Живот в планината... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Живот в планината...
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1846 пъти
Здравейте! Иска ми се да живея в планината, да се откъсна от цивилизацията, да си отдъхна от ежедневните неща и битовизми. Според вас има ли начин човек да живее дългосрочно в подобна среда? Ще се радвам на мнения и съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6018b5f8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има... с много пари, добра екипировка, защо не, без зимата естествено... Иначе ако си представяш нещо като навремето из дивия запад - няма как да стане. Хората са ловували за да преживяват.

Аз ако имах пари, щях да отида в някое не толкова умряло планинско село. Да има някакви основни удобства като вода, ток, покрив. А като искаш си обикаляй гората през свободното време... Но забрави идеята за "отдъхване", това си е оцеляване. Като искаш да "отдъхнеш", върви на почивка някъде...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 77db80f902
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, ако работиш дистанционна работа и можеш да прекараш интернет там. Или ако се занимаваш със селско стопанство.Или ако развиеш някакъв селски туризъм. Или.. ако имаш някакъв онлайн магазин.
Друг начин не виждам. И все пак трябва да си хем в планината, хем близо до града. Друг начин е да живееш като аскет, ама не ти го препоръчвам. Начини има много, развивай въображението си и ще откриеш твоя.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7e46c86fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какъв е проблема да не може, какво й е на "средата"? Ако смяташ, че ще ти стане самотно - отиди да живееш в някое малко градче като Троян, Трявна, Елена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: fccdd2e430
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Напълно те разбирам, аз съм същата. Не знам до колко можеш да живееш в планината. Според мен това, че си израстнал/а в град или дори село с всичките удобства, е доста голяма пречка. Първо трябва да си възвърнеш връзката с природата. Трудно ще е да живееш само с нея. Според мен си изморен/а от стреса, напрежението, може би и хората и затова искаш да се отделиш така ли е? Да, природата лекува, но първо трябва да я заобичаш. А и ако можеш да караш без интернет и без да търсиш глезотиики за храна, възможно е, да. Но нагласата е също много важна.
Нищо обаче не ти пречи да си направиш експеримент. Наеми си някое бунгало, все едно си на почивка. Махни устройствата от себе си. Опитай се да "говориш" с природата. Виж как ще ти подейства. Аз успях да възвърна връзката си със земното, но след часове разходки, съзерцаване и отпускане. Опитай ;)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d090d32b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също си мислех по тази тема още преди да прочета твоята. Идеята е интересна и авантюристична, обичам природата и приключенията. Ако говорим честно, това е идея за почивка от стреса и сивото градско ежедневие, за около 2-3 седмици. Не мисля, че човек може да живее сам и изолиран в природата при естествени условия. Екскурзия и почивка- да. Искам да кажа на момичето от коментар 4, че съм впечатлена от връзката й с природата и от правилното мислене. Ние трябва да се научим да обичаме природата и да общуваме с нея, това е жив организъм.. Интересно би било да се съберем като скаути и да образуваме един отбор. Така е поне по- безопасно и ще се научим да общуваме като приятели в естествена среда. Прилича ми на сюжет от филм, приключенски и мистичен. Номер 4, какво мислиш? Струва си дори само да се запознаем като хора обичащи природата. Желая ви хубави моменти, спокойствие и релакс.
Лиа

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: aea815a35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също си мечтая за такова нещо.
Според мен ще е най-добре в някое малко село, заради тока и водата. Такива села има бол, например в Родопите или Северозападна България. Според мен проблем са доходите, все пак дори сред природата ти трябват някакви пари.
м34

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9278483e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До #5. Идеята ти е интересна! Да се запознаем, ще се радвам да познавам един природолюбител. Можем да обменим мисли и идеи ;).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker