Според вас ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Според вас ?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1206 пъти
Здравейте, хора!
Напоследък много нашумя Слави Трифонов и закриването на неговото шоу.
Ще изразя своето мнение, също така искам да чуя и вашите мнения за цялата история и какво мислите за този човек.
За мен това един двуличен човек, който се опитва да набере фенове и почитатели чрез тъпото за мен шоу, а после да ги използва, за да го подкрепят в политиката. Според мен затова го закриха. Този ще влезе в политиката, тъпия народ ще гласува за него и после ще бъдем най-долните лайна на Балканите. Ще ни се смеят как някакъв шоумен се издигнал. Не ни стига Бойко, ами сега и този да ни излага. Как може голяма част от българите да вярвате и харесвате този плешив мухльо, псевдопатриот и най-вече глупав и невъзпитан? Такива хора ли ще "ни оправят". Не осъзнавате ли, че той е същият като Бойко тиквата и всички други "патриоти"? Да не говоря колко чалгарски ми звучат каварите на хубавите ни български народни и патриотични песни. Срам и подигравка, поне за мен.
Как му се кефят всички, обаче... Не съм хейтър, но ми пука за България и такива като него ме дразнят. Как искате да се оправи държавата ни като вярвате в такива хора? Няма как да стане. Ще ми кажете " нямаш ли си друга работа? ", но хора това е истината, осъзнайте се.
Относно феновете на Трифонов, колкото искахте ме хейтете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 39f13c7a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, от години е ясно, че Славчо е бъдеща патерица на Бойко. Всеки, който си мисли, че е голям патриот и ще оправи България, да си пие хапчетата

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 79f863525f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тогава влез ти в политиката да ни оправиш. Не съм фен на Слави, а хейтърът си ти, защото освен да си изливаш злобата анонимно, едва ли правиш друго за промяната.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 92cda7a5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Слави винаги е бил извънредно вулгарен и циничен простак и комплексар. Симпатизиращите му са кръгли идиоти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 71511e5319
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам такива като теб, които наричат тези, които биха гласували за Слави, идиоти. Всеки има право да си гласува за когото си иска, нали това е идеята на "демокрацията" и правото на вот. Електоратът на "патриотите", БСП и Бойко да не би да са по-умни?

Всички ревем, че нямало алтернатива, а сега като се появи някаква, пък ревем, че сме били идиоти, че ще гласуваме за нея. Не казвам, че Слави е много готин и ще оправи на България, но не е ли редно първо да му дадем шанс, да видим на какво е способен и едва тогава да правим заключения? То и без това, ако не гласуваме за него, пак ще е я за Бойко, я за социалистите, я за патриотите популисти. Не виждам с какво Слави би бил по-зле от тях. То по-зле от това няма на къде. Да, може да е заядлив и негативен, но това няма нищо общо с политическите му умения и изобщо не означава, че би бил лош политик. Най-малкото трябва да се види напрактика, какъв резултат ще има евентуално негово участие във властта.

Аз лично ще гласувам за него. И не, не съм нито чалгар, нито съм му фен, дори и шоуто му не съм го гледал от 10 г. сигурно. Ще гласувам поради една много проста причина. От години не съм гласувал, просто защото не виждам за кого. Всички казват :"гласувайте". Гласувайте, ама за кого? За комунистите и да умра няма да гласувам, за "патриотите" пък съвсем, за Бойко също. Просто няма алтернатива. И ето появи се алтернатива. Да, може Слави да е идиот, но е алтернатива и е редно поне да му дадем веднъж шанс, само да покаже става ли или не. Просто защото другата алтернатива е пак да си изберем старите курви, които очевидно така или иначе са доказали многократно, че не стават.

А това, че шоуто било, за да си набави електорат е пълна глупост. Ти мислиш ли, че Слави толкова години ще прави шоу и чак сега ще влиза в поилтиката? А и така да беше, щеше да го направи в годините, когато рейтингът му беше в пъти по-висок. Истината е, че Славито отадвна се изчерпа като шоумен, рейтингът му не върви и просто реши да поеме ново предизвикателство. Допускам, че може да има и някакви бизнес интереси, но допускам и че му липсва предизвикателство и признание, каквото би получил, само ако се справи добре в политиката. Защото българина от край време точно за това жадува. Да се появи някой на бял кон и най-после да направи нещичко за този народ. Реално погледнато Слави има толкова пари, че и до края на живота си да не работи, му е все тая. Няма нито деца да мисли за наследство, нито нищо. Основната причина за мен не са бизнес интереси. Затова си мисля, че дори и да не е добър политик, най-малкото ще бъде малко по-честен от досегашните.

И каквото като е шоумен. Украйна също си избра шоумен. Роналд Рейгън също е бил актьор, но е един от най-успешните американски президенти. Някой да се е смял на САЩ заради Роналд Рейгън?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 99b22a14e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Защото сме овце и сме свикнали да се кланяме на някого и да въздишаме по чуждата власт !
Онзи ден слушах някакъв ютюбър дето пуснал в ютюб клипче, че ще прави поход и видиш ли събрал 1500 човека... Овце сме и сме свикнали някой да ни организира !
В кръчмата и зад мониторите сме силни. Умело се самоизяждаме едни с други. Различните се унищожават и им се убива всяка искрица живот.
Трезвените и здравомислещи хора се мачкат от разни к..ви и мутри !

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 312ca63237
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не смятам да подкрепчм слави в политическата му дейност, нито пък съм гледал шоуто му през последните 3 години, обаче не мисля че имаш правото да оплюваш така който и да било, мухльо бил, глупав бил, а ти какъв си? Щом си по умен от него какво направи ти за България?
Приемам че на него и на Бойко и на "тъпия народ" до толкова им стигали възможностите, обаче щом твоите умствени възможности са по големи, какво си направил ти? Или просто седна да си излееш негативната енергия и те Народа, Слави и Бойко са ти най удобни?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f7d00c8314
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам какво мисля за политическите му идеи, но съм израснала с неговото шоу. Помня, че към 8-9 клас по събирания си пускахме негови песни, даже плакахме групово. Това са ми едни такива мили спомени. Слави си е точно шоумен. Задържа се в ефир толкова години и една голяма част от времето наистина беше най-добрият, после шоуто му доскуча на по-младите. Стана еднообразно, започна да се говори прекалено много за политика и изведнъж спря да е интересно и забавно. За мен беше претоварено от сериозни теми, на моменти ми се струваше откровено негативно, изнервяше ме и предпочетох да не го гледам повече. Тогава и новините ме изнервяха, сигурно е бил такъв период за мен. Зрителите вече имат различни нужди. Преди Слави събираше голяма аудитория, а към края само част от същата още харесваше и предпочиташе неговото предаване.
На моменти е груб, има много слухове, че с него не се работи лесно и напълно вярвам в това. Гледала съм го достатъчно в ефир, че да си направя сметка, че не е от най-приятните хора на света. Това не го прави лош, а само чепат. Реално е помогнал на много млади таланти, участвал е в благотворителност без да парадира с това. Има идея в думите му, откровено се дразни на нашите политици и изразява мнението си в ефир, което е причина да има толкова последователи. Дали ще гласувам за него? Не знам, сигурно няма. Не съм сигурна, че е правилния човек за тази работа, защото характерът му ми изглежда много остър и това е против личните ми убеждения. И все пак си мисля, че ще бъде по-честен от Бойко.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 47a934c6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хаха идиотите всъщност сте всички вие, които не желаете промяна и искате мафията да продължи да ни управлява. Хиляда пъти предпочитам Слави пред мутрата Бойко и подмолната партия ГЕРБ, която само усвоява пари от обикновения данъкоплатец. Какво постигнаха те? Магистрали, котио се разпадат, високи и безбожни данъци, крадене и още крадене? Цензура в медията, корупция, шуробаджанащина. Слагаха си за премиери и министри някакви свине и малоумници, но идиотите като автора и всички поткрепящи го им се кланят. Или пък другата крайност - комунистическите лисици БСП, заради които България беше окрадена. Всички вие сте нищожен народ, който знае само да плуе по всеки, но накрая бързо бързо свежда глава и се прави че е сляп за това, кой го краде и обижда. Също като овцете и пастирът им. Това е народа на бълагрия - стадо овце, глупави и лесно подчинени, но вечно блеещи!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 71511e5319
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   8, и аз това исках да кажа в коментара си от номер 4, но стана твърде дълго и се оплетох.

Значи гласуващите за Слави били идиоти, а гласуващите за многократно доказани мафиоти, които продължават и продължават да ни грабят, са много умни. Логика.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 71511e5319
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаете ли в момента кое е най-интересното? На последните избори (Евроизбори тази година) от 6,4 млн души гласуваха само 2 млн. Значи 4,4 млн не са гласували и познайете защо. Просто не виждат за кого, а и им писна да ги лъжат толквоа години. Представете си, че от тях едни 20% решат да гласуват за Слави. Ей, така само защото има някаква нова алтернатива и само за да натрият носа на Бойко, БСП и патритои, за дето ги лъггаха толкова пъти, както междувпрочем се случи с Царя едно време. 20% от тях са 880 000 гласа, отделно ако отчупят някой друг недоволен от другите партии, това са едни 900 000 - 1 млн гласа одма.

За сравнение на последните избори ГЕРБ имаха 607 000 гласа, а БСП 474 000. Това са 1 081 000 общо за ГЕРБ и БСП. Т.е. Слави само с едни кирливи 20% от нагласуващите може да вкара толкова депутати, колкото ГЕРБ и БСП, взети заедно.

А тези разни патриоти-матриоти и тем подобни като ги гледам как се издъниха се съмнявам въобще да влязат, особено ако се вдигне избирателната активност.

Значи в следващия парламент Славито като нищо може да вкара едни 100 депутата от въздуха. А ако успее да привлече 30% от негласуващите, което смятам, че е напълно възможно, спокойно ще направи и самостоятелно правителство. След година и половина ще се разбере всичко.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3e06161c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   То цялата политика в България отдавна е един цирк, та като ще си имаме нови клоуни, поне да са професионални. А иначе със Слави или без Слави все си е шоу без завеса и отдавна сме станали за резил пред света.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4aae6247b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лично според мен Слави Трифонов няма място в политиката. На първо място, защото е музикант, шоумен, но не и политик. Не е учил нищо в тази насока и съответно няма как да бъде компетентен. Освен това на моменти има супер дразнещо и пренебрежително отношение както към гостите, които ТОЙ е поканил в шоуто си, така и към всички останали хора. Липсва всякаква емоция у него, говори с равен глас.

Прави хубави песни и концерти, според мен не трябва да напуска тази сфера за сметка на политиката. :)

РИЧИ

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8185d6878e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12< не знам да се учи за политик, а да не говорим, че нашия премиер е пожарникар по професия. А Цветан Цветанов е даскал по физическо.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8185d6878e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   В момента най-популярната партия ГЕРБ, която в същото време управлява, официално има подкрепата на 600 000 души от 6 400 000 души имащи право на глас. Това прави 9% подкрепа в т.ч. с купените гласове. Признавам, че и аз гласувах за тях по неволя заедно с всичките ми колеги, понеже шефа ни задължи и заплаши.

Та правете сметка колко % подкрепят ГЕРБ и легитимна ли е въобще властта.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cba666298e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Политиката принципно от доста време е нищо повече от популистко шоу. Така че кандидатурата на Славчо е съвем нормална, тъй като е човек който е градил популярност доста години. След цар, пожарникар, журналисти, сенчести бизнесмени и какви ли не още, какво точно Славчо ти прави впечатление... Напротив, той е нормално продължание на т.н. българска "политическа система"... За смях сме станали много отдавна, а България отдавна я няма... Останала е просто една територия...

Иначе пич, си оправи малко мисленето. Не Славчо е проблемът... Като гражданин на тая държава, никой не му пречи да се кандидатира. Истинският проблем е, че не останаха вече алтернативи, изчерпахме се и Боко тиквата е показател за това. А та народът изпростя дотолкова, че не може да излъчи и застане зад някой малко по-кадърен. От моят личен опит ще ти кажа, че българинът е страшно завистлив, дребнав, и рядко оценява другия. Трудно преглъща, че някой е по-кадърен и да вземе да го подкрепи. Та затова и ни управляват такива хораю - популисти, нарцистични, нагли, щото такива като тях виреят в тези наши условия... Тъй че и ти вземи се осъзнай, проблемът не ти е Славчо...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 55d1619457
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Шоуто му след първата година започна да куца. Един Радков и Нейков го правеха малко по приемливо. Но Нейков не му издържа шапката и шоуто се превърна в квартална кръчма. Всеки лае месечината и депутатите. И какво от това? Слави,Бойко,Пеевски и какво? Сития на гладния не вярва. Хапват си пържолките и луканка, а ние дъвчим нещо наречено хляб. Цялата държава оскубаха и продадоха! Сега скубят от бедните,че нямат за памперси,че се ОСРАХА да крадат! М****та им! Онзи отгоре забавя,ама не забравя! А ние ще си зяпаме сайтовете и ще търпим Слави и Бойко даже и още ще назначат! Мръсна и долна паплач! Ей това са!
Онзи лудия

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d316ab3e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Абе нали видяхте какво стана Бойко като гостуваше в Шоуто - Слави, иначе много ербап срещу обикновени хора или жени, се беше покрил като мишка и едва мънкаше. Не можа да събере смелост дори да погледне Бойко в очите, и гледаше встрани. Това ми направи много силно впечатление, а преди това говореше как ще сменя системата, как ще измете управляващите и т.н., жалко за приказките, ама хората са казали - голям кур лапни, голяма дума не казвай.
Но като знам колко къса памет има българина, нищо чудно вече да са забравили изцяло за този случай и Слави да започне на чисто.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f5dfeb618c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   "Не е учил нищо в тази насока и съответно няма как да бъде компетентен."

Ама виж сег, първо - няма образование за политки (освен ако не си мислиш, че "Политология" е нещо, като тренировачна програма з аполитици.
Второ - Слави Трифонов говори, за други планове. Да се назначават млади, учили навън, защото с хора отвътре, е ядно, че е много тегава работата.
Трето - Най-великият политик на всички времена, Линкълн, е бил самообразован. Това, трябва да ти казва, колко малко значи образованието, ако човека е читав.

'nuff said - Mike drop! BOOOOM! Айдя бяга, да играеш.

ПП - Аз дори и не подкрепям Слави, засега.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 669db2d7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Това че е популярен шоумен не означава, че ще бъде добър политик. Въпреки това мисля, че ще влезе в политиката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker