Телепатия и наука - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Телепатия и наука
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1171 пъти
Първо искам да кажа, че не отричам по никакъв начин ползата от науката. Днес можем да изчислим почти всичко с абсолютна точност, но е факт, че съществуват неща, които по никакъв начин не могат да бъдат обяснени. Например интуицията, телепатията и емпатията. Много учени са работили в пълно усамотение. Никола Тесла, Аинщайн, Нютон и всички те са го правили с една цел. Всички са вярвали, че съществува информационно поле и усамотението е начина да се свържеш с него. От четири месеца работя целенасочено в пълна изолация и мога да потвърдя това. По принцип съм самоук художник. Понякога, когато рисувам изпадам в едно състояние, в което сякаш не рисувам аз. Сякаш мозъка ми е една антена и точно в този момент съм се свързал с нещо, което ми дава знания на интуитивно ниво. Винаги съм бил самоук и въпреки това след време разбирам, че това, което съм научил интуитивно го има и в учебниците. Тесла е казвал, че много от нещата навън заглушават това, което протича през самите нас. Вече един месец медитирам и наблюдавам вътрешният си поток. Написах три книги и продължавам да пиша. Да се усамотиш за толкова дълго време е също така и доста мъчително, но именно тази мъка разгръща съзнанието и калява психиката. Мисля, също като Тесла, че когато сме сред много хора не можеш да се свържем истински със себе си. Да слушаме вътрешният си глас е най-великото нещо на този свят. Вътре в нас има огромна сила и мъдрост. Малко се отклоних.. Искам да кажа, че науката и тези работи трябва да вървят ръка за ръка, в абсолютен баланс. Хората на науката не трябва да отричат тези неща, както и духовните хора не трябва да отричат науката. Човек може да постигне абсолютно ВСИЧКО и да излекува абсолютно всичко, ако ги балансира.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3de0f3e0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много точно.
A особеното състояние при рисуване е работа на мозъка в aлфa-ниво
Прочети повече за нивата на мозъчна активност, повече за метода на Силва. Интересно е да се живее малко извън матрицата, дава предимства .

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c3c4579dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да почетеш малко книжки, преди да седнеш сам да пишеш книжки. Иначе би правил някакви плоски разсъждения базирани само на личния ти опит. Очевидно философията те влече. Прочети книги от философи.

Може също да потърсиш повече материали за интуицията, телепатията и емпатията, вместо да ги класифицираш като напълно необясними. С две думи мога да ти кажа следното. Интуицията е способност на мозъка да подсъзнателно да открива и запомня взаимовръзки и сходни ситуации. Телепатията не съществува, а е фантастична способност на измислени герои като телекинезата. А емпатията е развита от еволюцията като механизъм за оцеляване.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b688c4ec73
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   до 2

не съм автора, но като му дваш съвети да чете, не е зле птрво ти да се ограмотиш, защото си написал откровени глупости. Обикновено точно хората, които казват "чети", са или незапознати, или комплексари. Най-малкото нямаше да го кажат точно с тия думи и такъв тон.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c558e49a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 2.
Телепатия съществува.
Дори е доказана нaучно.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: edf1a06324
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От Автора, не искам темата да се превръща в спор, нека всеки сподели, каквото знае, в това е смисъла. Да черпим знания. Всеки е на различно ниво на развитие и не всеки може да разбере. Само силно чувствителните хора могат да разберат какво е телепатията, какво е емпатията, любовта и т.н. за другите е само теория. Относно философията, уча 3-та година философия, но най-големите ми знания съм ги почерпил от балкана. Когато живееш сам, дълбоко в гората, когато чуеш звука на чакалите, когато чуеш дивите прасета, когато видиш навита на камък пепелянка дебнеща да те клъвне, когато видиш пълзящите кърлежи, когато слънцето се скрие и тъмнината, тишината те погълнат. Когато станеш сутринта и се изкъпеш под водопада, когато се заслушаш в течащата вода, пеещите птички. Когато дишаш кристално чистият въздух, пиеш кристално чистата вода, когато зелената красота прониква през очите ти. Когато всичко това се слее в едно и те отпрати в един различен свят.. Тогава разбираш всичко, което ти трябва да знаеш. Трябва да си живял за да знаеш за какво ти говоря, иначе е само теория :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d031e64626
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Номер 2
Ти пък прочети малко повече за телепатията преди да казваш, че не съществува. Лично аз съм осъществявал телепатична връзка на хиляди километра. Брей, че голям експерт си станал!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b68a7c3621
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Така, авторе, заинтригува ме, че си самоук художник. Аз самият съм художник, не съм самоук иначе. Художествена гимназия, после университет бакалавърска и магистърска степен и тн. От малък съм по ателиетата и познавах видни художници и артисти от моят град, някои от които вече не са между живите.
Знанията, сухата материя относно история/теория на изкуството, естетиката и тн. помагат доста. Но в същото време точно тези неща понякога пречат на художника. Пабло Пикасо много пъти е казвал, че е искал да се научи да рисува като дете.
Просто децата не се интересуват от анатомия и естетика, не се интересуват от цветовете, не се интересуват дали критиката ще ги приеме, техните мозъци не са задръстени с информация, заради това те са най- добрите експресионисти. Защото рисуват първично и с чувство, а ръката им е просто инструмент.
Моят мозък е много закостенял и задръстен от информация, от страхове и предрасъдъци и заради това преди да творя нещо, започвам да пия. Чрез алкохола се освобождавам психически и се превръщам в дете на което не му пука от околния свят и започвам да творя.
Заради това много творци страдат от алкохолизъм или наркотична зависимост.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: edf1a06324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз пък хич не мога да рисувам пиян. Като си пиян си мислиш, че правиш яки неща, пък на другия ден като се събудиш разбираш, че само така си си мислил.
Освен с рисуване се занимавам и с документални филми, не съм завършил такова образование и ги правя абсолютно по мой собствен стил, влагам моето собствено въображение и моят усет, без изобщо да гледам, кой как прави филми, влагам цялата си енергия и концентрация в това и мисля, че са интересни. Вдъхновението е интересно нещо. Докато си в изолация доста добре започваш да разбираш, кога се проявява и кога изчезва. Често зависи според мен от това, какво искаш да постигнеш с рисунките си. Какво стои зад това, че рисуваш. Какво стои зад това, че правя документални филми. Ако отговора е, че искаш да влагаш послание, че имаш какво да кажеш на света с изкуството си, ако изразяваш индивидуалността си, собственият стил - тогава се радваш на вдъхновение и ентусиазъм. Ако отговора е, че искаш просто да си показваш рисунките само за да те видят, колко голям майстор си, да храниш егото си. Ами егото е най-големият убиец на вдъхновението. Важното е да имаш цел зад това, което правиш. От алкохола един човек не съм видял да прокопса. Това, което може да увеличи креативността и вдъхновението са халюциногените. Дали съм взимал или не няма да споделям, но мога само да кажа, че значително подобряват креативността, само от едно взимане, но има и по-безопасни методи. Същият ефект има и изолацията, а ако е сред природата има 10 пъти по-голям ефект.
На мен любимият ми цитат е на Марк Твен " Никога не съм позволявал на училището да попречи на образованието ми. "
Според мен образованието е да дълбаеш в нещо, в което си истински любопитен, нещо, в което изгаряш от желание да разбереш. Когато храниш любопитството си, тогава има развитие, тогава има смисъл. Човек не трябва да учи НИЩО, което не го интересува, защото така убива себе си

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 76f6320eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   4,

библиографска спавка с академичните статии и емпиричните даннни (ако въобще знаеш какво е това). Жокер: академични статии от истински учени, не писания от неграмотни журналисти в спиание НЛО или тефтера на леля ти Радка от Калъмбърне.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: edf1a06324
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11,

академичните статии са ти затворили мозъка в буркан

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 76f6320eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   12,

наркотиците са разтворили твоя. Можеш да вярваш в телепатия, телекинеза, пирокинеза, майонеза, шарена трапеза или къртица с протеза. Ако се твърди, че е научно доказано, всички чакаме научните доказателства. Това, че кака Пенка мръднала, когато в Африка туземка пръднала не е убедително.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ff1fbeb1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Публикувах тема тук, мисля че се казваше "Съвпадения, но чак па толкова", още чакам одобрение, говорех за съвпаденията с числа в живота ми, мисля че това, което казваш има нещо общо със съвпаденията, за които аз говорех, датата на раждане заедно с месеца, тези числа ми се явяват постоянно под всякаква форма, сметка в магазина на мен или на човека пред мен, час разбира се, адреси на улици, номера върху тениски на главни герои във филми, в компютърни игри.... Прочетете темата в раздел "други" при положение че я публикуват админите, дано. Може да изпитате желание да напишете някой коментар.

Мисля, че всякаш вселената ни говори и иска да ни каже нещо с тези числа. Да ни свърже с онази антена, за която говорите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker