Самоубийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самоубийство
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1218 пъти
Братя и сестри! Защо в този форум все повече хора пишат съобщения че ще се самоубиват! Има коментари че вече са се отказали да живеят. По новините чуваме за самоубили се хора!

Съсипаха я тая държава! Какво ви става! Вместо да се самоубиват прочетете интересна книга! С тези филми и сериали и нестабилна работа, гадни колеги и "приятели", какво очаквате!? Направете нещо добро, а ако ще се гръмвате направете пред Гешев!

Срам и позор... а бай Тошо ви каза че ще съжалявате.
На никого от нас вече не му пука, защото е свикнал.

На първият който искаше да се самоубие, аз загрижен за живота му, половин час писах разни баналности просто защото бях шониран.
На вторият също.
Ама вече се натъкнах на сигурно десетина, само за седмица!

Какво ви става бе хора! Бягайте от тая държава!
Не съм фен на запада ама бягайте на запад!
Трябва да я закриваме тая държава!
Вчера за втори път тази седмица ми спукаха гумите на колата.
На един приятел му отвиха болтовете, щеше да се разбие пред някой тир! Пълно е със злобни хора!

В тези дни едно пожелание от сорта на《лек ден》 сме способни да го оценин както никога до сега. Но това няма да ни даде утеха.

Просто ние сме едни хамстери с които си играят.
Въртят си играта...
Жалко! Ама млади хора се самоубиват!
Дори и деца! Трагедия!

Предложения?

Ако трябва да устроим преврат?

Казвайте идеи, за да помагаме на депресиралите се наши съграждани.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: c927178d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, тази тема може да се развие доста. Радвам се, че има загрижени хора. Ами какво да кажа - фактите са си факти. Ние сами си го правим. Дори да избием циганите, няма да разрешим всички проблеми, ще останем без евтина работна ръка и т.н. Подхващаш тема, която няма как да бъде обсъдена във форум. Трябва да се обсъди, както ние българите си знаем - на маса с ракии и салати. Проблемите са толкова много, но нямам време, за да напиша всичко, което искам. Но един, с който се сблъсквам точно в този момент, докато пиша - забързаното ежедневие. Не мога да се отпусна и да пиша, защота бързам за работа. Не искам да ходя в чужбина, защото обичам родината си. На мнение съм, че в днешно време, човек трябва да играе за себе си. Ще кажете, че това е проблем - егоизъм. И може би сте прави, но вътрешно всеки един от нас е егоист. Когато се снимаме, с приятели или роднини, гледаме първо себе си на снимката. А в тези тежки времена, в нашата изстрадала роднина, ще се напълни с какви ли не хора... Не искам да звуча песимистично, но наскоро и аз погледнах реално на нещата - не виждам как ще се оправим. Ще ви дам само един пример - погледнете нивото на образованието ни. Една от моите най-големи грешки е, че се записах да уча висше в България. И преди да ме нападнете - не съм в някой измислен университет, уча в университета с най-добро име в страната. И повярвайте, положението никак не е розово. А какво чувам от мои приятели за другите висши училища... Няма ли образование, няма и напредък. Ако знаете какви хора ще вземат дипломи, какви хора ще ни лекуват, какви хора ще учат децата ни, какви хора ще строят пътищата ни, бихте ме разбрали. Съжалявам за негативизма, който този коментар ще допринесе, но това е реалността. Авторе, надявам се да съм ти бил поне малко полезен и да си разбрал за едно от малкото неща, които подтикват хората към такива помисли.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8704a02326
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Мисля, че е абсолютно комично не само да обвиняваш индиректно държавата за нечие лично решение, но и да обвързваш пряко този краен избор с политически явления.

Само това ще ти кажа.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9d8a48509a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Най-малко самоубийства в Европа има в Гърция и Италия, а най-много - в Литва и Финландия, като последната е доста икономически развита държава (макар, че чисто географски не е на запад, за нас е "западна"). Давам тези данни, защото ми писна разни хора да обвиняват държавата за лични драми.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ddd1bdb033
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, не приемай държавата твърде буквално и политически. Има се предвид, по-ското страна според мен. Литва не е особено развита, но това е друга тема. Просто на север хората са по-студени, затворени, неразговорливи. Околните са част от страната и са голям фактор. Друго си е да си италианец и като излезеш да те заговорят 10 души за 1 час, да седнете да пиете по 1 бира, да си поприказвате. Отделно и времето също влияят много, вкл. и върху хормоните на щастието. Във Финландия е все облачно, мрачно, студено, навъсено, а като те налегне и 6-месечната полярна нощ, не ще се самоубиеш, ами и песничка ще пееш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5de2243399
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До 3

Не е за вас, а за всички. Понятието “Западен свят” включва страни като Австралия и Нова Зеландия.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5db23f6e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   "Ако трябва да устроим преврат?
Казвайте идеи, за да помагаме на депресиралите се наши съграждани." - няма нужда от преврати, просто не са осъществими, българина го търси само на маса, но ако си задейства поне малко мозъка и оцени каква пионка е в ръцете на днешните политици, като гласува ще подбере правилните хора, а не да гласува емоционално, надявайки се на лъжи. Сега и по Слави ще се полъжат, надяват се на лъжите му, че нещо ще промени и ще гласуват за него, но живота не е шоу, той ще си напълни гушата, а младите пак ще духат супата и после ще псуват, а някои депресирани и ще се самоубият. Спасението е в ръцете на давещият се, трябва само да се мисли навреме, т.е., преди действията!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9c295ad147
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: Съгласен съм с номер едно, много добра обосновка.
Особено за висшето образование. Какви ли не неща съм чувал и аз. Как жени които ще стават учителки, преписват до дупка, използват колкото се може повече пищови. Тоест няма оправия! И аз сега бързам за работа и нямам много време да напиша, но изводът е че сме я закъсали яката.
Най- красноричива е реакцията на дядо ми на новините по БНТ:

"Значи направиха този бандит главен прокурор!"

Въобще, като се сетя какви неща са ми разказвали по- възрастните хора, как са живели преди... цял ден на полето... и така. Просто няма време кога да ти хрумне да се самоубиеш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c43e20f6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами защо, защото Еволюцията и Естественият подбор трябва да продължат по някакъв начин, за това!
Ние, хората, сме се изхитрили и си мислим, че сме ги преодолели тези неща, но те продължават да си действат под една или друга форма...
Другите им лица са... селфитата, еманципацията, еминизма, веганството, кариеризма, кучкарството, педерастията и джендърството във всичките им форми...
Все нещо трябва да бастисва психически неуравновесените и физически недъгавите индивиди, и тези със сбърканата психика и светоусещане. Или поне да прави така, че да не оставят сбъркано поколение след себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker