Страх ме е да заспя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Страх ме е да заспя
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1921 пъти
Жена на 27 год съм. Преди около месец ми попадна едно видео в YouTube за реални случаи на паранормални активност хванати на камера. Изгледах въпросното видео, но тъй като бях емоционално въвлечена, не спрях до там. Всички видеа на въпросния ютубър са предимно в тази насока. Както и да е. Работата е там, че от тогава не намирам покой като стане мрак. Даже няколко дена сестра ми спа при мен. От тогава всяка вечер заспивам на филм. Наравно с това подскача при всеки шум, който апартамента прави. Имам една единствена плюшена играчка и постоянно я гледам, да не би случайно да си е изместили положението. Страх ме е да си отворя очите в тъмното, за да не видя как някакви очи ме гледат. Страх ме е нещо да не ме следи и наблюдава. Искам да се освободя. Сега пиша тази история в 2:55 сутринта, защото ме е страх да заспя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: d05b470472
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се страхувай и имай вяра в Бога, всичко ще бъде наред, дерзай!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4601895b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Духовете не трябва непременно да са лоши. Може да са добри и да те обичат, примерно да е някоя твоя баба или пра баба или ангел пазител. Може да е душа от друг живот, която те обича и ще ти помогне. Ако нещата в ютуб не са представени по начина по който са представени надали биха били толкова доходоностни за авторите им.
А да и нещо друго, аз супер често летя преди да изгледам поредицата Разсредване на самолетни катастрофи направо обожавах, сега само да трусне самолета или да направи завой и веднага почвам да си мисля някакви търотии.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 94cd247d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спи веднага с гледането на тези неща. Явно ти влияят зле на нервите! След това ако трябва си купи хапчета за сън, не някаква силна химия, а някакви на билкова основа и започни да ги пиеш. Със сигурност имаш нужда да се наспиш нормално! Ако трябва дори "мента глог и валериан" пий и гледай вечер да правиш приятни и отпускащи неща, като да слушаш приятна музика, например. И най-важното НИКОГА повече не гледай такива неща!!! Както и разбира се всякакви филми на ужасите и подобни. Не ти влияят добре.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 35704d2d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето защо деца и хора с лабилна психика не бива да гледат подобни видеа!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5088fbf983
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей,

Всички тия клипове са фалшиви. Основната идея е печелене на пари.

Потърси в Youtube канала с име: Captain Disillusion.

Човека обяснява тези "истински" клипове.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8ec053a681
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Почвай да гледаш развлекателни видеа, а не такива, които ти грабват окото, ако усетиш, (заглавията са нож с две остриета) че нещо има пропускаш скроллваш или -, абе ако трябва изключи компютъра, и се занимавай с нещо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c504d38ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Повярвай ми, това са глупости... няма зли духове и тем подобни тъпотии.... не ти го казвам просто така.... и аз гледах по едно време такива работи и ме беше страх... после започнах да гледам debunk видеа в които на 99 процента.... не на 100 процента от случайте всичко е измислица и е изценирано. Така че спи спокойно!!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 60d683cbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, авторке! Ако толкова те е страх, покриващ мечока, явно тези видеа са ти взели ума-и аз съм същия-вечер ако гледам страшни видеа или филми, а през нощта отивам до едното място, ми се привиждат нелицеприятни неща, отивам с една отвертка, че ако видя нещо, да го "намушкам" с отвертката! Преди време някой пак беше пуснал такава тема-посъветваха авторката да избягва на всяка цена каквито и да е страшни филми и видеа!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4c282f7b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бау
Много си повярвала. Възможно е да има такъв случай, но няма доказателство, че може да ти навредят тези "очи". Фантазията и това как обременяваме мозъка си е един кофти номер в който сами се въвличаме. Според теб как виждаш да ти продължи живота? Да не спиш нощно време? Да дежуриш с метлата или нож в ръка на всички светнати лампи? Или сестра ти да се пренесе при теб? Няма да се появи "всевишна сила" и да ги премахне от главата и мислите ти. Ограничи това любопитство и спри да гледаш подобни филми и клипове. Това е само в главата ти. Ако ти измисля някой сюжет, и на мен ли ще повярваш? Постепенно умората и времето ще ти заличи манията.
Дядо Тошо

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 452bd82682
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на твоята възраст и ми се струва детинско да се страхуваш от такива глупости. Самоят факт, че спиш с играчки показва, че си недорасла. На възраст си, в която трябва да имаш деца и ти да ги пазиш от тъмното. Шумове винаги може да чуеш. Хората искат да изкарат пари от интернет и какви ли не истории могат да разкажат и направят на фотошоп. Всеки е имал момент, в който се е стррахувал от тъмното и повярваи ми по-скоро хората са много по-страшни от призраците. Сташно е да се събудиш от шумове на крадци в къщата ти, а аз това съм го преживяла, тогава се плашиш наистина до смърт.
Случвало ми се е гардероба да ми се разтваря и познаи имаше си причина, на следващия ден пишеше, че е имало земетресение. Страшно беше и когато се събудих през нощта на 21 май 2012, когато беше земетресението в София. Това са страшни неща другото може пък да е ддобър дух на твои близък починал, които иска да те види.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7b553b3857
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Чупи гипса сестро

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 29eb0a4e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз като бях ученик нямах други грижи и гледах такива видеа. Страхувах се... После завърших бакалавър и започнах работа. Какво установих ли - установих, че ХОРАТА са по-страшни ! Ако знаеш с какъв страх и нежелание ходя сега на работа...ех...автореее... :(

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 13e37caed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз бих те посъсетвала да се абстрахираш от тези видеа, не ги мисли, внуши си, че изобщо не си ги гледала, няма и да ги гледаш. Според мен вечер не можеш да заспиш, защото се връщаш към тези видеа и сама си влияеш , започваш да се вглъбяваш и да ти минават всякакви сценарии през главата и е напълно нормално. Просто спри! Кажи си от днес нататък няма да позволя на подобни измислици да пречат на съня ми! Виж дали ще помогне! Но всичко зависи от теб! Ключът е в теб! Както някой по-горе те беше посъветвал, гледай развлекателни филми, видеа, пранкове, хумористични клипчета, свали си комедии! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5379e5ddab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Повечето духове са ангели хранители, така че не се страхувайте, а бъдете благодарна, че е с Вас! :)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 76d5054d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Жени...

Сънувал съм и аз кошмари. Затворен в къща с убиец (който ме наръга); удушаван от черна фигура, говореща с познати гласове наопаки (сънна парализа); придърпван и парализиран от невидимо присъствие към кухнята.
Най-скорошното беше да седя в стаята си и да се гледам посред пълен мрак в огледалото (което го няма там), как кожата ми става буквално катранено черна, косата и веждите ми изчезват, а очите ми избеляват. По едно време насън си казах да престана да се зяпам в огледалото, че да не привлека вниманието на демона зад мен (играх доста MK11 с Noob Saibot същата вечер).

Единствените случаи, когато обаче съм се панирал по време на сън е когато сънувам, че съм в транспорта и нямам билет пред контрольора. Майко мила, сърцето ми не е било толкова силно...

Гледай с хумор на тия глупости. Мен не би ме гряло, че някакъв задгробен содомит се обарва в килера и ме гледа, докато спя. Ако обаче ми доскосне рутера или ми спре тока, докато се псувам с руснаците в DoTA, леле синко. Първо светената вода и Библията, после ексорсизъм. Ако умра, лошо за него. Ще му бръкна до лакът отзад в отвъдното.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 848ad7f357
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Случва се когато се интересуващ от паранормалното да го привлечеш. Злите духове са факт, както и Ангелите, но първите предизвикават страх, безсъние и много други негативни неща. Както и другите са ти казали, спри да гледаш такива неща веднага. Отиди и поговори с православен свещенник, нека той се помоли за теб, ако не си кръстена се кръсти, вземи си светена вода от храма, пий по малко всеки ден и напръскай дома си, а най-добре помоли свещенник да направи водосвет. Започни да се молиш на Бог за закрила, казвай Исусовата молитва и "Да възкръсне Бог" (можеш да ги намериш в интернет). И ако си кръстена, но никога не си се изповядвала и причастявала-направи го, сега идват и Петровите пости, момента е подходящ. Не се страхувай, много хора са като теб, случва се когато човек не е информиран да направи грешка. Не бива да се обръщаме към злото, дори и само да проявяваме интерес, да не говорим за различни ритуали, магии, да държим разни амулети вкъщи и тн. В тази връзка не се обръщай към врачки, да не ти леят куршум, само ще стане много по зле. Не отлагай, обърни се към Бог за помощ. Ето и малко информация, може да потърсиш часта за полтъргайст или да го прочетеш цялото

https://muncho2.weebly.com/10541058-10501040105010421054-10481057105010401058-10441040-10531048-ldquo105710551040105710711058rdquo/9257811

https://dveri.bg/component/com_content/Itemid,137/catid,58/id,156/view,article/

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c7983140f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И аз гледам такива видеота, но си спа съвсем нормално. Интересни са ми някои, други си личи от километри,че са фалшиви.Може би всичко си е до психика, пък и аз си падам по страшните филми, така че не ми влияят. Но явно ти си по-впечатлителна от мен. Просто не ги гледай, пускай си нещо забавно преди лягане, има доста клипове със сладки животни. На мен са ми интересни да гледам интервюта с любими артисти, как е правен даден филм, гафове от снимането му.Има и доста скечове . Дори и анимация да е , но нещо забавно. Щом такива неща ти влияят, не ги гледай. Спорен е въпросът дали има такива неща, аз вярвам,че има, но не всички сигурно са враждебно настроени и се държат като по филмите.Пък и в живота живите те нараняват повече отколкото мъртвите, така че не се панирай повече.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 85631636d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не се притеснявай, аз имах същия проблем. На 12 години съм. Ако не можеш да заспиш просто си сложи слушалки и си пусни успокояващи звуци и и така ще заспиш за около 10-15 минути. Лично на мен ми помага. Звуци като например дъжд или нещо подобно. Наистина помагат.
Успех! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker