Реших да сложа край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96324)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22646)
 Секс и интимност (11203)
 Тинейджърски (20160)
 Семейство (4813)
 Здраве (7772)
 Спорт и красота (4050)
 На работното място (2140)
 Образование (5883)
 В чужбина (1290)
 Наркотици и алкохол (924)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1492)
 Други (13043)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Реших да сложа край
преди: 10 месеца, 22 дни, прочетена 1482 пъти
Размишлявам от бая време. Имам генетични аномалии, имам увреждане. Но това не е причината да искам да сложа край на съществуването си. Истинската причина е, че нямам смисъл в живота.
Бях много вярващ, после се скарах с Господ, като видях, че малки деца имат неизлечими болки и умират преди да достигнат до зрелост. Имах смисъл в живота, трябваше да живея праведно, да съм добър човек, да уважавам хората около мен, да почитам Господ. Но след като видях, че адът и раят са приказки и че цялата религия е лъжа изгубих смидъл в живота си. Искам да подчертая, че нямам неизлечими болки, не съм гладен, нито жаден, имам подслон.
Вселената е съществувала милиарди години преди мен (~ 13.8 млрд. г.) и ще съществува и след мен. Човечеството живее в една малка скалиста планета около една неголямя звезда.
Наясно съм, че не съм от важно значение за хората около мен. Изгледах сумати видеа, изчетох много относно продаване на смисъл в живота. Човекът е хищник, унищожава живи същества за да живее. Веган или вегетерианството също не е удобно решение, така сме устроени, че се нуждаем от месо за да оцелеем. Пък и да ядем плодове или зеленчуци пак консумираме живи организми. Има изследвания, които доказват, че растенията също усещат, когато им късаме листата и им взимаме плодовете.
Някои намират смисъл в семействата си. Аз не искам да имам потомство (имам лош генетичен материал). Моето его не трябва да води до появата на още сакати хора. Отхвърлям идеята за потомство.
Не съм много социален. Даже бих казал, че съм асоциален. Работих в общественополезна дейност. Но истината е, че всичко това е един голям балон, някога оставаш с емоционалното натоварване. И не това е смисълът да живея. Просто не го усещам.
От известно време сериозно търся информация за ефективно о безболезнено самоубийство. Решен съм да предприема този решителен ход.
Има ли хора подобни на мен. Намерихте ли някакъв смисъл в живота?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 39d7b20e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Смисъла на живота е да се бориш. Смисъла е чувство, което сами изграждаме и за всеки е различен. Самоубийството е слабохарактерност, типична за тези дето не виждат смисъл. Мързи те да живееш...

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: d2eba41c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Всъщност ти изобщо не си виновен, ти просто изпълняваш Програмата. Разбираш ли, оня горе, Шефа, Програмиста така е направил дипломната си работа. Явно и той продължава да се учи.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: eebc94b3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Проблемът е, че си вярвал в илюзия и илюзията ти сега е разбита, съответно това води след себе си депресия. Истината е, че ние не знаем точно как работи Вселената и вероятно никога няма да знаем (затова измисляме разни неща като Бог, за да си мислим, че знаем или че поне "някой" знае).

Всеки мислещ човек е стигал до твоите заключения рано или късно - безсмислието на живота.

Всеки малко по-мислещ човека обаче е стигал още по-напред - за това, че смисълът не е нужен. Смисълът е измислица на човешкия ум. Да се търси нужда или причина, или пък полза или изгода. Алберт Камю, известен френски философ, нарича тази философия абсурдизъм. Абсурдизмът утвърждава безсмислието на Вселената, но казва, че човек сам трябва да създаде смисъл. В това е абсурда. Тоест, то няма смисъл, но за нашият мозък трябва да има смисъл. Не трябва смисълът да идва от Бог или от другите хора, а от самият човек. Ако си живял заради другите хора или заради нечий представи за Бог е разбираемо да си разочарован.

Моят личен съвет е да преразгледаш вярванията си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: c072d9d479
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Смисълът на живота е в глагола живея. Да се бориш, да те има. Това е. Толкова ли няма нещо, което да ти е интересно, или просто те мързи да го измислиш? Господ е индивидуален за всеки, няма всеобща справедливост. Това, че Господ е позволил да се случи нещо, не значи, че го няма. Има само ти и Господ. Сравнявай се със себе си, не с другите. Ето това ще ти кажа, пък ти прави каквото знаеш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: cab85dddbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма смисъл. Нищо няма смисъл. Поне не общоприет. Трябва да намериш нещо, работещо за теб. Защото идеята е да живееш и да даваш живот и този живот да се изживява и после да умреш. Буквално е това. Но ти си глупав и мързелив. Не ти се живее, не ти се мисли дори. Стигнал си до някакви повърхностни заключения и си си казал, че ще е най-добре да се разкараш, ама "безболезнено", че все пак си човек, нали. Като си решил да си слабак, поне бъди полезен с нещо - дари органи, ходи се бий в някоя от безсмислените войни, спаси някой, който иска да живее. Егоист.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 6072666c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Аз също не намирам смисъл в живота си - всичко ми е безразлично, нищо не ме интересува. Това е причината да чета сайтове, подобни на този - интересно ми е да видя, че има хора, които чувстват, които се вълнуват и искат да живеят този живот. Колкото по-драматична и тежка е историята, толкова по-добре.

Не знам защо хората се вкопчваме до такава степен в "живот на всяка цена". Сякаш качеството остава на заден план. Това е като да седиш в кофти връзка, защото било лошо да си сам или нещо подобно. Не искам да се боря, отегчената съм и ми е вече крайно досадно. Най-обикновен и незабележителен човек съм, който не изпъква с нищо. Бих казала, че съм безмислена, единствената ми функция е да ходя на работа и нищо друго. Също не желая да създавам потомство, нямам приятели, нямам семейство и т.н. Така се чувствах още от съвсем малка, макар че тогава не можех да разбера какво точно беше, нещата ми се проясниха през последните 10 години (на 30 съм). Не намирам нищо драматично в това, не изпитвам самосъжаление... явно трябва да има и такива хора.

Това, което ме спира да се самоубия, е страхът, че ще се проваля, тъй като не искам да се хвърлям пред влак или нещо подобно. Ще ми се да е максимално чисто и интимно, да ме подготвят бързо, заровят и край. Може би си търся оправдания, не знам, но тези ми претенции са факт. В Белгия (май и Холандия) можеш да кандидатстваш за асистирано самоубийство. Минаваш преглед, разговаряш с комисия, опитват се да те лекуват, но ако не успеят за определен срок, инжекция и край. Сигурно, професионално и спокойно без да трябва да ти събират карантиите или да се разлагаш у вас 4 седмици, докато не протече при съседите. Там хората са разбрали, че животът не е за всеки и в това няма нищо лошо, страшно, трагично и прочее заучени псевдо-позитивни фразички. За съжаление навсякъде другаде дори тежко болни хора биват поддържани изкуствено, докато не се изцеди и последната им капка живот, какво ли остава за физически здравите такива? Поне може да имаш това успокоение, че можеш да си отидеш когато поискаш и няма нужда да се притесняваш. Това, според мен, би мотивирало една част от самоубийците да отложат начинанието си за по-натам, защото ще са просто свободни да го направят по всяко време.

Та не знам какво да те посъветвам. Само исках да знаеш, че има и други като теб.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: debab30aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тоз пък щял да се самоубива. Тъкмо си излязал от капана на религиите, което е изключителен подвиг, защото религиите са вирус за ума, който е специално създаден да те държи в капана си до живот, а ти мислиш да се самоубиваш. Луд ли си? Животът ти сега започва. Сега може да виждаш света в цялата му красота без кривите очила на религиите. Вселената е създала човека, за да се възхищава на себе си. Използвай момента да научиш всичко за Вселената сега, както си научил, че е на 13.8 млрд години.

Имал генетична аномалия. Е, голям праз. Не всички са перфектни. Не искаш/не можеш да имаш деца. Е, голямата работа. Децата не са цел на всички, нито са най-важното в живота на всеки. Радвай се, че си жив и че си с акъла си. Ако мислиш, че си самотен и ти липсва компания, потърси в Интернет. Има групи във Фб, в които може да си обсъждаш всичко, което те вълнува, дори и срещи да си организирате.

Можеш да разсъждаваш, да научаваш нови неща, да създаваш нови неща. Намери си хоби - чети книги, изработвай дървени фигури, прави колажи на фотошоп, прави сайтове, рисувай, пиши в блог. Има хиляди неща, които може да правиш дори и да си прикован на легло. Стивън Хокинг можеше само един мускул на лицето да си движи и пак успяваше да пише научни публикации. Макар и съдбата да го беше смазала, той беше запазил чувството си за хумор. Вземи пример от него.

Щял да се самоубива. Глупости. Светът има нужда от теб. Бъди велик.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 9293f73b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много съм доволен от теб щото си личи че си много добър човек. Обаче си голям бастун. Ще те бия :D
Не прави глупости. Самоубийството е забранено Другите да мълчат. Живота е изпитание. Никой не знае за какво става въпрос. Няма как Бог да е лош след като е дал Себе Си да бъде убит на кръста и да му забиват пирони в краката. Всички хубави чувства на щедрост любов милост и доброта са от Него. И аз съм в подобна дупка като тебе.
Няма да отидеш на по добро място ако се убиеш тъпчо.
Извини се на Господ и падни на колене и искай сила за да издържаш

Бил си вярващ. Аз ли да те уча? " За всичко имам сила чрез Онзи Който ме укрепва". Молете се постоянно да не паднете в изкушение. Според мен да постиш щот има сила. Духът е бодър а тялото немощно... и някак се смиряваш. Да знаеш че ще се застъпя в молитва за теб пред Господа.
Да знаеш че ако си седиш само у вас е голяма грешка. Дори и да няма къде да ходиш... разхождай се щото безделието води към простотии.

Искам да пишеш в темата. Загрижен съм и следя. Пиши как си. И да знаеш че ще те бия ако пишеш глупости :)
Благословен да бъде Господ. Достоен е да приеме слава. Ние сме лоши хора. Поне аз де

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: dded293e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   А не допускате ли че всичките тези страдания душевни и физически са заради това че вие или ваши близки майка/баща сте причинили страдание на други души в миналото или дори в друг живот/прераждане на душата във физическо тяло.

Ако трябва да съм честен аз съм на 31г мъж, самотен душевно и физически, аз също съм си приготвил въжето за времето в което ще остана напълно сам, а то е все по близо.

Според мен смисълът на живота и раждането е евоюлирането на душата към по-добро със всяко следващо прераждане.

За това трябва да се стараем да не нараняваме и пречим на други души в живота си и да не се месим в техните уроци които имат да учат освен ако те не ни поискат изрично помощ или съвет и съответно това да ни е по силите.

Дори трябва да извличаме поука от чуждите грешки и страдания и да се стараем да не ги повтаряме за което този сайт помага много. Но ако на някой му е "писано" да греши то това че се случва за да си научи "урока"

Четете какво са казали и предсказали Ванга, Слава Сервюкова, Дънов и може би ще започнете да осъзнавате смисъла на живота.

Христос не се жертва заради нашите грехове, така пренаписаха историята тези които го убиха, а те го убиха защото той беше пратен за да изубличи тези които заблуждават човечеството и го водят към деградация и духовно унищожение.

Смятам се досещате за кои става дума. Сега живеем във времето на второто пришествие. Ако можете, дайте си време за да дочакайте развръзката.

Относно Бог, това е по скоро древната цивилизация на Шумерите или техен лидер, всички божества познати на земята, древногръцки предания, всичко това е свързано.

Дявола са така наречени сивите за които се смята че обитават Луната а техните пъкления планове на земята срещу еволюиране на човечеството изпълняват едни които бяха преследвани през ВСВ не случайно.

При първото кацане на луната Ванга е споделила "Наблюдавах с голям интерес космонавтите от Земята, които първи стъпиха на Луната. Но те не ви разказаха дори и колкото синапено зрънце от онова, което всъщност видяха там"

това са линкове към няколко интересни видеа над които може да размишлявате.

https://www.youtube.com/watch?v=Dfl4ZaiucpQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR004hFHpR6sB9TWKUcIDlr0EFHGPWIi9VlC97qvXxH2MSNrH-GB4nH3f60

https://www.youtube.com/watch?v=wUdBfpt4Yzo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2vX900yK8ptkQpit0YSh4BnS4P4FZEQMCUPam-CklC4VEexW4FTMqqJsY

https://www.youtube.com/watch?v=FJcn4KIVjnM&feature=youtu.be&list=FLqkzp22HDnK5_IlG5ktxGpg&fbclid=IwAR3x-KFScb4_ttE6NluQgi7t2kNkmxeIx5366nPp7t-jaoIZMqlTSdCWBts

https://www.youtube.com/watch?v=ykVwsJaHqik&fbclid=IwAR3Nv_31H85wvwOAtzf4C6ea7Bq24u3td9MgrE-rSLXoxgfHdn9FDJmsdng

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 8a1253d786
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Аве ко сте са депресирали всички бе? Така или иначе всички ще умрем. Я се стягайте и стига мислехте много философки на живота. Живейте го както намерите за добре, тя смъртта няма да избяга.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 13e29e52dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   7, тъй като... хм, съм се интересувал от тези въпроси, и в Холадния не е лесно да получиш евтаназия. Хора които са ги лекували по 20 години и са признали, че е без успех, после висят на лист с чакащи, отново с години... Освен това, трябва да си окачествен като "болен". Аз вероятно само ще докажа, че "лекарят" ми е по-болен от мен... Просто това е тема табу, тъй като животът се крепи като финансовата ни система - на доверие... Доверие, че животът е нещо добро, и разклати ли се, покажат ли се наяве повече хора които кажат, че цяря е гол... това ще доведе до непредвидими социални промени.

4 не е прав, малко чел недочел... Не е въпросът до "смисъл", а дали съществуването е нещо положително или не. И на този въпрос са отговорили много отдавна... Не мисля че някой рационално мислещ човек изпитва затруднение с него, виждайки какво е положението на планетата, на социлните взаиммотношения, на политиката, здравеопазването, консумеризма и т. н. и т. н.... Хиндуизмът и Будизмът се въртят около идеята не просто да умреш, а да умреш даже така че да не се преродиш отново - да постигнеш Мокша... Както и да е, дълбока тема, в която отново се намесва, ако не "вяра", то спекулации за това какво реално е живота.

Иначе по проблемът ти - да, този Бог описан в Библията не съществува, и е създаден като морален/законен кодекс, за да накара хората да живеят по културен начин заедно. Защото както виждаш по днешното време - ако не плашиш повечето с Бог, не можеш да очакваш елементарно етично поведение. А то е важно когато повече хора се съберат на едно място и работят за абстрактни идеали. Това не значи, че няма мъдрост в Библията, ако погледнеш евреите доста добре се оправят и въртят целия свят на малкия си пръст... Просто не е здравословно да се връзваш чак толкова. Другото е, че като всяко вярване, самите хора го правят да е вярно, чрез собствените си постъпки. То не работи "магически". За съжаление, България днес е страна без устои, без вяра, и е трудно човек да намери смисъл в нещо. Не го изпитваш само ти тоя проблем - масов е. С него се "справят" само хора които не умеят да мислят над живота си и вървят по течението.

Относно самоубийството, дискутиране на методи е забранено в целия реал, и почти в целия виртуал. Доколкото знам има само един анго-езичен форум в който това е позволено, и то не се знае до кога. Аз съм изчел повечето методи и за съжаление повечето изпълнения от типа "направи си сам" крият рискове. Рискът естествено е да оцелееш, да те затворят в лудница, да си нанесеш тежки последици за здравето. След като целият живот е наопаки, не се надявай отърваването да прави изключение. Има специални препарати за евтаназия, които обаче са нелегални и ги внасят от страни като Мексико примерно. Легални са само ако си в Белгия/Холандия/Швейцария, но имаш достатъчно "оправдана" причина за евтаназия. След това - чакане, тъй като сигурно имат лимит от няколко човека на година...

Големият проблем да се самоубиеш, е че колко по-рационален си, толкова по-трудно е да се справиш с инстинкта за оцеляване. Не е толкова трудно да вземеш такова решение когато е логично, но е друго да го изпълниш, защото като цяло - мозъкът ни е ирационален. Т. е. - базиран на инстинки и програми, работата му в режим логичност е "симулация". Като провило, тези които реално се решават на крайни стъпки, го правят под влиянието на емоции, импулсивно. А там проблемът е, че нещо ще огелпиш в това състояние. Тъй че това, че си "решил", не значи много... Аз също съм го решил, и за разлика от теб съм направил доста повече проучвания от това да изпляскам тема тук... И все още съм тук... Отказването от живота не е лесна работа, всъщност е много по-лесно просто да продължаваш да се носиш по течението, вероятно докато се намразиш още повече. Предимството е, че ако изтикаш до 60, организмът пък отслабва, и става по-лесно да се самоубиеш. Аз лично не ги разбирам тия дърите които кретат на хапчета и системи до самия край... Но така са ги учили - безпрецедента "вяра" в живота, дори и виждайки че не е останало нищо от това дето са градили, включително и те самите...

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 529ffa8fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Животът е дар от Бог. Бог е винаги с теб. Бог те обича. Имай вяра! Имай надежда! Имай любов!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: eebc94b3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   до 13:

Според мен пък за един мотивиран човек е по-лесно да се самоубие, отколкото да остане жив и да се изправи пред трудностите на съществуването, да преживява. Самоубийството е лесна работа за човек, който го е решил. Пълно е с примери, особено сред мъжете (поради определени биологически причини мъжете се самоубиват четворно повече от жените). В България всеки ден се самоубиват по двама души.

Интересно е, че си стигнал до заключението, че колкото по-рационален си толкова по-трудно е да се "справиш" с инстинкта за оцеляване. Това според мен е парадоксално. Чистата рационалност е психопатия. Чисто рационално е например да разглеждаш хората като изградени от атоми и молекули, основно въглерод, тоест въглеродни форми на "живот" (който е механичен). Тоест, чисто рационалното разглеждане на човешкия вид е "въглеродни роботи следващи препрограмирано поведение". Чисто рационалното мислене не би трябвало да има проблем да убива, да се самоубива, да коли и да беси както реши. Все пак животът е просто някакви подредени атоми.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: a079289ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Значи наскоро гледах един известен психолог по телевизията. Той каза, че хората се самоубиват най-често от липса на предизвикателства. Щом имаш мечта, ти имаш смисъл да живееш. Да, и аз се замислям дали ако не създам семейство ще има смисъл да живея, но се сещам, че човек винаги може да има мечта. Най-малкото-да изкараш пари, да спестиш и преди смъртта си да ги дадеш на някой роднина, когото обичаш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: bf108cf37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   На мен това, което ми осмисля живота е любопитството ми. Искам да уча, да знам всичко и това ме подържа жив. Освен това съм любопитен колко е възможно да постигна във вътрешен план. Колко мога да променя себе си към по-добро. Колко по-силен мога да стана. Обичам да си поставям предизвикателства, да преодолявам страховете си и да правя различни неща, да пробвам от всичко. В живота има страшно много неща, за които трябва да си благодарен. Наистина ти пожелавам да усетиш това, което и аз. Колко ценна е всяка една секунда!!!

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 29d65d4877
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От малка мисля за самоубийство.
Още преди да започна училище се чувствах виновна за неща... майка ми, все не беше доволна и всеки ден си казвах, че от днес ще съм по-добра, и започвам наново. И тези мисли си останаха, опитвах да съм по-добра за нея, докато не ми писна, не ми пукаше, правех каквото искам, не се прибирах, пушех, пиех. Веднъж, по време на скандал с нея, взех един кухненски нож и го насочих към себе си, а тя ми каза ”давай де” и седеше с безразличие, пушейки. Толкова ме подценяваше, че не вярваше да съм способна, дори за това. Беше права. Просто си търсех вниманието ѝ, одобрението ѝ, да е доволна, да ме обича.

И така, с годините, много неща се промениха.
Сама съм, за да не се чувствам зле, но понякога общувам с хора и често е болезнено, защото са такива - каквито са. Имат изисквания, очаквания... поставят условия. Изтощително е. Безсмислено е да общуват с мен, защото след разочарования с много хора, изгубих желание да се опитвам, да разкривам себе си пред тях. Обичам да ги опознавам, но дотам.
Иначе, животът сам по себе си е интересен, красив, шарен, но хората в него... изключително рядко е да срещна човек в когото да видя до голяма степен себе си и да се почувствам разбрана.

Изводите, до които съм стигнала са, че:
имаме нужда от разбиране и любов. Не е задължително да имаме семейство или връзка, просто... някъде, с някого, за миг да обмените любов, да се почувствате разбрани. В тези моменти, всякакви философски мисли за съществуването ни, изглеждат философски, без излишна драма в тях.
При липса на някого, разговорите със себе си и даването на любов към себе си (може да е помагайки на някого, отдавайки се на кауза... неща близки до мен), чувствам спокойствие и цялост. Знам, че никога няма да съм като хората със семейство, приятели, компании, излизания, шумотевица около тях, но и тишината не е лоша, стига да е спокойна, за което е нужно да успокоя ума си. Може и да се ангажира с неща, всеки решава какви неща са му интересни, въпросът е да не зацикля в лоши мисли. Знаете ли, че много от мислите ни не са наши? А на нисши астрални същества, както и на егрегори? Затова и четенето на такива теми, подхранва подобни същества и засилва тия мисли.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: a5de4de1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Проблемът е, че делим всичко в този свят на черно и бяло, на добро и зло, красиво и грозно. Не си ли се питал: "Защо Бог, като е толкова добър, позволява на дявола да действа безнаказано? " или "Защо има толкова нещастие по света, ако Бог ни обича? "

Дявол никога не е имало и никога няма да има. Той е просто едно чучело, плашило, което сами сме си измислили, както малките деца си измислят чудовища под леглото.

Просто трябва да приемеш, че Бог има и своята тъмна страна, че е ЦЯЛОСТНО същество, каквито сме и ние като негови творения.
Когато приемеш това, голяма част от страха ти ще се стопи.

И да се самоубиеш, няма къде да избягаш, пак ще си във филма.
Изправи се срещу себе си. Разбери кой си. Може да ти се прииска да живееш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker