Депресиран грозен безформен пенсионер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Депресиран грозен безформен пенсионер
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1196 пъти
На 25г. съм 26 почти и въобще не се харесвам нито на външен вид а на вътрешен съм супер депресиран. Кльощав съм 175 55кг а преди бях 45 сега поне напълнях 10 но няма разлика особено. Не ходя на плаж а съм от варна и въобще се крия от всякъде и ходя навлечен лятото, но не искам нито да тренирам нити да ходя на фитнес защото не виждам смисъл и ме мързи и без тивя няма да си променя мнението за себе си. Бачкам си на 2 места за мизерни пари прибирам се в нас ям и лягам да спя гледам тв малко и това нямам желание за нищо и съм като пенсионер нямам нито социалне живот нито приятели имах гадже 4 години но се разделихме уж и тя беле като мен забила но се промени след като стана студентка и ми изневери и заеба защото съм скучен песнионер само едно тъпо висше имам взимам 1300лв заплата но дори няма за какво да ги харча освен за сметки и храна. Може би ми трябвя психолог защото ше си умра сам с това мислене и ащтази депресия смотана. По тъпото е че колеги и всички около мен мислят пе съм дожре и с нишо не показвам пе съм в депресия просто не излизам от нас няма с кой скучен съм няюаю хобита не виждам смисъл да се променям в къвто и да е аспект провто един провален живот мечтая си за жена семейство раьбира се но това ше си остане само мечта и така ше си умра щ, поне помагам на хората и се радвям че ся добре теб за мен майната ми просто исках да споделя все ми е тая кой кво мисли, всички ме мислят за лапе а не за зрял мъж въпреки пе се държа доста зряло и със старомодно мислене и тнт много добре осъзнавям че от мен зявиси дали ше продължавям така или ще се взема в ръце и ще се променя и ще живея пълноценно но нямам воля и нищо нито желание.... все тая надявям се да стане чудо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 64ddb16e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хайде, като изтрезнееш, да си прочетеш глупостите, да се засрамиш и да се вземеш в ръце.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 51d8a06248
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чудото от самосебе си няма да стане и с това писане майкоо едвам го прочетох.Теб те мързи да дишаш ,той за жена и семейство мечтаел.Така не се издържа семейството.
Първо започни от външния вид ,започни да ходиш на фитнес.От моята женска гледна точка ,не харесваме клющави мъже.
Намери си нещо ,което ти доставя удоволствие в свободното ти време .

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 003d4f8d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Стегни се и поработи над самочувствието си

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 93c26a938a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въобще не си толкова зле, колкото си мислиш. Аз съм по кльощав от теб при същия ръст, но освен това съм и изгърбен. На твоите години още не бях целувал момиче. Също така ходих навлечен с дрехи да не ме видят хората. На плаж не бях стъпвал поне от 10 години. За упражнения винаги ме е мързяло, все отлагах как ще тренирам за мускули, докато не си дадох сметка, че времето минава и всичко това са само фантазии. Т. е трябваше да се приема такъв какъвто съм и да търся хора, които ще ме приемат с всичките ми недостатъци, а ако няма такива да си живея сам без да съжалявам за нищо. Фазата в която бях напълно сам продължи наистина дълго, но за мен не това беше проблема, а неувереността която се появява при мъж на възраст, който няма никакъв опит с жените. При теб това го няма, ти вече имаш опит. Самооценката ти е ниска, но всичко това е само в главата ти, а това което е в главата ти може да се измени. От известно време съм (все още) щастливо женен, така че щом аз успях да стигна до там, значи и ти можеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker