Странно приятелство или хора без работа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Странно приятелство или хора без работа?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2800 пъти
Здравейте,

Предварително съжалявам, ако излезе дълго, но нямам идея как ще се получи.

Значи аз съм на 15 години /момиче/. Майка ми се омъжи 2 път. И един път бяхме на вечеря тя, доведеният ми баща и негови приятели.

Като цяло ми беше тъпо, но там се запознах с един човек. Много мил, заговорихме се и открихме, че имаме много общи интереси /музика, филми, вкус към храна и какво ли не/. Още едно от тях е, че той е фотограф, а на мен това ми е нещо като хоби. Разказа ми много интересни неща. И поиска да ме снима за една сесия. Съгласих се. И така се сприятелихме повече. Подчертавам сприятелихме. Понеже всичко, което правя с него, го правя и с най-добрата ми приятелка. И той е уникален човек. Много ми е забавно с него. Но проблемът е, че той е на 26 и хората започнаха да говорят глупости, че съм била спала с него, за да стана, забележете, модел. Никога не съм го искала и това не се е променило. Нито пък бих спала с въпросния мъж. Това е толкова тъпоооо. Правя си фотосесиите при него /с времето се запалих към това да изразявам себе си и с мои снимки, не само с такива на природа, познати и т. н. /, понеже ми е близък, не ми е неудобно, чувствам се добре, а и той е страхотен фотограф. Не знам защо се получиха тези тъпи слухове. С нищо не сме ги предизвикали, толкова ли е ненормално? Знам, че не е стандартното приятелство, но пък чак толкова? Стигна се и до мама, та тя ми изнесе една лекция. Едвам се сдържах да не избухна. Такива простотии. И даже й пратили линк във фейсбук, където съм качила наша снимка /то има доста, но за тая са се закачили/. То не, че тя не я е виждала.. ама айде. Та въпросната снимка представляваше: аз и той на огледало. Не си падам по тоя тип снимки, но супер много ме радват такива с професионален фотоапарат в огледало.. Не знам защо. И на нея той е с лигава физиономия, а аз съм си скрила с ръка очите и съм направила някаква физиономия.. определиха, че точно след тази снимка съм била спала с него и не знам още какви неща. Пращат ми съобщения, пращат му приятелства, занимават се с това да ме коментират постоянно.

Хора, ще се побъркам, какво ги интересува? Не го разбирам, не им влиза в работата, дори да спя с него- какво им пука? Много ме е яд значи.. Как да ги накарам да не ми се месят вече?? За родители- окей, разбирам, но какви са тия, дето дали са говорили 1 път с мен, че да ме определят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: d6857d7e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората са си такива, не съм изненадана, а и ти не би трябвало да си. Моят съвет е да не ти пука :))) Да говорят каквото си искат, ти си наясно със себе си, че не вършиш нищо нередно. Обясни го и на майка си това. Не знам, аз ако кажа на майка ми, че няма за какво да се притеснява, тя веднага ще ми повярва. Може би зависи от отношенията майка-дъщеря, но все пак съм уверена, че и твоята ще разбере :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 21fd1f0702
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелство между 15 годишно момиче и 26 годишно момче. Това са глупости, вие нямате и няма как да имате общи интереси. Това, че той се прави, че го интересуват нещата които интересуват и теб, за да спи с теб е друга работа. Аз самият съм бил "приятел" с много момичета (все пак винаги палнолетни) на възраст 18 - 21. Ако и ти искаш да спиш с него твоя работа, но бъди сигурна, че именно това е неговата цел.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 777891a0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 2, що за тъпи предразсъдъци?! Приятелство може да има между хора от всякакви възрасти, защото не годините определят интересите. Една от най - близките ми приятелки е по - голяма от майка ми - това не пречи да имаме сходни възгледи за света - нищо, че тя има внуче, а на мен ми е рано за деца...

Авторке, не се връзвай на приказките на ограничени хора. Тегли им една майна и си живей живота, както ти харесва. Простаци и приказливци винаги ще има. Запуши им устите с безразличие:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9c15d4fcb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с 2. 3 и аз съм била приятелка с няколко пъти по-голямата майка на приятеля ми, но нали се сещаш, че станахме близки заради него, а не от само себе си. Да не говорим, че тези, които са под 20 са деца, а не възрастни. Точно такъв "приятел" може да е какъвто 2 го описва.
Твоята "разкрепостеност" си е чиста наивност да не кажа и нещо повече.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 777891a0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   4, аз съм 3. Дамата, с която се сприятелих нито е майка на човека до мен, нито ми е каквато и да било роднина. Сближават ни общи интереси и светоусещане. Не е нужно да обиждаш всеки, който не споделя еснафските ти виждания. Момичето ясно казва, че нито има връзка с човека, нито възнамерява да има. Защо да не си приказват и да не си правят снимки, щом ги влече. Много сте интересни - всичко, което строгите мама и тате не одобряват за вас е грях Божий... За приятелството не би трябвало да има граници, защото е рядка и ценна стока. Пък и ти и номер 2 кога ги опознахте въпросните хора, кога проумяхте целите и мотивите им, че да им размахвате пръст досущ като някакви лелки - възпитателки? Всеки случай си е сам по себе си.

Авторке, ако чувстваш, че това е искрено и пълоценно приятелство, пази си го. От плащане на данък "обществено мнение" никой далече не е стигнал. Остави ги да си кудкудякат...

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9c15d4fcb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   3/5, аз съм 4. Значи аз обиждам. Това какво е:

Авторке, не се връзвай на приказките на ограничени хора. Тегли им една майна и си живей живота, както ти харесва. Простаци и приказливци винаги ще има. Запуши им устите с безразличие:)

Елементарно е, просто е съмнително. И аз мислех, че няма нищо лошо в това приятелят ми и приятелка, която не ми беше особено далечна да са близки, а майка ми ми се чудеше. Постоянно си казвах как тя не била широко скроена и че по нейно време е било различно. На края си платих за това мое глупаво доверие. Истината е, че колкото и да се променят нещата, дълбоко в себе си те си остават едни и същи.
Да се виждаш от време на време с някой- ок, но не повече, още повече при разлика като тази.
Ти имаш наивен и идеалистичен поглед на човек, който няма опит.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f613e8bc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 6, не виждам защо сравняваш историята ми с твоята, явно това са твои лични предразсъдъци, които те карат да мислиш, че приятелство между нас не може да съществува- но фактите са си факти. Иначе- благодаря ви за коментарите :) Аз явно приличам на номер 5, дано не грешим :) Успех!
Авторка

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 21fd1f0702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 2 съм.
Номер3 това което ме е привлякло в споменатите момичета е точно тази наивност която лъха и от твоя пост. Колкото е по-наивен човекът сревщу теб толкова е по-лесно да постигнеш целите си. Нямам много предрасъдаци в живота, но за сметка на това във всичко търся логиката, а в този случай тя води само в една посока... Нищо ново не се случва в живота и любовта. Каквото е било преди 50 години такова е и сега само, че не винаги можем да го разпознаем.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 777891a0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 2, аз съм 3.

Човешките отношения не са математика, нито програмиране. Там логиката пасва идеално, но когато говорим за човешка психика трябва да изоставим еднопричинните обяснения и еднопосочните пътища. Много често събитията вземат най - неочаквани обрати, влияят се от неща, които не сме си и представяли, че могат да окажат влияние. Логиката е чудесно нещо, но не може да бъде панацея. Просто животът не е партия шах. Не всичко можем да проумеем и предвидим, най - малко пък, разполагайки само с няколко реда информация...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 21fd1f0702
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 2 съм.
Рядко пиша в този форум, именно защото смятам, че не съм получил достатъчно информация за да коментирам. В този случай не е така. Аз например съм приятел с 12 годишното момченце на съседите, но няма да тръгна да му правя фото-сесий. може да прекарам няколко часа с него когато съм на гости на баща му, но няма да изляза с него на кафе примерно. Не казвам, че приятелството между мъж и жена е невъзможно, но то е голяма рядкост и се получава в особени случай, а когато имаме такива особености като разлика в поколенията, то е невъзможно. Представи си с какво може да обогати интелектуално едно 15 годишно момиче, един 26 годишен мъж! Ясно е, че той се интересува от нея само заради външноста и. Също така е ясно, че той е много по обигран от живота и лесно може да я манипулира!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7a8e20cc35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   № 10 грешиш! извинявай, че го казвам но не може да правиш едно и също нещо с 12 годишно момче и 15 годишно момиче. Например с 12 годишно момче защо да не поправяте колелото или да гледате "Ледена епоха" неща който ще забавляват и двама ви. "с какво може да обогати интелектуално" От дете може много да научиш, не мисли, че си по умен, да може да си завършил висша математика и в този аспект да си по умен но нали не си научил всичко на този свят децата са големи психолози и могат да ти помогнат в даден момент дори правилен съвет да ти дадът.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2f38c60da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   абе момичето каза че и двамата харесват фотографията... ЕТО ГО ОБЩИВ ИНТЕРЕС. към авторката: живота си е твой не се съобразявай с хорското мнение!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker