Към кого да се обърна за оплакване към потрошената ми кола? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Към кого да се обърна за оплакване към потрошената ми кола?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2339 пъти
Здравейте, съседа над нас 3 дена прави шумни купони, защото родителите му отидоха на море.
То не бяха викове, реване и музика.

Миналата година се разбрахме да му оправя колата, за да му излезе по евтино, беше я блъснал в едно дърво. Купих материали, оправях я една седмица, даваха пари за първите части и в един момент се оказа че остават 200 лв още и не ми ги дадоха. Уж нямали пари, тогава той работеше, но напусна работа, а майка му каза че е трябвало с него да се разберем. После каза че ще ми ги даде на няколко пъти, но така и не стана. Сега не иска даже да ме погледне, макар че аз вече не я питам за парите, защото знам че няма да ги получа.

Той взима наркотици и в тези 3 дена беше събрал сигурно всички наркомани от града. Ден и нощ всичко продължава, но никой от съседите не звънна на полицията, защото баща му работи в пожарната а майка му в бюрото по труда с една дума са известни хора с репотация. Щом разберат адреса никой няма да се отзове. Той е много проблемна личност все се забръква в неприятности, снощи баба му идва да гони наркоманите, но те не си отиваха, съседи накацаха по терасите в 12 вечерта той започна да вика, че иска да се самоубие не искал да живее вече там. После пък заплашваше баба си, че ако не се махне ще я убие. Дори при затворени врати и прозорци всичко се чува, все пак живее над нас. Изведнъж се чу силен трясък, изхвърли една от саксийте на майка си през 4-я етаж.

В хода беше някакъв кошмар блъскане рев и викове, а имаме и малки деца в хода. Един от съседите излезна, за да го усмири, с него говореше нормално, пак си държеше на неговата че отива да се самоубива някъде.
Замина с прятелите си наркомани на някъде, а баба му остана горе да чисти, цяла вечер я слушах как реве женицата и се чудеше какво да прави.

Сутринта преди да ида на работа видях че колата ми е свита на доста места и един чук стой на земята. Прибрах го и тръгнах бесен на работа.

По пътя срещнах баба му казах и какво съм намерил и тя ми вика:Ама той (Х) не може да направи такова нещо. Тогава аз и казах той (Х) и саксия сигурно не може да хвърли нали? Тогава тя млъкна и аз поисках номера на майка му. Тогава звъннах да кажа и да я питам какво ще правим с колата, а тя най-нахално ми каза:Ехх ма вие ме побъркахте бе, сигурен ли си че е (Х)? Като се върнем ще говорим. Стана ми ясно, че пари няма да видя както и предишният път. Хора с такава репотация, а такива мизерници.

Към кого да се обърна жалба ли да пусна? В нашата полиция мисля че няма да ме отразят изобщо, в съседния град ли да я пусна не знам. Нищо не съм му направил, за да ми потроши колата, даже парите от предният път ги бях отписал, но това вече не мога да го подмина с лека ръка. А и още нещо, баба му излезна с номера че му се губел един ден, не помнил как разбил две врати у тях как хвърлил саксията, как е разбил здраво асансьорно стъкло или решетката на асансьора. Само че на мен тези номера не ми минават.
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ПОСТЪПЯ? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: e2f9a80239
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ситуацията е много лоша. Пуснете жалба ако не във вашия град то поне в съседния! Такова нещо не би трябвало да продължава. Говорете с останалите жители на блока и опитайте да измислите още нещо, което би улеснило живота ви в сградата. Предполагам, че ако много хора се оплачат, ще се предприеме някакво действие.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f8dbb1292f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жалба според мен ще е най-разумното решение.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0a4ae176e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пребий го.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 96b0325614
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си голям путио.... Защо си дигнал чука от зематя? Направо тряяше в полицията да звъннеш те щяха да доидат да си вземат отпечатаци. Казваш според теб кои е. И така кфо званиш на бабаму леляму и майкаму.... Да нему направиш лошо ли? И кфо ти пука кфо работят техните? Другия варянт е ако ти стиска го пребии ма така пред сички да се знае що си го бил..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker