Късат ме за втори път на шофьорски изпит... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Късат ме за втори път на шофьорски изпит...
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2338 пъти
Здравейте,
Преди около 2 седмици се явих на практически изпит за придобиване на книжка за категория В, при което даяджията ме скъса още на петата минута, поради неправилно завиване наляво. Днес отново бях на изпит и познайте, падна ми се същия даяджия :)))) 20 минути карам перфектно, при което на 20тата минута ме скъса, отново, защото трябваше да завия наляво, но да пропусна тези отсреща, които карат направо. Пропуснах 4-5 коли и тръгнах да завивам, когато се появи още една кола, която беше далече. Но този от ДАИ ми наби спирачка и ме скъса. След това бил разправял колко добре съм карала... Може ли да ми дадете някакви съвети - да се явявам ли на следващ изпит или да изчакам, някакви такива?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 04654c6cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Късането на шофьорски изпити е от изключителна важност. Шофьорският изпит не е като да се явиш на изпит по ноктопластика, поради простата причина, че като шофьор носиш отговорност както за собствения си, така и за животите на другите участници в движението.

Когато се прави ляв завой без предимство, трябва да се пропуснат всички отсрещни коли. Просто е, това е. ДАИ-джията те е скъсал с право.

Съветът ми към теб е: право при инструктора за още часове. Но не 10, както е по закон, а поне 20.

Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5a9b8ddde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз моят изпит го карах преди около 9 години, но едвали има кой знае колко промени.
Преди ако те скъсат, трябваше да навъртиш още определен брой часове преди да се явиш отново.
Какво да ти кажа, трябва да се опитваш отново и отново.
Мен ме късаха 3 или 4 пъти на кормуването. Първият път изпитващия направи шашма, а вторият път ме скъсаха за супер голяма простотия изсмукана от пръстите. Тогава и да се оплачеш, все едно си безгласна буква. Сега не знам какво е положението.
Нямаш друг вариант освен да се явиш отново, успех.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1a05196f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мен също ме скъсаха 2 пъти и го взех на третия. Ако изчакаш повече време може да се наложи да повториш курса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3b56ca64a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Следващия път като отидеш на изпит облечи се с много къса поличка така, че като седиш на седалката краката ти да са разголени две педи над коленете ти. Гарантирам ти, че изпита ще го вземеш. Може и с много дълбоко деколте. Бъди изобретателна.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 36c0fc89bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Наистина много кофти късмет, че пак е бил същия. Тия типове са ужасно злопаметни и ако първия път си направил грешка и са те скъсали, нарочно се опитват и втория път да те предизвикат да направиш същата грешка. Успокой се! Почти няма човек, който да не е бил късан поне веднъж. И аз го взех от втория опит. Така, че съветът ми е, опитай още веднъж (дано ти се падне по-сговорчив изпитващ) и ако и тогава не стане, тогава го мисли. Не е важното колко пъти са те късали, а после какъв шофьор ще си, внимателен или опасен за всички.
Успех!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 05caa7c44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съветът ми е да си платиш още часове кормуване с цел да придобиеш повече опит и да спреш да правиш подобни грешки, чак тогава се явяваш на нов изпит. Неправилното завиване на ляво може да убие както други хора така и самата теб. И в двата пъти си завила неправилно на ляво. Ако вторият път онзи засили за да хване зеления светофар, който вижда пред себе си и те блъсне засилен, какво правим?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 85961486ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъсал те е, защото не си си платила изпита. Нали трябва пари от някъде да получат. На третия-четвъртия път ще те пуснат, ако не си откровен идиот на пътя. И мен така ме скъсаха. Единият път бях притеснен, другият си карах добре, но забравих да си сложа колана. Третият път си карах окей и го изкарах. При всички положения, особено в София, няма как да караш по правилата. И това, че ще те пуснат, нищо не значи, освен, че имаш книжка. Те първа трябва да свикваш с джунглата, с идиотите на пътя, с това, че не винаги трябва всички да пропуснеш и като някой е по-далеч, то може да минеш, защото иначе правиш задръстване и т.н. То е практика. Но ти гарантирам почти на 100%, че ако си сравнително адекватна, просто си намират защо да те скъсат. Повечето си платиха и взеха от първия път, аз не исках да го правя. Ще го вземеш, споко, а след това просто излизай вечер да караш, като няма никой, за да свикваш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0afceb84c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Когато бях на моя изпит след мен имаше едно момиче /направо си беше жена на около 30,а аз едва навършила 18/ нея я скъсаха за втори път и то по следния начин: прави ляв завой, защото на право не можеше да се мине, защото имаше ремонт. След като зави имаше стоп и имаше команда да направи отново ляв. Момичето спря на стопа огледа се и изведнъж един от дясната страна профуча. Изпитващия веднага наби спирачките и я скъса,а нямаше и 5 минути. Не пии валидол или такива глупости преди изпита. Ако ще пиеш пии вечерта като мен. Тя се наблъска с 2 или 3 валидола и беше страшно спокойна. Даже преди да я скъсат имаше команда да завие надясно, а тя тръгна да завива наляво.
Опитай се да бъдеш по- спокойна. Аз исках да съм първа от групата,за да ми е по- спокойно. Ако аз го ядосам да си го изкара на другите. Шегувам се. Просто нямаше да ми е спокойно аз да съм втора или трета. Имаше и още една жена с нея. Бяха приятелки. Тази жена се явяваше за сигурно 10 път. Каза, че вече е забравила за кой път се явява, защото са я късали много пъти. Аз си го взех от първия път с 3 наказателни - 1 защото ми падна скороста по околовръстното в моя град /падна на 30 и точно за се засиля и айде наказателна/ а другите 2 защото при обратен завой излязох в лява, а не дясна лента. Е как да изляза в дясната като имаше коли. И един съвет. Карай си внимателно, по - добре изчакай и другата кола. Аз имах така възможност да мина,обаче ме беше страх и на два пъти предпочетох да си почакам и тогава да минавам. Успех и не се отказвай!
Ж. 18г.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: af2178d134
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
Явих се отново и отново ме скъсаха :( Накара ме да завия, но улицата беше забранена, а аз от паника не се усетих :(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker