Домашен любимец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Домашен любимец
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 924 пъти
Здравейте! Искам да Ви споделя нещо за което не мога да спра да мисля ден след ден. Имах домашен любимец-котка. Гледахме я в бабини може би около година. Тя дори и си имаше малки, към които много се привързах. С моята котка създадохме силна емоционална връзка. Един ден баба каза, че повече не можем да се грижим за нея и че ще я остави някъде, където може да се оправи сама. Ха днес, ха утре. Накрая дена, в който трябва да я остави дойде. Аз не бях с нея. Плаках ден и нощ дори и сега докато Ви пиша ми става много мъчно. Мина може би около месец. Една вечер докато се разхождах случайно погледнах към мястото на което я беше оставила баба. Това беше моята котка. Беше толкова мръсна и едва мяукаше. Изтичах да я прегърна. Тя ме заведе до мястото, което си беше намерила. Там тя беше само с едно от котетата й (да се надяваме, че другите някой ги е взел, за да ги отглежда). Искаше ми се да я грабна и да я отведа с мен, но макар и на баба да беше също гадно не позволи. Мога да ходя при котката, но е друго чувството, когато отключа вратата или изляза на двора тя да ме посрещне. Макар и да правеше бели тя си беше моята котка. Как мога да приема по-лесно липсата й?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6da53afe60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, освен да се опиташ лека полека да не мислиш за нея, иначе друг вариант не виждам. Аз също имах котка, но това беше много отдавна и помня, че и аз бях много привързан към нея. Само за това се сещам, постепенно да се опиташ да не мислиш за нея, накрая ще остане в спомените ти, аз така бих направил.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 24acdbc690
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми вземи си я. Един път тъй послушах майка ми и до ден днешен съжалявам и ме гризе съвеста. Рода рода ама не за всичко. Някой път и друг трябва да се наложат за доброто на животното.
Имахме куче намерено и бях решила да му дам дом намерих му осиновители ама майка ми се раздрънка и ако бяхме изчакали 1 ден сега щеше да има дом. Но не, и моя приятел го остави в двора на едно училище като разбрах какво е направил се побърках, много се ядосах. Ходих да го търся но не го намерих. И след седмица разбрах че една друга жена го е намерила и сега си го гледа да е жива и здрава. Ама аз това не мога да си го простя и ми тежи на съвестта, пък и майка ми е вятърничав човек за това от тогава слушам само сърцето си пъ тя каквото иска да казва.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 343292087b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   О! Няма ли някакъв начин да убедиш баба си да си я вземете обратно? Аз имам 2 кучета и не мога да си представя да ги изоставя! Те са си част от семейството!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c18853b7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може баба ти да я изхвърли, душа няма ли? Ако проблемът е че нямате пари за храна ти мижеш да спестяваш по 50 ст - 1левче на ден и така какво изобщо я слушаш баба ти взимай си котката и това е нали е в двора

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b31d202a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А на баба си кажи, че един ден няма да можеш да се грижиш за нея и ще я изхвърлиш на улицата. Да си знае.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f71a696fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ей заради такива "хора", като баба ти, ще продължаваме да си живеем като примитиви, които през 2019 г. още се разправят с безпризорни животни. Ще си имаме котка/куче/не знам какво, няма да го кастрираме, за да нацвъка няколко малки, а после ще решим, че не можем да го гледаме и айде, оставяме го някъде да се оправя само с бебетата си. Що за първобитно отношение, как не ви е срам? ! Някаква жал, някаква отговорност за тези същества, а и за самото общество нямате ли? Гадно ви било, ама май не чак толкова, а? И другите, които пък си изхвърлят кучетата, за да четем после за глутници, нападащи хора. Хич не се хаби да пишеш колко ти е мъчно, лъха на лицемерие и фалш просто. На когото му е мъчно, не си изхвърля животните да се оправят в нищото. Следващия път си вземете камък - не цапа, не прави пакости, стои си на едно място - тамън за подобни на вас индивиди.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6a47ddc768
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: И на баба й беше гадно, но котката правеше много бели, а и малките започнаха да чупят цветята, пък и двора е малък. Проблема е, че се привързвам много лесно към животните, но това беше първият ми домаше любимец. Макар и да правеше бели аз пак си я обичах. От време на време ходя до мястото да я видя. Единствено ми е мъчно за това, че когато изляза на двора нея няма да я има. Макар и да не даваше осонено да я галя, мен ме успокояваше само да я погледна. Всеки път щом се сетя за нея плача, но вече няма как да я гледаме не заради парите, а по точно заради самата котка. Рано или късно ще преодолея липсата й. Ще ходя при нея когато мога и така...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 67de4a228f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката:Разбирам възмущението Ви номер 6,но няма да позволя да обиждате мен и баба ми по този начин.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f6a5db2139
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: ПП:Към номер 6 отново. Ако вие имате възможност да приютявате животни бих ви я дала. В днешно време трудно някой би се навил да си осинови животно. Мислите ли, че аз също удобрявам това, но друг начин няма. Котката е наблизко и когато мога ще ходяда я гледам просто в двора нямаме възможност вече за толкова многолюдно котешко семейство. Ако имах възможност щях да прибера всяко животно. Отново казвам че разбирам разочарованието Ви, но не мисля че трябва да критикувате по този начин хората.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 04d6e390dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:До номер 5:Никога не бих говорила по този начин на баба си! Разбирам я и макар да не ми се искаше се налагаше. Важното е, че котката се е обособила, а и има откъде да й дават по нещо. Пък й аз когато имам възможност ходя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker