Изкуствена коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изкуствена коса
преди: 13 години, 1 ден, прочетена 4835 пъти
Здравейте, аз няма да споделям нищо за себе си, по - скоро бих искала Вие да споделите нещо за Вас, и по - точно какво е мнението Ви за изкуствените коси и момичетата, които си ги слагат? Ако сте жена, бихте ли си сложили, ако сте мъж прави ли ви впечатление и харесва ли Ви?
:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 ден
hash: 3cf07e5b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ми е мнението? Момичета като момичета(: Слагат си за разнообразие, нищо лошо. Да, бих си сложила. (:

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 084d209030
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изкуствената коса не е определяща за нищо. Всеки го прави по различни причини. Аз лично нямам нищо против.
За бала си бях купила, но не за нещо друго, а защото косата ми е по-рядка, нямах какво да направя с нея, а не исках да е вързана на кок или нещо др. В крайна сметка след това не съм я слагала кой знае колко.
Важното е да олучиш цвета. Ако косата е от естествен косъм изглежда много добре, стига да се научиш да я слагаш както трябва.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 94019895ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Изкуствените коси са противни. Първата асоциация която правя когато чуя изкуствена коса е курва, кифла, глезено момиче/жена. Ненавиждам ги "тези" коси. Особено се бях нервирал когато меко казано глупавата ми братовчедка беше ревала на вуйчо ми (нейния баща) да й купи коса. Тогава си казах БОЖЕ ГОСПОДИ какво по дяволите!


Емо 18г.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 ден
hash: f26db450bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   оффф аман с тея "кифли", аман с тея "глезли"... Не мился, че едно поддържано момиче, което иска да изглежда добре, трябва да се нарича с някакви такива названия... Супер тъпо е... Колкото до темата-аз също имам треса от 1 година, слагам я когато искам да се поразнообразя :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 25300a37f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   За мен пък "поддържан" е този човек, който си е естествено хубав, от който лъха на здраве, на свежест. Поддържана е жена с хубава, мека коса, която ухае на женственост, а не нещо втвърдено от бои, стайлинг- продукти и какво ли още не, миришещо на лак за коса... Хубавото лице има гладка, здрава кожа, а не е нашпакловано с половин туба фон-дьо-тен и чувал пудра. Хубавият бюст е естественият и стегнатият, а не две торби силикон, зашити една педя под шията. Да се поддържаш означава да помагаш на естествената си красота да изпъкне, да се запази по - дълго време, а не да се покриваш в същински "доспехи" от грим, коси, не знам какви дрехи, бижута и т. н. Поддръжка е да подстригваш редовно косата си и да я обгрижваш козметично. Слагането на изкуствена е вид бягство от реалността. Не че е лошо. Всеки има нещо у себе си, което не харесва. По - суетните го прикриват или заменят с някакъв ерзац (на немски означава точно "заместител", да ме прощават тези, които си го знаят:). ОК. Коригирайте недостатъците си. Само не се мъчете да убеждавате останалите, че вашите ерзаци са едва ли не по - хубави от естественото, защото просто не са. Изкуствените коси, силиконовите цици и устни, марковите дрехи, ноктопластиката - това са символи на статус. Човекът който ги има сякаш казва: "Аз ги имам, защото мога да си ги позволя! Дишайте ми прахта, "неподдържани" смотли! " Ако само за миг му отнемеш представата, че без тези работи "не може", ти ще му смажеш напомпаното самочувствие с един пръст, затова пищят толкова.

"Но ето, да кажем,

вий вземете, колко? –

пшеничено зърно

от моята вера,

бих ревнал тогава,

бих ревнал от болка

като ранена

в сърцето пантера.



Какво ще остане

от мене тогава? –

Миг след грабежа

ще бъда разнищен.

И още по-ясно,

и още по-право –

миг след грабежа

ще бъда аз нищо. "

Ето това ще остане от хората, вярващи, че красотата се купува, ако осъзнаят изведнъж, че онова момиче отсреща не е дало 300 лева за екстеншън, а да кажем 30 за шампоан, но въпреки това косата му е милиони пъти по - хубава от тяхното топе, защото расте на главата му, а не се маха вечер, така както бабите си махат ченетата... които ползват по липса на истински зъби:)

Борония

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 ден
hash: d31614444f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Думата "поддржка" ърпи хиляди интерпретации, както много други. Нека поставим въпроса по друг начин:
Естествената красота е на почит, яж био ябълки, бери коприва зад блока и си прави маски с яйца и мляко - до кога тези методи ще ти помагат да подчертаваш това, което природата ти е дала? Сега си на 20 и много лесно критикуваш, от позицията на младостта. Но на 45, когато природата ти взима най-ценното, когато за година бръчките ти изпъкват за сметка на свежестта на кожата - здравословното хранене и шампоана за 30 лв. не помагат.
Не е нужно да си обсебен от идеята за "вечна младост", за да имаш желание да изглеждаш добре и след 45-50!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 ден
hash: 3a32bc626b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жените си слагат изкуствени мигли, цветни контактни лещи, правят си лифтинг, боядисват си косата, пълнят гърдите си с силикон, слагат силикон и в устните, слагат си изкуствени нокти, омазват се с грим, като прасенца с кал, слагат си изкуствена коса, имат изкуствено поведение и изкуствено самочуствие...

И после разправят, че не останали истински мъже...

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 92f9837406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Браво на номер 7! Единствено за боядисването на косата не съм съгласна. Белите коси трябва да се крият...

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 084d209030
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абе, хора, какво намесихте всички тези неща? Момичето ви пита конкретно за тресите, а не поиска анализ на цялата ситуация в обществото.

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 ден
hash: f26db450bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   много знаете тука, ама в живота коя жена ще загледате? Тази с малки гърди (против силикона съм), без прическа и без грим, или някоя нагласена кака ;)) Замислете се малко и тогава се правете на защитници на естественото... Всеки казва че е такъв и за това момичета без тези корекции стоят без самочувствие, без приятели и гадже..

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 25300a37f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   10, не обобщавай, ако обичаш. Не се гримирам изобщо, защото достатъчно добре се грижа за кожата си и тя ми се отплаща:) Косата ми е дълга до кръста, гладка и лъскава - не ми трябват нито треси, нито "прически". И друг път съм казвала, че нямам гърди, т. е. малки са. Нито ми липсва самочувствие, нито обожатели. И да, не съм с "гадже", а със сериозна връзка. Как ли се е загледал този мъж в мен без да съм намазана до козирката? Показвам си се в обществото в напълно естествен вид, нямам нужда от "патерици". Страшно много млади момичета също нямат, но заради ширещата се навред кифленска пропаганда успява да им се смачка самочувствието, което е ужасно тъжно. Аз си мисля, че един мъж като целува любимата иска да усети кожата ?, а не да се нагълта с фон-дьо-тен. Когато я гали по косата би предпочел нейната коса, а не някоя чужда, закачена върху главата ?. Не съм против козметиката. Ползвам я доста нашироко - кремове, балсами, лосиони, пилинг, не пропускам козметик. Но, за момента съм преценила, че не ми е нужно повече. Като видя на улицата някоя наборка, окомплектована като космонавт с целия арсенал атрибути на изкуствеността чак ми става жал... Като станем на 45 имаме достатъчно време за мазане и прикриване на това - онова. Но, сега? За какъв дявол? Само защото женските списания, филмите и рекламите казват, че ако не приличаш на мома от корица, ти си за боклука? А, фактът, че тези медии се издържат от реклама, го пропускаме... Мъжете били искали това. Ами, питайте самите мъже! Аз съм питала известен брой джентълмени - определено не се кефят на тия изкуствении в реалния живот. Едно са списанията и порното, друго жената, която биха си избрали реално. Говоря за сериозните, стойностни мъже, не за някакви комплексарчета, които си вземат жена, за да я "показват". Друга причина т. нар. кифли да имат имидж на "предпочитани" е, че по заведенията масово разни скучаещи мъже си ги вземат за чукане. А защо? Защото тя с вида си казва: "Обърни ми внимание" или "Лесна съм". Насочват се към такива, защото знаят, че ще им пуснат по - лесно, поне такова е обичайното правило, изключения са възможни, но редки.

Моят мъж е доста ухажван. Главната ми конкурентка беше с цяла глава по - висока от мен, с огромни гърди, дълга изрусена коса (но нейна си) и естествено зелени очи. Но той избра мен, защото съм била по - "фина". Всеки с вкуса си. Но, не смятам, че като се правиш на нещо, което не си, печелиш по някакъв начин. Жена, която е истински хубава е прекрасна в момента, когато отваря очи и когато излиза от банята с мокра коса. Ако не я харесваш в тези моменти... не си с нея.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 23 часа
hash: b706849d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен няма нищо лошо да си слагаш изкуствена коса, но е някак странно. Първото, за което се сещам когато чуя "изкуствена коса" се сещам за леките момиченца, които се правят на най-красивите, най-желаните, общо взето изкуствените "куклички", които нямат нищо реално, истинско в себе си, дори и характера, лигавото държание и т. н. Аз бих си сложила само за ден, два да се видя, но често не бих, защото аз съм на принципа да съм естествена.. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 23 часа
hash: 0cd2e02e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Борония (номер 5), много ме досмеша, че си цитирала Вапцаров в тема като тази. Не се заяждам, просто отбелязвам.

 
  ...
преди: 13 години, 23 часа
hash: 25300a37f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   То си е за смях:) Не твърдя, че е най - уместното нещо, което съм правила, но докато разсъждавах думите му натрапчиво звучаха в главата ми. Е, кажи, не пасват ли? Ако им вземеш вярата, че са голЕмата работа, какво ще им остане:) Всъщност много харесвам Вапцаров. Често си го препрочитам и обичам да го цитирам, защото има страхотни попадения в изказа. Просто отвътре ми идва. Лек, запомнящ се стих, а толкова смислен... ужасно изкушава. Не съм искала да се подигравам с творчеството му по какъвто и да е начин, безкрайно го уважавам.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 22 часа
hash: 0cd2e02e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Да, аз също много харесвам творбите му. И няма как да не се съглася, че пасват за много неща, включително и за коментираното тук. Далеч съм от мисълта, че е подигравка от твоя страна, просто не очаквах и реакцията ми беше малко комична.
По темата мога да кажа, че съм против изкуствените коси. Отстрани изглеждат зле, поне в моите очи.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 22 часа
hash: 3cf07e5b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Понеже всички сте решили, че само разни кифли носят удължения- не, не е така. Виж Селена Гомез, Майли Сайръс и куп още млади момичета, които просто си разнообразяват прическата, а и ако не знаехте, че имат изкуствена коса, никога не бихте се сетили, че е така. Всичко е въпрос на качество. Нищо лошо няма. За пореден път се убеждавам, колко ограничени могат да са хорат.

 
  ...
преди: 13 години, 21 часа
hash: 5dfe97b5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Жена съм, не съм си слагала, първо защото нямам 500 лева в излишък за коса. Но ако имам толкова голяма нужда бих си сложила, по-добре, отколкото да приличам на плешива. Ако си слагаш, гледай да не си личи, че е изкуствена, защото ако е изкуствена наистина стои грозно. Ако си слагаш - да е от по-скъпите. Да, вярно е, че доста певици, заже всички в клиповете си използват удължения и не им личи. За това ти казвам - ако слагаш, слагай качествени и скъпи удължения, така че да не си личи и ще е красиво : ))

 
  ...
преди: 13 години, 20 часа
hash: d31614444f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   да.. най-честата практика е да се взимат косите на умрели хора, ако говорим за удължители и перуки с естествен косъм. само това ме отвръщава. иначе няма нищо кифленско, да искаш да изглеждаш добре.
има жени с редки коси, които си слагат треси не толкова с цел удължаване, клкото да "сгъстят" косата си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 55509803e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   хахах борония браво, кефиш ме с тия коментари, чесно;)))) симба

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 08f128c585
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Нямам нищо против, аз също след няколко седмици ще имам, защото моята е къса и ще мине доста време докато порасне пак - до раменете ми е.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 92f9837406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз нямам против. Даже си купих днес. Моята собствена коса е до дупето и си купих коса 60см за сгъстяване. Нищо не личи. стои яко

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker