Може ли мъж да бъде изнасилен от жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Може ли мъж да бъде изнасилен от жена?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 3630 пъти
Говорим за случаи, в които мъжът не е упоен/пиян/надрусан и осъзнава какво му се случва. Тъй като съм жена, ми е трудно да си представя мъжката гледна точка, но ще кажа какво си мисля аз:

За да се осъществи сексуален контакт, мъжът трябва да има ерекция. Ако той не иска да прави секс с въпросната жена, как ще се възбуди, за да се осъществи полов акт? Случвало ми се да не можем да правим секс с мои гаджета поради различни причини от тяхна страна - семейни проблеми, ядове в работата, умора, прекомерна мастурбация преди това и т.н. Каквото и да съм правила, нищо не е помагало или поне за не повече от 1-2 минути, при което им спада. Тоест, независимо от старанието ми, външни фактори са успявали да попречат. Проблемите и нежеланието надделяват над дразнителите и възбудата. В този смисъл, ако мъжът е заставен да прави нещо, което изобщо не иска, нежеланието му няма ли да попречи актът да се осъществи? Как би успял един мъж да се възбуди от действията на жена, която не го привлича и упражнява насилие над него?

Говорих с мои приятели. Единият ми каза, че дори и да не иска, сигурно ще се възбуди дори и от мъж (хетеро е). Другият твърди, че няма такова нещо, като изнасилване на мъж от жена. Моето мнение е, че ако мъжът изобщо не е привлечен от насилницата, няма как да се получат нещата, имайки предвид и самата ситуация, която не е изобщо предразполагаща. Просто съдя от личния си опит, който описах по-горе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7345fed9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   "Случвало ми се да не можем да правим секс с мои гаджета"

Именно там е разковничето. Мъжкото либидо е по-ниско към жената която вече има. Просто биологичен факт. Нагонът не е нещо което се контролира лесно, и зависи от много фактори. Основният според мен е възрастта. Дали една по-възрастна жена може да изнасили младеж - определено да. Но ако е мъж на 35-40 - и аз бих го гледал критично.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d21b1b1262
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Според мен мъж може да бъде изнасилен в някои редки случаи (при положение, че говорим за стандартен секс, а не за отзад от друг мъж). Представи си хипотетично, че мъжът е завързан и седмици наред не е свършвал. Тогава възбудата може да се появи по всяко време при всякакъв дразнител и съответно лесно да бъде изнасилен от жена, която изобщо не харесва, и дори от мъж. Желанието за секс е едно, но физическите нужди са друго и накрая природата си казва думата. Но ако става дума да хванеш и изнасилиш някой на момента, без той изобщо да го иска, едва ли ще стане.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 020b7930b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   1, верно, че е така. На жена ми като не и се прави, на мен ми се прави, а ако и се иска, някак не е същото, все едно ми се натрапва. Имаш ли обяснение? Или може би подсъзнателно и го връщам за всичките пъти, в които я е боляла глава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 11195c2775
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Имало е такива случаи. Бях чел преди време за криминален случай в който две жени връзват млад мъж за леглото и цяла седмица го изнасилват и го държат против волята му.
Ако ми опрат нож в гърлото и ми кажат- ерекцията или живота, много ясно, че ще направя всичко възможно за да се надървя.
Чувал съм, че при задушаване също има случаи на ерекция. Обесени хора са имали ерекция по време на задушаването. Имаше и такъв термин- Асфикция... нещо си. Дори известен актьор беше намерен задушен преди време, и становището беше, че е починал по време на секс, задушавайки се.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1a4b3e293c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не може. Юридически само жена може да бъде жертва на престъплението изнасилване, а извършител може да бъде само мъж. По най-обясними биологични причини, а правото винаги следва реалния живот. Практиката на Върховния съд е трайна и непроменена по този въпрос. Жена не може да бъде пряк извършител, а единствено подбудител или помагач в престъплението изнасилване (но жертва винаги ще бъде друга жена, не и мъж). Ако жена въздейства на мъж физически или по друг начин с цел да получи секс или да удовлетвори свои сексуални желания, ще отговаря единствено като за блудство, евентуално - за лека телесна повреда, ако му е причинила такава.
Надявам се написаното да отговаря на въпроса.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: aae2f4e7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами то и жена не е много лесно да бъде изнасилена току-така ако оказва яростен отпор. Първо - ще е суха. Второ в "боричкането" вероятността да се задържи ерекцията не е много голяма. Виж, след сломяване на психиката (с някой шамар) е твърде вероятно да се откаже от по-нататъшна съпротива.
Така може да стане и при мъжа. При определени обстоятелства има вероятност той да спре да се съпротивлява. Въпреки нежеланието може да има ерекция (по някога). Вярвай ми, много мъже го постигаме в семейни условия въпреки неогромното си желание.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1c6361ec55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   В миналото имаше случай на изнасилване на мъж от жени. Уж на шега го вързали и започнали да се опитват да го възбудят, какво ли не са опитвали, но най гадното е, че са му изпекли чепа с ютия, но на сила нищо не става. Мисля, че ги съдиха, но как ги наказаха не се чу. И какво разбира автора от изнасилване. За някои и свирката е секс, виж това могат да го направят жените, ако смученето на жилата е изнасилване, значи могат!?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 93c34ad47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мъж не може да бъде изнасилен от жена, само от друг мъж. Ако жена се опита да ме изнасили, просто ще я плясна и толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d53f84d9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5 жена може да бъде изнасилена от друга жена. За целта могат да се използват предмети, ръце и т. н. но пак ще има проникване в жертвата против волята й! Така че не само мъж може да изнасили жена, освен това изнасилването на жена от жена също е подсъдно до колкото знам.. Чела съм за осъдена лесбийка в Щатите след като изнасилила с изкуствен член и дори наръгала с нож друго момиче. Бях чула слух че в Бг и то преди години също е имало съд за жена която с помощта на друга жена държали момиче и вкарвали разни предмети в него. Така че сексуалното насилие на жена над друга жена също е наказуемо, стига да е доказано, и слава Богу иначе представи си колко зле би се чувствала жертвата ако наистина е имало насилствено проникване в нея, ако дори има наранявания, а и бъде казано че няма как извършителят да бъде наказан само защото е от женски пол....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c35b8068d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз искам да бъда изнасилен от жена,тва е от най яките ми мечтии .
М21

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9d0a888f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11: Щом и ти го искаш и жената, то това е просто секс, а не изнасилване. Да те изнасили жена ще е, ако те върже и прави секс с теб, ама преди това ти покаже изследванията си, че е ХИВ позитивна, има сифилис и гонорея, а освен това е плешива грозна лелка. Тогава ти няма да имаш желание за секс с нея, а тя ще има и ще е изнасилване. Дано намериш такава жена да сбъдне мечтата ти.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0c9192b7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Зависи как се тълкува това изнасилване. Жената няма пенис за да изнасили мъжа, но ако е вързан може да използва изкуствен пенис или друг предмет. Знам за случай, където майка изнасилила приятеля на дъщеря си. Отказал да прави секс с майката и това я вбесило. Сложила му приспивателно в питието и после когато се събудил бил вързан и го изнасилила с пенис колан! Момчето от срам не казало на приятелката си, а споделило случая с приятел, който пък го издал в мъжка компания.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker