е било напразно. Знаеш как е в света - Мачкаш или те мачкат.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 1e2a18cf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   10 - Е облякла е някоя блуза и сложила едни обеци, голяма работа. Авторке, или говори директно, или няма смисъл. Момичето може да няма пари, да й се е прищяло и да съжалява. Не губи приятел заради 1 крем на Нивеа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 13 дни
hash: ee46d239f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Както писаха вече, завидяла ти е, защото на нея няма кой да й купува такива неща, и си ги е взела. И за твое, и за нейно добро, не премълчавай. Кажи й, че много добре знаеш, че ги е взела от теб, че си познаваш нещата, да ти ги върне или повече няма да сте приятелки.

 
  ...

...
преди: 5 години, 13 дни
hash: 01a80923f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря за коментарите ви! Когато ги прочетох вече се замислих да не я каня изобщо в нас, както вие казвате. Едно кремче нищо не е, обаче щом сега един крем е откраднала утре пък може парите да ми открадне. Нищо не се знае на какво е способна. Някои от вас казахте, че може да няма пари и да ми завижда, но нейното семейство е даже по-богато от моето. Тя има всичко и родителите ѝ не са я лишили от нищо, но си нямам и на идея защо постъпва така да краде от най-добрата си приятелка. Явно само аз я мисля за такава, а тя мен не ме мисли за никаква.. - Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker