В пълен Батак съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

В пълен Батак съм
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1348 пъти
Всеки има хубави и лоши дни, провали и падения. Не исках животът ми да бъде прекрасен, винаги съм посрещала ударите и съм продължавала напред с вярата, която носех в себе си. Загубих я, обезверена съм, не знам в какво да вярвам вече, загубих мечти, цели нямам абсолютно нищо. Лошото е че нямам желание за абсолютно нищо, тъй като знам че отново ще се проваля. Връзка без развитие, която ми носи печал и ми прави живота още по труден. Работа за която толкова усилия положих, а накрая ме изритаха като мръсно куче няма едно благодаря. Убедена съм че колкото по- стойностен си отвътре, колкото си честен и изпълнителен, не мрънкаш и роптаеш толкова си загубен. В момента оставам без работа и въобще не знам какво ще става, с човекът до мен сме пред раздяла, дори не знам обича ли ме не ме ли, но това е друга тема. Просто искам да кажа, че не мога да се примиря, цял живот работя и се старая да имам хубав живот, но винаги удрям на камък. Мислех си, че това е период и ще отмине, но аз съм така цял съзнателен живот. Наистина на искам много от живота, но не мога да си го взема. Понякога искам земята да се отвори и да ме прибере. Като че ли единственото правилно решение е просто да изчезна тъй като аз просто съществувам. Исках да стана майка, но защо да раждам живот, в тази мизерия и несправедливост. В батака съм и няма измъкване, всеки опит да оправя цялата тази каша ме връща назад и ме удря с по- голяма сила. Оставих се на течението понеже нямам сили за нищо вече. Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 340a3abad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябват ти нови цели и мечти - нова работа, нова връзка. Това, което ти се случва не е приятно, но е поправимо. Някои хора с непоправими проблеми, например неизлечима болест, си мечтаят за такива като твоите. Не падай духом и всичко ще се нареди!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5a827f735d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, постарай се да не се отчайваш. Пожелавам ти да се измъкнеш от лошия период и да си подредиш живота. Да, наистина към изпълнителните и добри хора се излива огромна неблагодарност от шефове, а и не само. Научи се да си отстояваш позициите! Независимо дали става въпрос за работа или лични отношения. Това за работата е напълно решим проблем. Щом си образована и кадърна винаги ще си намериш работа, това да ти е проблемът. Ако си от някой по-малък град може да помислиш за развитие на друго място - областния град, София, а защо не и чужбина?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d2b32476bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напълно те разбирам, не си само ти така. Такъв е живота, за съжаление не винаги получаваме това, което искаме и заслужаваме. Чувстваш се неоценена и ти е обидно... Просто не си попаднала на подходящите хора и среда. Може би това не е била твойта работа, а тези хора не са били твойте хора. Божа работа е, че си тук и не си заслужава заради някви хора да се откажеш

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 65635bf727
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   работа се намира на всеки ъгъл, живота продължава хубаво или лошо въпрос на гледна точка, важно е да си в играта най хубавите радости са безплатни. Чист въздух, природа, спорт със собствено тегло, разходки, приказки с приятели, обикновено това са нещата които радват, но които неглижираме когато подгоним печалба и бачкане. Радвай се на тази пауза старай се да нае живееш на кредит.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2e0cb3a5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За начало си пропуснала да кажеш възраст. Изброеното може да е сериозно, ако си на 36 примерно. Но ако си на 24 е дребно младежко премеждие. Като се оплакваш, помисли какво щеше да ти е, ако примерно катастрофираш сериозно, колата ти е на изплащане и е за изхвърляне и не можеш да работиш следващите 2 години. Ще мечтаеш големият ти проблем да е, че си временно без работа или се разделяш с някакъв случаен човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker