Приятеля ми се държи ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Приятеля ми се държи ужасно
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1041 пъти
Незнам точно каква е категорията, затова съм го сложил в, , други, , . Незнам да пиша ли години, но като гледам доста често се пишат. Аз съм на 21. Най-добрия ми приятел е на 17. А гаджето ми на 19. Мисля че нещо става с най-добрия ми приятел. Почна да се държи ужасно с мен. Незнам защо. Дори се опитва да сваля гаджето ми. Имам чувството че я харесва. Предупредих го да не прави тези глупости с гаджето ми, но той почна да ми вика че щял да прави каквото си иска, че дори и да ми е гадже, тя не е моя собственост. Да вярно че не е моя собственост, но той много добре знае че аз съм с нея. Започна и да пие алкохол, въпреки че е само на 17. Опитах се да говоря сериозно с него, но той само се лигави. Разбирам почти е пълнолетен, но почти. И не може от първия път да се напива. Казах на родителите му, но те въобще не се интересуват от него. Почват да ми говорят че живота бил негов и някакви други глупости. Не ги разбирам тея родители. Ок. Живота си е негов, ама в тоя живот има закони, ама то тея родители май не знаят. Не искам да ги съдя, но съм прав. Синът им върви надолу, а те, , да прави каквото иска, , .. Вчера беше у нас. Беше се напил. Аз съм виновен като цяло. Приятелката ми беше също при мен. Отидох за малко до кухнята и като се върна, той пак флиртуваше с нея, и дори и предлагаше алкохол, но тя му отказа. Наблюдавах ги още малко и той почна да пак да я сваля и я беше погалил по косата. (Накратко пак я сваляше) Тогава вече се показах. Хванах го силно за китката и го закарах в друга стая. Сдържах се на не му се развикам, защото гаджето ми беше в другата стая. За пореден път се опитах да говоря нормално с него, но като е пиян какво да очаквам. Почна да говори че харесва приятелката ми, и други неща, аз подозирах и ето сега се уверих че е истина. Казах му да стои настрана от нея. Той почна да се смее. И на днеска нищо не помни. Казах му какво е станало, а той ми вика че това въобще не било зле. И още веднъж си призна че я харесва. И ми каза че с удоволствие би опитал отново, това което направи вчера. Тука вече наистина ме ядоса. Ударих го силно два пъти и въобще не съжалявам. Той се разсмя. Мисля за него. Не ми е до това че флиртува с гаджето ми, а това че го прави нарочно. Сигурен съм. Моля ви кажете ми какво да правя. Опитвах да говоря с него, но той не ме слуша. Ако не разбрахте проблема му е най-вече алкохола и после държанието му. Но моля ви без такива зарежи го. От 5 години сме приятели. Имаме много спомени заедно. За първи път се случват тези неща. Ако може ми дайте някакъв съвет. Благодаря че отделихте време за проблема. И това е истинска история, а не измислица. Просто малко объркано обясних ситуацията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: f56ad6a365
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какъв приятел е това, имаш един недорасъл лигльо. Разкарвай го от живота си, с годините ще става по гаден. Гледай си гаджето, защото може да го загубиш, заради този лигльо.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8efdda27bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С такива приятели като твоя врагове не ти трябват :D Виж ся, ако още продължаваш да си приятел с тоя човек има опасност да стане беля в даден момент - не си казал как приятелката ти реагира на неговото поведение и като цяло кво е нейното отношение към него, ако тя държи на теб няма да сгафи с него, но знае ли се... Разкарай приятеля си, в противен случай ще береш много ядове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker