Имам ли БАР? Нямам социален живот? - Втора част - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имам ли БАР? Нямам социален живот? - Втора част
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1372 пъти
Здравейте, тази година не помня точно на коя дата отидох при личната лекарка и тя ме изпрати при друг психиатър, при когото никога досега не съм ходила.
Аз му разказах, че нямам приятели с които да излизам, че искам да имам развлечения, снимки и спомени и той ми каза да пия само едните хапчета за цял живот.
Аз бях сериозна винаги когато разговарям с някой по-голям човек или в обществена среда говоря на вие и се държа възпитано.
За да не ви губя времето ще препиша от предната тема някои неща.
Аз съм момиче, няма да си пиша годините примерно съм на 25.
Аз отидох с майка ми при лекарката и й разказах, че в училище нямах приятели, защото бях бедна и не носих скъпи дрехи, нямах смартфон, че никога не съм пушила и пила, после й разказах за моите мечти, които бих искала да сбъдна, помня, че тя ми каза, че се държа превъзбудено. Аз й разказах нормално и с въодушлевление и ентусиазъм. Не помня какво ми каза. След това ми изписа Тритико и Абилифай, който започнах да пия от март или април 2017 до юни или юли 2018 година. Прочетох в рецуптурната книжка, че имам БАР.
Прочетох в интернет симптомите. Аз нямам безпокойство, аз излизам всеки ден на разходка и един ден се бях запознала с едно момиче.
Когато ме попитат нещо непознати, аз им отговарям.
Пише, че тези, които имам БАР имат намален апетит, а аз нямам аз ям редовно. Пише, че имат нарушена концентрация и съсредоточаване.
Преди изпитите аз винаги, чета съсредоточено и концентрирано най-важното, и на изпита се сещам за нещата, които съм чела.
Аз спя по 8 часа или 10 часа сън, в зависимост, кога съм си легнала. Никога не съм спала през деня, освен като малка.
Аз никога през живота си не съм пила алкохол.
Аз никога не съм била импулсивна, винаги преди да направя нещо го мисля.
На листовката на едните хапчета, които трябва да пия пише, че се изписват при пациенти, които им се причуват, привиждат и усещат неща, които не съществуват.
Никога през живота си не ми се е привиждало нищо, не съм причувала гласове и не съм усещала някакви неща.
Също така трябва да имаш много енергия и ако имаш БАР може да си будна 2 дни. Аз спя всяка вечер, никога не съм се събуждала през нощта и не съм оставала будна.
Майка ми каза, че ще се обади в полицията да ме затворят там или да отида в лудницата.
Според майка ми и сестра ми, за да имам приятели трябва да пуша цигари, да пия алкохол, да ходя по мъже, заради парите им, да правя секс.
Когато прочетох в книжката, че имам БАР, преди това, не ми бяха направили никакви изследвания досега.
Аз нямам променливи настроения, просто когато се отнася майка ми и сестра ми така към мен плача.

Майка ми и сестра ми говорят обидни неща за мен пред приятелите си. Казват че не съм добре, защото искам да имам приятели и снимки.

Попитах личната си лекарка тя ми каза, че нямам ТЕЛК, пенсия, доклад, медицинско досие, .
Отидох няколко пъти в болницата поради други причини и те ми казаха да си пия хапчетата и дали ги пия.
Аз ми казах, че искам само да имам приятели и социален живот.


Моля ви в коментарите да се включат и психиатри и хора, които имат Бар.
Моля ви отговорете ми на тези въпроси

1. Наистина ли имам БАР? Лекува ли се БАР?
2. Правят ли се изследвания - Кръвни, ЯМР ако имаш БАР, защото отново да напиша на мен не ми правиха.
3. Една от мечтите ми бе да се запиша в НАТФИЗ, но едно от изискванията е да нямаш БАР, а в рецептурната книжка пише, че имам БАР.
Мога да се запиша в някой от университети в България или Чужбина и да работя тук или там, да пътувам, да кандидатствам за зелена карта?
Дали ако разберат. че имам БАР, няма да ме приемат в университет, на работа, да пътувам или за зелена карта?
4. Според вас разрушен ли ми е живота?
5. Аз никога не съм лежала в болница или лудница и се притеснявам за бележката от психодиспансера, която ще ми изискват от университета да ли се водя на учет или не.
6. Сега всеки месец ходя при този психиатър с направление и той пише някакви неща.
Започнах нова работа и на медицинското пишеше, че имам БАР.
След като напусна или ме уволнят ще ме вземат ли някъде с това заболяване.
8. Трябва ли да пуша цигари, да пия алкохол, да ходя по мъже, заради парите им, да правя секс.

Моля да ми одобрите историята. От вашите коментари зависи живота ми и бъдещето ми. Притеснчвам се, че няма да ме приемат в никой университет, на работа или да пътувам.
Извинявам се, че историята е много дълга и съм преписала някой неща от другата история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: e140c98987
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти сериозно ли, как така се поставя диагноза според разговор, без изследвания
Въобще не си била за там

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7387bb9f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, имаш странно-подредена мисъл. Следвай инструкциите на психиатъра. За твое успокоение, иди за диагностика при още двама психиатри, за да си сигурна в диагнозата си. До колкото знам, ако не си лежала в психото, няма да имаш медицинско досие там и като ти издават документи за работа, би трябвало да излезе чисто. Иди там и поискай медицинско, без да им казваш за какво ти е наистина. Излъжи ги, че ще почваш работа примерно, струва 10 лева документа, там ще видиш със сигурност дали са ти писали нещо, но ме съмнява. Цялата документация си остава при психиатъра. Не ти препоръчвам да се подписваш за лечение в психито никога, защото ще ти остане досие и после няма да можеш да си намериш хубава работа. Вместо това ходи редовно на психиатър и си взимай лекарствата, защото искам да ти кажа, че си личи от километри, че ти има нещо и хората ще го видят това и ще те уволняват от всякъде, ако не си следваш лечението. Имай предвид, че някои хапчета не ти прочистват мисленето напълно и оставаш в едно междинно състояние между болестта и нормалното ти състояние. Питай близките кое как ти влияе, защото те те познават добре и могат да преценяват. На бившия ми мъж примерно Депакина му проясняваше мисленето, а от Хедонина спираше да е агресивен, но си оставаше с изключително ненормално мислене. Като уцелиш правилното лекарство за теб(психиатрите ще ти ги сменят) тогава ще можеш да имаш нормален живот. Бар не е присъда, не се притеснявай толкова, просто си взимай лекарствата, защото иначе ще стане много зле положението и може и на улицата да свършиш. Ако си пиеш лекарствата, всичко ще е ок. Съветвам те да не казваш никъде, че имаш бар и майка ти и сестра ти също да си позатворят устите малко, за да не се разчува. Не е в твой интерес. На ямр няма да се види бар, нещата не работят по тоя начин. И с кръвни изследвания няма да се разбере, само по държанието ти ще се установи. Моля ти се прочети какво е бар, има материали в интернет, ти си изключително неусведомена. При бар има периоди на депресии, хипомании и мании(ако имаш тип 1, а не 2, ти кой тип имаш? ). По време на депресията се спи или нормално или повече от нормално. По време на манията може и 3-4 часа да спиш и да си ок, освен ако не е смесен епизод. Точка 8 е направо абсурдна. Не знам как да коментирам подобна глупост. Стабилизирай се малко и после си намери момче по любов, но му кажи за биполярното ти разстройство овреме, а не след като имате деца примерно, защото не е редно да го лъжеш. Успех ти пожелавам, похвално е, че си следваш лечението, много не го правят. Ти си отговорен човек, поздравявам те :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 81c67b359d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не, не трябва да правиш секс нито да пушиш цигари и други лоши работи. Що за тъп въпрос. То ще стане по зле ако почнеш

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 14dfb7dcb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не нищо ти няма манипулират те бягай от тези хора. Търси си работа ще си създадеш среда

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d9136e61dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прочетох и предната ти история и това, което според мен имаш, е откачени майка и сестра, които те мачкат. Нещата, за които плачеш, са съвсем нормални и не смятам, че имаш БАР, защото при него се редуват епизоди на мания или хипомания, в които се чувстваш на върха на света с епизоди на депресия, в които се чувстваш като отпадък. Хубаво е да посетиш още един- двама психиатри, ако може без да им казваш диагнозата си, за да получиш поне още едно мнение за състоянието си. И гледай майка ти и сестра ти да не знаят, защото ще о*ерат всичко. Ти си пълнолетни, работиш и имаш свой личен живот! Парите си трябва да харчиш за себе си, а не за откачената си майка и лудата си сестра. Изнеси се и ги забрави!
Не ти трябва да пушиш, пиеш и да ходиш по мъже, че да имаш приятели, просто не си попаднала на точните хора. Ако майка ти и сестра ти смятат, че за да имаш социален живот, трябва да правиш тези неща, то те са отрепки и спокойно можеш да им го кажеш. Да, ще кажеш, че са ти близки, но щом те подиграват, значи и ти можеш. А на колежките им тегли по една майна. Никой не може да те третира като подчинена.
Животът ти не е съсипан. Не е късно да го изградиш, така че на теб да ти харесва.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 74f32ae007
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, от прочетения текст си личи изключително отявлено, че ти има нещо. Инфантилна си и мисълта ти не тече гладко. Пий си хапчетата и се довери на лекарите. Не знам каква работа можеш да си намериш, но тя определено не трябва да е свързана с ума. Мислиш като 5 годишно дете. Това е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker