Запознаване с жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Запознаване с жени
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2108 пъти
Здравейте, как да се мотивирам да заговарям непознати жени когато съм в парка, заведение примерно млад мъж на 30 г. съм и търся приятелка но все ме е срам ще съм благодарен на вашите съвети и идеи!? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: fba887252f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да ти кажа честно... щом на тази възраст не знаеш как става това - няма надежда!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 20796a3d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма какво да те е срам. Отиваш и учтиво заговаряш момичето. Ако тя има интерес, ще си проличи. Ако ли не, извиняваш се, чао и толкова. Много пъти са ме заговаряли така, обикновено тези господа не ме интересуват, ама с един станахме гаджета и ходихме няколко месеца. Добро момче, ама не си паснахме. Хубави спомени имам от него.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 231ac8c811
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Просто почни да го правиш. Доста ще те режат, но така ще свикнеш и няма вече да ти пука толкова. Приближаваш някое момиче, усмихваш се и казваш нещо от рода на "здравей хубавице, как си" или "много си сладка, искаш ли да ти правя компания". Жена съм и ти казвам, че ми се ще повече мъже да действаха така. Когато те са активни се чувствам женствено, иначе нещата придобиват друг оттенък и даже става неудобно по-нататък в отношенията. Така че, дръж хигиената на ниво, облечи се нормално и действай!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 35e6630cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък много бих се радвала, ако някой симпатяга поиска да се запознае с мен с нещо от сорта на "Здравей, ще бъда честен с теб, много те харесах и искам да се запознаем. Имаш ли нещо против?" Нататък ти си го доизмисли по твой вкус. Само недей със "здравей, как си?". Адски банално е. Някой като ми го каже, или напише, ми се повдига. Има и вероятност да те режат, и то голяма. Това зависи от страшно много фактори. Като например : грозен си, твърде космат или татуиран, нисък, дебел, развалени зъби, зле облечен (нямам предвид липса на скъпи дрехи, а на вкус), дълга брада, едновеждие, лош дъх, миризма на пот и прочие... Това, разбира се, не е хейт, а истината, която едва ли някоя ще ти признае. Все пак, надявам се да не притежаваш нито от изброените по-горе неща. А дори и да си много красив, може просто да не си по вкуса на даденото момиче и това, че те е отрязала, не е гаранция, че те смята за противен. И аз съм рязала момчета, които просто не ми харесват. Не съм ги считала за грозници, но не бяха мой тип. Накратко е това. Успех! :)

Момиче на 22

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c7aebabf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Номер 3, тия фрази стават за свалка за 16 годишни моми. Авторът му се ще да се задоми евентуално, не да зарибява девойки с бъдеще... Ами авторе, по добре недей заговаря в паркове и т. н. че е някак плашещо. Вече друг е въпроса, ако имаш куче и го разхождаш в парка и искаш да заговориш кучкарка тогава не е плашещо. Трябва да има нещо общо помежду ви. Просто така да се изтупаш и да заговориш от нищо и без нищо е някак глупаво

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 231ac8c811
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   №5, а как точно предлагаш да заговори непозната, "здравей, мислиш ли скоро да имаш деца, че търся да се задомя?". Авторът явно има някакви притеснения с общуването и това е идеален начин да се отпусне и да придобие някакъв опит. И точно мъжете, които действат имат успех, а тези дето много го мислят и все нещо им се струва глупаво на 30 ги е срам да заговарят момичета. Нямаш си представа колко хора стоят сами, защото няма кой да направи някаква крачка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 35e6630cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък не виждам абсолютно нищо плашещо, или лошо някой да си хареса друг на улицата, в парка, супермаркета и да поиска да се запознаят. Животът е един и ако не използваме възможностите, които ни се дават заради пустия страх, няма да стигнем далече. По-добре човек да опита, винаги. Макар и да не се получи, поне ще знае резултата. Много по-добре така, отколкото постоянни съмнения "какво щеше да стане, ако... "
Знам за двама, които са се запознали именно по този начин. Момче си харесало момиче на улицата, запознали се по негова инициатива, след време се оженили, имат деца, а също и внуци. Заедно са поне от 30-40 години и най-важното - щастливи са.

Номер 4

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f09541da3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз като мъж в подобна ситуацията бих искал да попитам дамите в сайта - харесва ли ви да ви заговарят в заведения/барове/дискотеки? От какво зависи - заведението, компанията, настроението ви, заговарящия ви мъж и тн.? Какви разговори биха ви харесали в такава обстановка?

Досега съм заговарял момичета само като съм супер пиян (иначе нямам смелост) и обикновено са някакви глупости понеже не знам за какво да говоря. Да ги питам какво учат, работят, не е ли малко скучно? Да оригиналнича ли? Да пускам шеги? Или да карам по дивото - да има химия, привличане и тогава да съм по-смел? Абе, какво би ви харесало?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 99df40bfe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 5

Точно затова заучените фрази не трябва да се ползват. Най-лесно е да се каже много си красива и секси, но ако се погледне момичето може да се измислят комплименти от вида на:
-много ми харесва прическата ти
-имаш невероятен стил на обличане
- това червило подчертава устните ти и така са по секси
-лакирала си се невероятно с този розов лак и др
Заучените фрази трябва да се избягват.
Автора може да брой до три и след това да заговори момичето. Защото колкото повече го отлага, толкова повече шанса да се откаже е по-голям.
В парковете има всякакви хора от малки до големи. Ако на автора ще ме у по-удобно да сваля в парка, по-добре там да сваля. Не на всеки му е удобно да сваля по заведенията. За един мъж няма приемливо и неприемливо място за свалка.
Пожелавам успех на автора и да сподели, как вървят нещата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5a775cf0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То 1001 начина има.
Tip: Преди да заговаряш, загледай я няколко пъти една идея повече от социално приетото да те забележи. Аз съм сумтял:D, мръщил съм се един вид "Ей как се издадох, че ми хареса. " От там езикът на тялото всичко показва. Ако отвърне позитивно е наполовина спечелена играта. Ако не те отрази, причини всякакви: приятел, не си неин тип, лош ден, месечен цикъл, лесбийка:P.
При мен работи да оправдая заговарянето със "защото си интересна" или както там го кажа. Важното е "интересна". За външност да правя комплимент ми е плоско.
Директните "Здравей, харесваш ми, искаш ли... " пак не са мой тип. Или излишното оригиналнечене. Все ще има нещо на мястото, за което да подхвърля някоя констатация/въпрос, пък ако ни се получи по-дълга приказка - екстра.
Случвало ми се е няколко пъти от обратната страна. Една "Здравей, аз съм НЕпомняКОЯ, искаш ли да излезем защото си готин? " Ъъъъ нещо увъртях. Психопатка ли е? Много закъсала ли е? На други предлага ли така?

Такива работи, става дълго.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 262520850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Адски е досадно, когато си седиш спокойно навън/в градския и дойде някакъв случаен тип и изръси нещо от сорта на "искам да те черпя кафенце" или "аре да се запознаем". Аз лично го приемам за навлизане в личното пространство, а още по гадно е, когато човекът е видимо 10 години по-голям от мен. Не е ок да спираш случайни момичета на улицата, които са тръгнали на някъде и си имат техни си неща на главата. Повечето момичета, вкл. и аз, ще се издразнят или уплашат, зависи как изглеждаш. Дори и да си мистър вселена пак ще те отрежа, защото е супер дебилно да се запознаваш по този начин. По добре завържи контакт в някой бар или на някое събитие/парти/концерт/. На улицата просто не е ок. По нагоре бяха казали ако имаш куче да се заговаряш с жени с кучета, което също е вариант. И все пак всичко зависи от това дали момичето е в настроение, дали ще те хареса или дали е отворена за запознанство.
Ж18

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 87f2e0114a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Избираш трудните начини.. да заговаряш жени на улицата не е нещо ненормално по принцип, но в обществото в което живеем е. Ако това все някога се случи, то трябва да е спонтанно и просто да уловиш момента и да не го изпускаш, но има къде къде по-добри начини. Примерно записване на някакъв спорт, хоби, университет, курс, нова работа, пътуване, записване на йога и т. н. И не по тая логика да се запишеш на йога само защото искаш да намериш жени, а да ги съчетаеш някак си, нещо, което наистина теб те кефи. Примерно аз се записах в Университет, макар, че съм на 27 и за 1 месец вече имах над 40 нови познати.
Запомни от мен: Всяко нещо си има най-добрият начин да бъде постигнато, не търси друг

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 06e3251ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   До номер 11:

"Дори и да си мистър вселена пак ще те отрежа"

Вие, момиченцата на възраст около 18 години, обичате да отрязвате, за да градите самочувствие. И Мистър Вселена не ви е достатъчен. Свикнали сте досега 18 години, научили са ви в семейството само да искате и да взимате. Но нищо, има време. Ще се научиш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4b4360845c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз имам същият проблем само че при мен е малко по различен, жените на които попадам са постоянно или обвързани или несериозни търся предимно във фейсбук и сайтове за запознанства но вече се отказах на живо си е друго според мен в парка не е най подходящото място за запознаване, в заведение по добре ли е според вас или трябва да ходя на танци

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1fc99a68b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не съм номер 11, но ми стана смешно от коментара на номер 13.

Аз съм жена на 30 и продължавам да режа всякакви навлеци, които нахалстват, и не са ми приятни. Дори не съм особено красива, за да кажеш, че съм надута или нещо. Някои хора просто имат критерии и не припадат от възторг по всеки мераклия. Дано се научим някой ден хаха...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 262520850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   До номер 13

Първо, не намесвай семейството, защото няма общо, както и годините ми.
Второ, това си е моето мнение, не го натрапвам на никого.
И трето, не съм виновна, че някоя 18-годишна сигурно не ти е вързала :)

11

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5e08b60172
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз ли нещо не съм в час, но всички начини за "свалки" дотук ми изглеждат плоски. На улицата обръщам внимание само на хора, които ме спират, за да попитат за някакъв адрес. Има и психопати, които ме спират с идеята да сме пиели кафе, но тях ги наричам именно психопати. Хората се запознават по всякакви начини: връщала съм изгубен портфейл и с човека станахме приятели, купувала съм си антикварни мебели и с провадача се сближихме заради сходните ни вкусове към старинното, припознавала съм се в стар приятел, а пък непознатия се оказа мой далечен братовчед и т. н. Но ако в парка някой седне до мен, докато си чета книгата, първо ще ми стане неприятно, без значение как изглежда, и второ - ако ме заговори, най-вероятно веднага ще се преместя. Местя се и в градския транспорт при тъпи въпроси като "Тези череши в торбичката сама ли ще си ги хапнеш? " Така не се прави просто! Не мога да повярвам, че има жени, които кълват на изброените по-горе простотии като "Много си сладка, дай да се запознаем! " А номер 9 искрено ме разсмя. Представям си каква ще е физиономията ми, ако някой от улицата започне да коментира ноктите и устата ми. Но щом на него му върши работа подобна наглост, значи и контингентът му е съответен.
Най-абсурдната ситуация, в която съм попадала, беше миналото лято на една автобусна спирка. Чакам си аз тролея и към мен се приближава някакъв млад мъж. Решавам, че ще пита тук ли спира рейс еди кой си или ще иска запалка, но не - човекът казва: "Госпожице, имате много красиви крака! " Изгледах го учудено, поотместих се леко, но той продължава: "Нали може да ги целуна? " И докато отговоря каквото и да било, пичът се просна по очи и взе да ми целува краката! Разпищях се, дойдоха минувачи и го откопчиха от мен. Та ето ви още един начин за запознанство! На идиота му се размина полицията, само защото си помислих, че е психично болен и не е виновен за действията си.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 99df40bfe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 15:

Идеята на коментарите е да подтикнем автора да направи първата крачка. Всеки си има критерии. Можеше да му кажеш нещо, което да го подтикне да действа. Трябва да мотивираме автора, а не да го затапваме.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 99df40bfe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До 12:

На улицата не е лесно, но щом ти харесва някоя и искаш да ти е гадже трябва да си готово да я заговориш независимо дали на улицата, в парка, в заведение, на курс по нещо и тн.
Заговарял съм на улицата, в парка и на други места и винаги ми е доставяло удоволствие, че съм го направил независимо от резултата.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 35227fd565
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Пич, не се занимавай с глупости. Истинският начин е един и се нарича социална среда. Колкото по-голям кръг приятели имаш, а те от своя страна имат свои приятели, толкова по-голяма обща естествена среда за запознанства имаш. Това да ходиш и заговаряш жени по улици, паркове и барове е за 18 годишни които търсят свалки с еднакво глуповати жени. Единственият начин да срещнеш нормални жени е чрез обща компания, които са излезли с техните познати. За съжаление не всеки може да създава толкова много социални връзки, а с годините става все по-трудно. Повечето, включително и аз ги нямат, а всички алтернативи не си струват, като сайтчета за запознанства, или някакви случаи веднъж на високосна които 17 описва (и доколкото разбрах - реално просто е завързала познанства).

Моето лично наблюдение е, че най-доброто време за запознанства е в университета, тъй като там имаш най-голямата среда с хора на твоята възраст. Ако там се провалиш, нататък става все по-трудно, чак невъзможно. Поне ако си мъж де... Във всеки случай не се бой, в модерния социален климат, едно 50% от мъжете са на твоето или подобно дередже.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 99df40bfe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 20

Най-лесно е в социалния кръг. Не всеки човек има голям социален кръг. Щом автора пише едва ли е намерил човек който да го уреди и да го запознае с жена. Много от мъжете това очакват - я да ги запознаеш със сестра си, братовчедка си, някоя колежка и наготово да се сдобият с приятелка.
Няма точно определено място за запознанства с жени. Важното е жената да ти харесва и да действаш независимо от мястото на запознанство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker