Бална рокля? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бална рокля?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1342 пъти
Здравейте! Искам да ви попитам, ако сте имали опит с бални суети или ви предстоят... каква е сумата, която сте дали или бихте дали за тази рокля за един ден?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5c5ac86467
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моята рокля си я взех преди 2 години от Одрин, Турция, също така и чантата и обувките ми бяха от там - общо 210лв. Няма смисъл от скъпи рокли и аксесоари, лично според мен. (:

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 19763d8850
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила душица! Как сладко си го написала само - "бални суети"!
Нямам съвет - далеч съм от тези неща вече, ама толкова приятно ми стана, че не се въздържах. Пожелавам ти най-хубавия бал, най-красивата рокля и най-голямата любов!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 621fe10ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ж32
Аз не исках да ходя и да се занимавам, но нашите бяха си наумили да направят голям цирк и се наложиха. Роклята ми я уши майка ми и купихме само плата излезе около 60лв, по това в магазините около 100лв. можеха да се купят. Никога не съм я облякла повече в живота ми. Ако сега трябва да купя рокля за подобен случай бих избрала нещо от някой МОЛ, което да мога да облека когато отида на вечеря или на театър.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c4d820591d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, аз още не съм имала бал, но планирам да не даваме много пари за рокли и обувки. За мен марката значение няма, бих носила и рокля от втората употреба. Да, нека да живеем за момента, но няма смисъл да се харчат стотици левове за тази една вечер. Планирам, ако още има алиекспрес и подобни, да си взема нещата от там и да не даваме повече от 250-300 лв. Дано си останат нещата така :)

Момиче на 16

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b016465bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моята рокля плюс тази за изпращането, понеже ги взех от 1 и същ магазин, бяха общо 350. Да ти кажа така и стоят в гардероба, понеже съм слаба и не успях да намеря на кого да ги продам, и да. Евентуално на някоя сватба хаха. Не се изхвърляй, в моя случай не зависеше от мен иначе мислех и да не ходя на бала, само да харча пари.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 038f58c5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Моята рокля беше от съвсем обикновен магазин и беше 160лв., като изглеждаше много по-добре от тези за 500лв. Мастилено зелена, по тялото - тип русалка, отгоре покрита с коприна, върху която имаше зелен брокат подреден в малки цветя и изглеждаше много ефектно. Много голяма част от коментарите вечерта бяха "Уникална рокля, колко се изръси за нея? ! " и не вярваха, че е на тази цена. Така че не многото пари са важни, а това да намериш нещо, което ти харесва и ще носиш със самочувствие!

Иначе реално погледнато и 160лв. са много като се има предвид, че едва ли ще я облека отново някога. Имам приятелка, която даде цели 800лв. за нейната. Като модел бяха сходни с моята, само че нейната беше синя и имаше и ръкави изцяло от коприна - отдалече изглежда, че ги няма и брокатените цветя продължават по ръцете й. Беше и от по-качествени материали, разбира се, но за мен е лудост за едната материя да дадеш 640лв. отгоре. Би си струвало ако я беше носила повече време, а не някакви си 5-6 часа.

Като цяло съвета ми е да не се изхвърляш да купуваш най-скъпото, цялата вечер е един фалш и кич. Всички са с кавалери и дами от други места, голям процент от присъстващите ги виждаш за първи път в живота си, фалша и надпреварата "най-скъп тоалет"; "най-скъпа кола" са направо задължителни, кючеците със така изисканите и скъпи рокли, които се настъпват и доста често късат - също са задължителни. Някак лицемерно ми се видя всичко. На изпращането, където си бяхме само випуска и бяхме по дънки и ризки и тук там някоя рокличка ми хареса в пъти повече от бала, главно защото си бяхме ние - такива, каквито сме били винаги, без фотографи, родители, роднини и цялата тази лудница...

Момиче, завършило преди 2 години.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 72a324dd85
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, май месец аз самата бях абитуриентка, около 1500лв ми излезе всичко коса, маникюр, грим, рокля, обувки и бижута.
И пак може да се каже, че евтино съм минала. Мои познати се изръсиха двойно. Обаче точно вечерта на бала имах чувството, че нашите дадоха тези пари на вятъра, можех и по-скромно да мина. Не си заслужават скъпите рокли, които носим само няколко часа, тъй като ако останеш с нея цяла вечер от всичкото танцуване и бягане нагоре-надолу, няма да прилича на нищо. Вземи си една коктейлна къса рокличка и не вкарва вашите в излишни разходи. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5c4bf37c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей. Аз завърших миналата година. И знаеш ли какво направих? Купих си рокля за 35 лева точно от един магазин който е на няма и 15 минути пеша от там където живея. Купих си едни сандали на платформа и едни равни сандали. Тези три неща ми струваха около 100-120 лева. Роклята беше червена и в нас имах черна чанта на която много добре се връзваше. Дадох и 15 лева за прическа. Това е супер малоумно да се дават по 300 и нагоре лева за някаква си рокля която я облечеш 2 пъти я не. Това е моето лично мнение все пак.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 27005830b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Моята рокля беше 700лв и после я пуснах в олх за 900 и ми я купиха т.е. даже бях напред с 200лв а обувките ги взех от Паоло Ботичели там има много хубави, а и са евтини. Като цяло бала е голяма тъпотия всичко на всичко метнах около 1500лв като включим коверти за хотел, екскурзия след бала, грим, прически, бижута, наем на кола,дрехи и обувки и то всичко за една вечер която не беше нищо особено. Моят съвет е да не се изхвърляш толко, колкото и пари да метнеш винаги ще има някой с по-скъпа рокля и някой с по-нова кола. Забавлявай се, изглеждай красиво и готино и да не ти пука.
Успех Веси19

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 19532b8ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят бал беше май месец тази година.
280 ми беше роклята, купих си плат, жоржет, и дадох да ми я ушият. Най-класическата рокля на света, може би.
Единственото ми по-скъпо нещо беше шала, който също дадох да ушият. Дантелата му е маркова само, тъй като аз обожавам шалове, а и беше подарък от майка ми. 400 лв беше шала, който нося и сега и много си го обичам.
Купих си едни сандалки от Pillini, чанта имах вкъщи. Бижутата ми бяха на Сваровски, подаръци от отминали години.

Грим сама си правих и за него получих най-много комплименти. Лакирах се с обикновен лак, а за косата, отидох да ме накъдрят ама качествено и това струваше около 15 лв.
Аз лично много се харесах, роклята си я подкъсих малко и си я нося до днес, защото не е особено официална, както казах-класическа.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3983d46cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Беше мечта на майка ми да ме направи като кукла, аз нищо не исках, освен да се повеселя вечерта, тоест, исках да ми платят куверта и някакви джобни за след ресторанта да си подивеем някъде. А тя ми купи рокля, за чиито пари можех да отида 2-3 седмици на море! При положение, че нямахме толкова пари, че И на море да ме прати след роклята. С роклята вървят и обувки, герданче, чорапи, парфюмче, абе разходи. Но парите са нейни, ако бяха мои, нямаше да ги дам за тоалет за една вечер.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 0a9d0e1e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вземи си нещо, което ще можеш да носиш и занапред. Далеч съм от възрастта на абитуриентите, но имам доста богат гардероб от "бални" тоалети и приятелки често ми искат на заем за някакъв повод. Причината е, че работата ми е такава, че се налага да посещавам официални събития. Роклите ми са подбрани така, че да са многофункционални. С всяка една от тях мога да отида и на опера, и на сватба, и на дипломатически прием, и на рожден ден. Моделите са класически, от качествени материи с дължина до средата на коляното. Като гледам абитуриентките в какви кринолини и шлйфове се издокарват за една вечер, им се чудя на акъла, но най-вече на акъла на родителите.
По-горе правилно те посъветваха за коктейлна рокля. Ще имаш нужда от такава и за в бъдеще, а е много приятен вариант за младо момиче.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker