За България и тоталната циганизация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За България и тоталната циганизация
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1027 пъти
Българин съм и винаги ще бъда. Но това явно вече нищо не означава. Пиша тук защото искам да споделя, да крещя да говоря.
Имам въпрос? Защо човек трябва да живее като отхвълен и ненужен? Защо няма общество? Защо нама хора, няма народ нямя желание за бунт, промяна.
Ще започна от далечното минало.
Израснал съм в голям град. Преди 40 години. Възпитан съм да уважавам хората. Да се съобразявам. Да обичам Родината. Учеха ме да спазвам реда, законите. Дойде промяната. Така мечтаната. Порастнах. Обиколих света. Останах си възпитан. Останах си в България. И защо? За да ми се подиграват на всяка крачка, на всяко действие от моя страна защитаващо реда, ценностите на които са ме учили. Да виждам как простотията, циганите и едни малоумни неграмотни управляващи си присвоиха живота на стотици хиляди души. Които не зачитат живота и за тях парите и поклонничеството пред великите и силните на деня ги карат да крадат и унищожават една нация на 1300 години. Народ велик, талантлив. Виждам как се превърнахме в мазни, долни и лукави изроди, свити под завивката и псуващи по форумите. Псуващи докато тече подмяна на населението, на обезличаване, на опростачване. Хора които ги е страх да защитят собствените си деца. Или по скоро са се опитали като са се обадили на 112 а от там са им казали сигнала е приет. И после... в това е въпроса.... едно чакане разочарование, страх от това че сигнала е приет но нищо не се случва.
С гняв и болка искам да споделя Няма вече българи. В България белият човек е никой.
Циганите са новите господари. Те се толерират, дотират. На тях всичко им е позволено. Българите мълчат. И загиват. Този пост е израз на гняв към настоящето и към бъдещето. И същевремено въпрос. Защо никой не протестира, защо сме се свили, защо мълчим. Защо се страхуваме, защо се мразим, защо изпращаме децата си да стават роби на тези които ни унизиха с Берлинския конгрес, Ньойския договор. Защо си даваме къщите на човекоподобни? Защо никой не се осмели да каже истината, защо позволяваме да ни управляват предатели.
Причината да споделя е че вече не издържам подигравките на държавата. По скоро на държавния геноцид спрямо българина.
Там където живея преди два дена пребиха човек за два хляба. Цигани. Днес си правят сватба. Ужас. Музики, викове. Няма полиция, няма власт, няма държава. И това е само една хилядна от проблема. Това е повсеместно. Видяхте ли наказан мангал. Не. И няма да видите. Видяхте ли наказан политик? Не. Видяхте ли справедливост? Не. Виждате ли светлина.? Не. До кога хора.? До кога ще търпим???
Има ли поне един на когото му стиска да се изправи и да заяви:Аз съм българин и ще помогна на българин в беда? Има ли някой който да се осмели да удари по масата и да каже това е моята страна и ще я защитавам с цената на живота си? . Има ли някой който да вярва в Бог? Някой който не е продал душата си на дявола? Всички ли се примирихте с идиотите горе, с циганите, с безаконието, мафията, анархията, чалгата, с кръглите маси, с гадните новини, с лъжите и самоправството, със слугинажа, с отчаянието и безхаберието, простотията.????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 172dbf82ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама те турците управляват България. Затова никой не смее да гъкне на циганите. Ето в нисконаселените места, където се поставят мюсюлмани на власт българите се гонят по всякакъв начин, а мюсюлманите не плащат данъци и безчинстват безнаказано, а ако някой българин се защити бива тормозен от местните полицаи, които разбира се са пак мюсюлмани.
Аз обаче не съм се примирил и се чудя какво да направя. Едно нещо е сигурно: с протести няма да стане, а там където не става с добро става с лошо. Просто сме прекалено добри и съсрадателни, за да ги накажем.
Феминиските възпитават послушание и педерастия. Да си мълчим и да не създаваме проблеми на тея кифли и курви докато те си развяват оная работа насам, натам.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 28f7571e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Някой пречи ли на българите да имат по много деца? Пречи ли им да вдигат шумни сватби?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9c6d5e831a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До номер 1 да прав си в момента на България и трябва ново въстание.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e076fffdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нали искахте либералния модел? Джендъри, цигани, улични кучета, онкология...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a45bc6c550
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Някой пречи ли на българите да имат по много деца? Пречи ли им да вдигат шумни сватби? "

Имай си и 10 деца, ако искаш. Но ако вдигаш сватби, когатоне е прието и пречиш, АЗ ще ти попреча и ако трягбва, ще подкупя полицая, да ви пръсне панаира.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1a6f8f3669
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   1. Феминизма се наложи навсякъде по света с цел обезличаване на патриархата и проповядвания до тогава морал от бащите. Това беше и причината заради която днес върви клишето " няма вече останало мъже". С толкова мъже под чехъл и самотни майки цялата игра е вече между майка и син. Майките възпитават синовете си на собствените си клишета(тъй като друго не знаят) и после новата генерация жени се оплаква от създадените изроди, които не само бият жените си, ами и майките си вече.

2 Резултата от феминизма е създаването на "женския социум" който като мантра започна да повтаря клишета, преследващи интереси. На Безобидните клюки на следобедно кафенце или на ракия по празници... тези ритуали създадоха масовата обществена омраза о недоверие.. Т. е самите майки изгониха децата си, защото искаха за тях по добър живот, оплювайки това което имат

* В Бутан започнаха да имат автомобили след 1980 и все още нямат пътища, но никой не е имигрирал, защото страната се води с най висок коефициент на щастие.

Т. е. женския социум се ползва от управляващите като оръжие за масова пропаганда в случай, че не сте забелязали. Майка ми вярва повече на съседката за тоя какъв прах за пране да купи, вместо на мен с обективното ми мнение, без да гледам реклами.

Женския ум лесно може да бъде промит, дайте му власт и седнете да гледате сеир.

3. Майките бяха провокирани да изгонят децата си ОЩЕ защото тук всичко беше разграбено, обезличено и унищожено. Точно както Пол Пот в Камбоджа ОНИЯ дойдоха тук и си поставиха лица - мафията (СИК и ВИС в началото), които имаха за цел да унищожат държавата.... и продължават да го правят - списъка е безконечен - тимаджии, братя пъпешови, Митко ушите и тн...

Сега същите тези майки бъркат по кошовете за буклук..

Патриархалното възпитание се нари

4. ОНИЯ поставят ултиматуми или губиш живота си и/или семейството си или печелиш много пари. Повечето избраха парите, и затова народа ги плюе, че са продажници. Не ги виня, не всеки може да е Левски. Два съседа имам се гръмнаха с ловни пушки и оставиха женИ вдовици и деца сираци, само и само да не играят по свирката на мафиотите.
5. Стимулирането на циганската раждаемост имаше за цел да създаде електорат. Както и да изгони много българи, които се махнаха само заради циганите. Аз даже бях един от тях.

Решенията!
1. НЕ ПРОТЕСТИРАЙТЕ за бога! Престанете да играете по свирките на едните и другите. Всички протести са предизвикани С ЦЕЛ от същите тия хора които дърпат конците на политиците.
2. Българското село! Наскоро бях в едно село в Родопите, където хората като водят цигани, бият една аларма (тенекия) и се събира цялото село за 3мин. Почват да хвърлят камъни по тях
Окупирайте селата. Купувайте къщите. без значение дали ви трябват или не. На безценица са сега. Селата трябва да са наши. От там идва и храната. Скоро няма да има храна по света. Монсанто, Байер и всичките сатани отидоха твърде далеч. Хората се множат вече с такива темпове, че даже химическите им разработки не могат да насмогнат. Спасим ли си селата ще си спасим страната.
3. Научете си децата на труд. Ама истински труд с ръце - селско стопанство и занаят. Не ги възпитавайте за интелектуален труд. Тук до 20години хората по целия свят ще са гладни и жадни и това дали си учил банкерство или Майкрософт технологии ще е толкова валидно, колкото в момента да си чистач на кенефи.
4. Спасете българската култура. Танци, обичаи, традиции. Лицемерието което идва от запад има за цел уж да опази културата ни, но всъщност се получава обратното. Отново, децата са нашето бъдеще, а културата нашия сувернитет!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker