Направена магия ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Направена магия ?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1971 пъти
Здравейте.Момиче на 19 години съм.Преди 1 седмица и нещо пред вратата ми (входната)намерих перлена обеца.Питах комшийките си дали е на някоя от тях и те казаха,че не е.Попринцип от доста време насам се чувствам добре,спокойна ,щастлива,но след намирането на тази обеца почнаха да ми се случват странни неща.Започнах да сънувам много кошмари,ходя на сън и какво ли не.Винаги ми е отпаднало,не се чувствам добре,апетита ми е на 0%,нямам настроение,а едно от най - лошите неща е че мисли ,които не съм си представяла че отново ще изплуват в съзнанието ми и ще ме мъчат по някакъв начин започват отново да се появяват..
Не искам да си въобразявам ,филмирам и т.н.,както казах дори много ,много не вярвам на тея неща с магиите,но бих се радвала да чуя и вашите мнения по въпроса.
Моля темата да бъде качена , защото имам нужда да споделя и да видя други гледни точки
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0e4d5851c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Магии няма, има самовнушения.
На запад когато човек бълнува, няма апетит и енергия, ходи на лекар.
В България когато човек има същите симптоми, ходи при леля Пенка врачката, лее си куршум и тн.
Но какво да кажа, толкова години комунизъм, псевдодемокрация и простотия е направила българина супер прост.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: da7f635292
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам напълно, ако си от София потърси Ангел от Дианабад, напиши в гугъл, всичко ще ти излезе. Отиваш, няма такса. Той ще ти каже дали ти има нещо или не.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 621857d057
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хвърли обицата в течаща вода, прочисти си къщата с това, замени някъде да си прочистиш главата И те на последно място така магия прави ли се?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8f753d6df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кои са тези мисли, които са изплували отново? Имала ли си депресивен период преди?
За твое успокоение, отиди до някаква бърза река и изхвърли обецата и кажи " Всичко лошо да изчезне с нея". след това си запали свещ в църква и се помоли с твои думи. Не се филмирай. Ако смяташ, че имаш проблем, се обърни към ЛЛ за изследвания.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1a5ebe479d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   ЪЪЪ.... Как магьосника е знаел че бъш точно ти ще намериш прокълнатата обеца пред входа на 8-етажен (предполагам) блок. Аз ако исках да ти направя магия щях да използвам доста по селективни методи :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bafe1ee124
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Излез от филма, моля те! Просто някоя жена си е загубила обицата! Няма никаква магия! Всъщност има, ама не е свързана с обицата, а с това, което ти се върти в главата. Колкото повече се самонавиваш, че някой ти е направил магия, толкова повече ще усещаш ефекта и. Силата на мисълта е страшно нещо! Тежко болни хора са оздравявали само със силата на мисълта и съответно здрави хора са се разболявали след като са си внушили, че са болни. За това спри да мислиш за това и се радвай на живота!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1194b8ca91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До коментар 1:
И какво ако автора отиде на лекар - аз като ходих за същите симптоми ми казаха, че не съм ходил в казарма и затова съм така... Лекаря само ще ти се изплюе в очите и нищо повече !!!!!
Жалко за здравните осигуровки, дето им ги подарявам насила всеки месец от фиша за заплата..........

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3fb65adea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Магии ли?! Дай да им се изпикая върху тях! Заповядайте" магове", "врачки", баячки и т.н. Направете ми магия! Коментарите по горе "течашта вода","заклинания" за прочистване , църкви и кръстове, можете да отидете и да ми поискате имената и адреса от там! Цял живот блъскам и се опитвам да изплувам на повърхноста на лайняния живот. До 15 годишен го изтиках криво -ляво, но от тогава започнах да осъзнавам колко проблеми и гаври трябва да се търпят ежедневно. Баща ми си хвана пикалото и заряза две деца и жена. Аз на 15, сестра ми на 13. Понеже съм малък и не знаех какво е да си мъж или да носиш отговорност, сестра ми тръгна с лоша компания. На 16, тя вече живееше в друг град с фалшив паспорт. Нямах 2 лв. в джоба и на десетия път като казах на майка ми "дай ми" се усетих колко съм жалък! На 16 години вече бърках бетон и копаех канали. Вечер ревях от болка и умора! Но нямаше как, на другия ден отново с лопатата. Помагах на майка си колкото мога. До 33 години съм имал над 15 "сериозни връзки"! С нито една не се разбрахме как да мелим брашно заедно. Хванах една която се бях зарекъл да е последната. Давах мило и драго само за да имам свое собствено дете! Умирах за тази моя мечта! Исках да му дам всичко което аз не можах да имам! Господ ли?! "Господа" ви нещо са му свършили батериите! Страшно трудно забременя! Умопомрачаваща бременност! Роди се мъртав синът ми и именно вярата ми в него го накара да се разплаче на 5-та минута! Това подобие на жена, което роди детето ми, е излязло от някое селско блато! Постоянно в устата и : "- Бог, магии, вещици"! Ежедневно по няколко пъти на ден :"- майка ти е вещица! Леля ми е вещица! Ходели на ходжи! Направена такава магия! Детето омагьосано да ходи само при баба си! ". Крие пари от надника ми за да праща на известните мошенници да и развалят магиите! Бог щял да я закриля! Къде е богът?! Къде е Велзевула?! Кой от тях ще ми се покаже да сключим сделка? Давам живота и душата си на първия който оправи детето ми да не е болно! Магии ли! Само в празните ви глави са тези сили! Тези ГЛУПОСТИ ще ми затрият живота! Всеки ден аз търпя скандали и простотии с тези магии и богове! Освен да си чакам инфаркта, няма оправия!
Публикувайте отговора за да знаят с какво се захващат тези потърпевши и магове. Навела се комшийката с ухо до вратата да чуе пикантна история, и айдеее магия!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 40654bfd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До номер 7: Мисля, че е малко прекалено да се обвиняват всички лекари. Аз съм имал някои здравословни проблеми и лекарите досега винаги са ми помагали. За щастие не са били тежки проблеми, но това е. Имам впечатления и от лоши лекари, но черни овце има във всяка професия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0e4d5851c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 1 до номер 7.
Това че българското здравеопазване не е ефективно, не значи, че магиите са реални.
Какъвто й да е лекаря, направят ли ти елементарни изследвания като кръв, урина, кръвно и скенер, ще е по- добре отколкото да отидеш при леля Пенка гледачката.
И от лекар до лекар има разлика.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker