Случват ми се странни неща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Случват ми се странни неща
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2026 пъти
Здравейте, напоследък ми се случват доста странни неща. Пиша тук, защото не зная към кого да се обърна. Искам да попитам дали някой е имал подобни случки/мисли..
Така, срещу нас живееха една баба и един дядо. Дядото почина преди около 10-тина години, странното беше, че в нощта, в която почина, аз го сънувах в ковчег и на сутринта разбрах, че е починал през нощта. Тогава бях малка и не обърнах особено внимание на съня си.. Дотук добре, но преди година почина майка ми, оттогава я сънувам почти всяка вечер и в сънищата ми, тя ми напомня за предстоящи събития /рождени дни, именни дни и прочие/. Също така постоянно усещам присъствието й. Нещата с майка ми, ги отдавам на това, че ми беше най-близкият човек на света. Снощи обаче ми се случи нещо наистина стряскащо, нещо, което ме накара да пиша тук за помощ и съвет.. Сънувах бабата, която живее с/у нас, сънувах, че двете сме на екскурзия и се караме (няма да описвам целия сън, няма смисъл). Днес сутринта след като се събудих имах усещането, че нещо лошо се е случило с тази жена, дори бях сигурна и помолих баба ми да отиде до тях, за да провери дали всичко е наред с жената.. Баба ми се върна адски уплашена и трепереща.. в този момент разбрах, че жената е починала.
Имала съм още безброй подобни ситуации.. моля, за мнението ви.. според вас на какво се дължат тези свръхусещания?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: e8963b70e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересно, следя, но не много

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e1f55d394f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки малко или много е имал такива моменти. Не си нещо по-специално от другите. Просто повечето не му обръщат толкова внимание колкото ти. И аз сънувах колежката си и след няколко дни разбрах, че е починала. И аз сънувай, че става страшно земетресение буквално 2-3 часа след голямото земетресение в Хаити и после разбрах, че е имало такова. Просто има неща, за които още не знаем и науката още не е доказала и открила, но са факт. Това е, няма ищо специално. По същия начин са смятали и гръмотевиците за нещо свръхестествено, преди да разберат как всъщност се получават и какво логичното обяснение. Разбира се, зад всички тези неща си стои някаква съзидателна сила, но все пак са си нормални неща.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0721f75ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може чакрите да ти са по отворени:)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: df4d64043e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напоследък разбирам за разговори на роднините ми чрез сънища...неща които наистина няма как да знсм че са се коментирали. И аз чрез починали хора... мисля че съзнанието и енергията ни по някакъв начин се променя..чувства се и телепатията по сериозно:D

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c644ea6722
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имаш пророчески сънища, аз от малък имам такива, в първи клас сънувах, че момичето което седеше до мен го няма, влезе учителката и каза, че тя няма да идва защото баба и е починала, на сутринта отивам на училище и действително момичето го нямаше на училище, влезе учителката и съобщи, че тя ще отсъства защото баба и е починала. Сънувал съм подобни неща и за други хора включително и роднини и те са се сбъдвали.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b2c0d84f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всички сме свързани - и живите, и "умрелите" на подсъзнателно ниво и образуваме едно общо съзнание. Господ ли ще го наречеш, както искаш.
Просто ти си малко по-сензитивна. И аз съм имала пророчески сънища и телепатии, но някак си винаги си е било така и не ми прави чак такова впечатление. А и да тръгнеш да разправяш на някого, най-много да те помислят за луда. Така че рядко споделям.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 36bbf5bf68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всички тези видения, предсказания и т.н. се случват и понякога се превръщат в реалност, защото човешкото подсъзнание е еволюирало да работи бързо и да планира възможните изходи, събирайки разни факти. Не се плаши, нормално е.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 968be34077
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:

До номер 2: Не се мисля за по-специална или нещо от сорта. Аз също вярвам, че има някаква висша сила, за която все още не сме наясно. Просто исках да разбера дали има хора, които изпитват и преживяват подобни неща, защото наистина започвам да се плаша. :) Благодаря за мнението/разсъждението!

До номер 5: Радвам се, че има и други "луди" като мен. :D

До номер 7: Напълно съм съгласна с теб. Аз мисля по същият начин, но не смея да споделя на близките си, защото наистина ще ме помислят за луда. Радвам се, че мога да споделя поне тук. :)

Благодаря на всички за коментарите и мненията. Бих се радвала, ако още някой сподели подобни преживявания. :)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a54f14bf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да пропусна тази тема, защото някога и аз като теб си задавах такива въпроси и се плаших. Не искам да навлизам в подробности, тези неща се коментират очи в очи и то толкова рядко, колкото изобщо е възможно.
Слушай, за момента гледай да си мълчиш. Ако някога трябва да споделиш нещо или да предупредиш човек за дадено събитие, ти ще усетиш, че трябва. Звучи ти объркващо, но нека го кажем така- следвай си интуицията, тя си е силна. Може никога да не ти се наложи да говориш за тези неща, а може да ти се налага пред 2 дни. Зависи. Ако си късметлийка, ще сънуваш само за себе си и тук-там за някой познат. Ако си късметлийка, чуждите работи няма да ти се навират. Не е удачно да говориш отсега за тези неща и да казваш на хората, защото хората не могат да те разберат. Ти си като тях, по-сензитивна си и това е всичко, но те ще те помислят или за луда, или за всезнаеща. Надали ти се вярва, но повечето ще те мислят за всезнаеща, защото няма как да си луда, когато знаеш и познаваш разни неща наистина. А какво реално ти се случва? Нищо. Сънуваш разни големи събития ден преди тях и от време на време имаш инцидентни дежа вю-та, за които не си споделила в темата, но няма вариант да не ти се случва. С други думи, още си си съвсем нормална, точно като всички други, просто имаш предусещания. Това се дължи на по-силно развита интуиция и духовност. Не е страшно. Всеки човек има такива моменти през живота си, при теб тези моменти са по-чести. С времето ще отшуми или ще започнат да ти се случат и малко по-странни неща. Няма нищо страшно. Преди също като теб сънувах нощта преди да се случи нещо, сега го сънувам месеци по-рано. И аз съм си нормален човек. Никога не се страхувай, всичко ти е наред. Ако трябва си отдели 2-3 минути да си представиш, че имаш щит около себе си и нищо не може да те нарани или уплаши. Не те знам дали сънуваш само реални събития, или имаш и кошмари. Ако не искаш щит, представи си го по друг начин, както ти дойде отвътре. Ако някога се уплашиш или се разтрепериш, отиди на църква и запали свещичка, може и няколко, както го усетиш. Ще те успокои това, че си направила нещо. Не вярвах дълго време и по някакъв начин се страхувах да отида да запаля свещ в църква, защото някакъв сън ме е изплашил до степен ужас, но наистина помага. Доверявай се на интуицията си, но не се уповавай само на нея, винаги имай едно на ум и се съмнявай. Не си позволявай да загубиш здравия си разум. Всичко е наред, нормално е. За момента не ти се случва нищо, което да не се случва на повечето хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker