Нямам желание за живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нямам желание за живот
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1762 пъти
Здравейте. Аз съм на 14 години, момче. Имам чувството, че с всеки ден, желанието ми за живот намалява все повече и повече. Винаги съм тъжен. Имам дори скандали в семейството. В този живот, вече не ми се случва нищо хубаво. Случи ли ми се нещо хубаво, след това трябва да ми се случат поне 2-3 неща, които да ми развалят настроението. Имаше и едно последно нещо, което ме караше да се чувствам по-добре. И това беше момичето, което харесвам. Преди си мислех, че може би ме харесва, но съм се излъгал. А тя най-вероятно вече забрави, че дори съществувам. Нищо не ми е наред в този живот. Нямам приятели, които да държат на мен. Дори нямам с кой да излезна на вън. Въпреки това, благодарен съм, че имам здраве, макар да нямам желание за живот, защото има хора, които го нямат. И спокойно, не съм тръгнал да правя глупости!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6a3ca6e21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! В твоята възраст е абсолютно нормално на моменти да се чувстваш самотен, да чувстваш, че никой не държи или не мисли за теб, дори понякога да се заблуждаваш. Това, което искам да ти кажа сега е, че докато продължаваш да мислиш по този негативен начин, нещата в твоя живот никога няма да се променят. Това, което мога да те посъветвам е да започнеш да гледаш от по-позитивната страна на нещата и да не придаваш толкова голямо значение на негативизмите, случващи се около теб. Съветвам те също да си намериш някое приятелче, с което да си споделяш и съм сигурна, че по този начин би ти олекнало поне мъничко. Най-голямата крачка, която трябва да предприемеш, за да излезеш от това положение, е да смениш начина си на мислене според мен и да гледаш по-позитивно, колкото и да ти е трудно. Съмнявам се, че семейството ти не би те подкрепило, затова поговори с тях и им сподели това, което мислиш и чувстваш. Разкажи им своите емоции, разкрий се пред тях и според мен те ще са едни от малкото хора, които ще ти помогнат да излезеш от това си положение, защото са ти близки и винаги ще ти мислят доброто и ще дават най-доброто от себе си ти да бъдеш добре.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 80ec1c9123
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 14 години си. Живота е пред теб, не знаеш колко неща предстоят да ти се случат, колко хора ще срещнеш, не се отчайвай. :) Знам какво ти е, защото и аз бях такава (и донякъде все още съм) фаза, но бъди позитивен, един ден ще намериш истински приятели, а това че момичето което харесваш не те харесва обратно - изобщо да не ти пука. Сега може да ти е кофти, но след една-две години дори няма да й помниш името, повярвай ми. :D Горе главата...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7f0eae5a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миличък, чети сега внимателно между редовете. Това е временен етап от твоя живот, в който се изисква да си силен. Навлязъл си в пубертета и точно тогава се развиваш и лека по лека почваш да навлизаш в живота с малки крачки и се учиш. Не трябва да приемаш нещата за трагедия, защото всичко е временно и ще отмине. И моя ад почна преди 3 години като бях на 14 и аз бях почнала да губя хора, които съм мислела за приятели и да добавя, че се тормозих за първата ми любов, която беше несподелена и чувства, които траеха доста дълго. Всяко нещо се случва с причина и ни подготвя за по-голямата трудност. Ето това, което ти се случва, се случва с цел да се научиш, че лека по-лека трябва да разчиташ на себе си и да внимаваш кой да подбираш като приятел. А за момичето да ти е най-малката грижа, всички сме имали такива ситуации с отсрещния пол. Мисли позитивно и си намери някво занимание/хоби, което да ти доставя удоволствие. Можеш да запишеш някакъв спорт също. Животът ти тепърва предстои, че да нямаш желание да го живееш

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 721ef9446b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелю! Щом си започнал да пишеш тук, значи ще можеш и да четеш. Прочитай темите свързани с интимните отношения и сам ще стигнеш до извода как трябва да се отнасяш с жена. Няма да ти го кажа директно, защото ще ме нападнат доста жени. За това сам го разбери. И да. Живота е лайняна работа. Не можем да си клатим кайсиите и да ни пада от небето. Нищо не си видял. Постави си цели. И никога в краката на жена!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 486c384362
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Вие пък големи проблеми имате - "загуба на първа любов". Да ви светна всички любовчии, че такова животно, наречено "любов" няма!!! Има взаимни интереси, полза, изгода. Набийте си го в главите и стига сте се депресирали, че някой ви бил зарязал...

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f9d258dd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Я се осефересай и не се лигави... на 14 години, покрив над главата си имаш ли? Има ли кой да се грижи за теб като хванеш грип? Да ти сготви супичка? Да ти наготви боб с наденица? Да ти стопли краката през зимата? Да ти даде някой лев за закуска през голямото или на сокче с приятели? Интернет да гледаш малоумни клипчета на Майнкрафт в ютуб цяла нощ? Намери си хоби, открий си таланта, намери си занимание... да висиш в социалните мрежи и да се чудиш с кой пръст да си бръкнеш в носа - и на мен ще ми писне от тоя живот... няма от какво да се оплакваш, момче. Ако сега нямаш желание за живот, не те виждам след 10 години... намирай си начините и силите и се калявай за по-лошото след някоя друга годинка! Успех.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6496027f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 5! Това момиче никога не ми е било гадже, че да я изгубя!!! Прочитай внимателно! Всеки човек е различен и различно изживява нещата.
До номер 6! Аз го оценявам и съм благодарен за това!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker