Самотен съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самотен съм...
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 930 пъти
Здравейте да започнем с това че съм на 25 г имал съм по сериозна връзка която продължи 2 години. Но от тогава не мога да завържа контакт с друго момиче... А смятам че съм превъзмогнал въпросната връзка от доста време насам се чувствам доста самотен депресиран и потиснат... Не смятам че съм красив нито пък грозен но имам чувството че никой не ме забелязва... С чувството съм че не мога да привлека никое момиче по никакъв начин.... Всички около мене са си с приятелки... Където и да отидем всеки е с приятелка а аз винаги сам в мн от случаите се чувствам повече от излишен Не очаквам да се случи нещо кой знае какво като споделя тук но просто... Исках да си излеянякъде това

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7fde9e2a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисли си, че всички те харесват. Дори и да не е вярно, това помага на психическото ти здраве. И винаги си имай едно на ум!

Jack The Ripper

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a902690e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 26. Може и мнението ми да ти мине през ушите, но все пак прочети го 1-2 пъти и помисли.
На практика знам за какво говориш. Колкото и налудничево да звучи номер 1 има право. Едно време все имаше за нещо, за което ме ебават.
Я прическата, я походката.. кавкото и да е. Жените и те..
Знаеш ли, направих точно това. В съзнанието си започнах да си казвам, че съм най-добрия, най-красивия, най-готиния... звучи смешно знам.
Обаче няколко години по-късно няма и помен от момчето, което бях. Тотална промяна, благодарение на точно това мислене, което сам си наложих. Беше ме страх едно време от всеки, някой да не се заяде с мен, да не ме набие. Разтрепервах се от най-малката конфронтация. Благодарение на това мислене, което имах се промених. Ходя по улиците сякаш града е мой. Не казвам да се държиш, като задник с всеки срещнат, но не се подценявай. Както Кристиано Роналдо казва- в моето съзнание аз винаги съм номер 1. Точно така трябва да мисли един мъж.
Искам да ти кажа, че жените не трябва да са ти самоцел. Ако ти не си щастлив, когато си сам, ако ти не се чувстваш удобно в кожата си, ако винаги имаш нужда някой да е до теб, тогава и жена няма да ти помогне. Сега мислиш, че това е проблема, но жените не решават проблемите ти, те се появяват в живота ти, когато нямаш проблем със себе си. Жените се появяват тогава, когато колкото и шибана да е ситуацията ти си сигурен, че ще се оправиш. Когато се чувстваш щастлив да си сам, че имаш цялото време на света. Когато се радваш на свободата си, тогава се появява някоя жена, която иска да ти я отнеме. Всички приятели, дори собствения ми брат, когато им се обадя ми вдигат само, когато са сами. Ако са с жените си, не ми се обаждат. Постоянно имат някакви задачи, като това да ходят до магазините с тях, да направят еди какво си, което жената е казала...
Това нормално ли ти си струва? Да не смееш да се обадиш на приятел или на брат си, защото жена ти е до теб. Да бързаш непрекъснато, защото жена ти иска да се прибереш. Не защото ще правите нещо, а защото я е страх, че ставаш свободен, че не знае къде си какво правиш.
Мъжете, които отчаяно искат да имат връзка накрая се превръщат в путьовци, защото ги е страх жените им да не ги разкарат. Друг е въпроса, че много жени си изневеряват, докато техните мъже се чудят как да им задоволят нуждите.
Това, което искам да ти кажа е да се фокусираш само и единствено в себе си на този етап. Стани егоист. Купи си нови дрехи, седни яж в хубав рессторант.. изобщо направи нещо, което много обичаш. Спри да мислиш за жените на този етап. Мисли за нещата, които искаш да правиш и да имаш. Ето, аз например пуша пури. Страшно успокояващо е. Отивам купувам си пура, ям в хубав ресторант, купувам си книга, която ми се чете, мисля за нещата, които искам да направя, но не и за жените.. И това не означава, че съм фрашкан с пари, ако това те притеснява. Не е нужно да си пълен с пари, за да се почувстваш добре. Един сладолед да изядеш пак ще ти се повиши настроението. И знаеш ли какво? Именно тогава, когато не мисля изобщо за жените, се скъсват да ме гледат, да ми се усмихват и да ме заговарят. Когато 5 пари не давам дали е красива или не, дали е умна или не, тогава се появяват и още и още. Защото мисля за себе си, а жените това харесват. Искат мъж, който има амбицията да направи и изпълни нещата, които иска. Пиша толкова дълго, защото ми писна да виждам скапани от живота мъже по улиците. Борбата ни наистина е духовна. Скапани от живота и от семейните и битови проблеми мъже, които продължават да дълбаят и дълбаят в проблемите си без надежда.
Гледай гангстерски филми, много помага... Сопрано, GoodFellas, Кръстникът ако щеш.. любимият ми ScarFace...
Успех и горе главата, дано съм помогнал поне малко.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1601c5ec22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Започни да излизаш с момчета, които също са в търсене на приятелка. Нормално да се депресираш като излизаш само с обвързани хора, щом самият ти не си обвързан и искаш това.

Обаче да подчертая - в търсене на приятела, а не някакви, които са се озлобили на жените и само говорят някакви негативни работа за жените, защото и теб ще те повлекат с това мислене и така ще вземеш да се останеш сам.

Като ти хареса някоя отиди и се заприказвай с нея, недей да чакаш да те забележи, каквото и да значи това. Ако те отхвърли няма да се сдухваш - никой човек не е харесван от всички хора.
Жена съм, ако има значение в случая.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker