Просто споделям - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Просто споделям
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1151 пъти
Самотен, без приятели, всеки ден стоя сам на компютъра и гледам мачове. На 31, с хубава и стабилна работа, заплата, с приятелка, с която не знам какво да правя. Друго не правя, не защото не искам, а защото не мога да си намеря хоби... От много години съм затворен в себе си, първо, защото до един момент хората, с които излизах си останаха на същото ниво и продължиха с наркотиците, после, защото завърших и не останах приятел с никой колега, почина баба ми, а след нея стоях доста време без работа, отново сам вкъщи. Ясно е, че съм в депресия, но не знам как да се измъкна. В професионален план се чувствам уверен и силен, защото знам и мога, но в личен план съм пълна 0. Просто споделям, с надеждата да измисля изход след като го напиша...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 12faa64bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз пък съм и без работа и без жена хахаха. Ходете си по почивки и екскурзии и се радвайте

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 105b08d9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "защото не мога да си намеря хоби... " - хобито не се търси, то само изплува в тебе. Прави това което ти е най приятно! Казваш, че имаш приятелка, обърни внимание на определението - ПРИЯТЕЛКА!? Имаш приятелка, значи приятно занимание, какво друго ти трябва, щом имаш приятен човек до себе си. Излиза истина, че младите са умни, но без логическо мислене, не знаят как да си ползват знанията. Какво по добро хоби искаш, освен да си запълваш времето с любим човек? Ходете на екскурзии и всичко ще се оправи!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c9e1566e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да ти имам проблемите. Сериозно. Дай ми ги и вземи моите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 189123c9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледай си приятелката и кариерата и знай от мен, че във живота 2 добри няма. Опитай се да запазиш това, което имаш за да не съжаляваш след това. За приятели на тези години трудно мога да ти кажа, че ще успееш да намериш особено във нашето озлобено и разединено общество. Трябва нещо да ви свързва а на 31 доста по трудно се намират отколкото на 15. И да те попитам за какво са ти въобще приятели. Аз всеки ден се убеждавам, че на мъж са му нужни 1, 2 другари от детството как се вика за да излиза, 1 за бизнес който му е дясната ръка. Първите 2ма според мен задължително трябва да ги познаваш от доста време за да може да споделяте за нещата от живота. Дясната ръка идва след това и със него се говори само за бизнес, кариера и работа. Това го мисля аз, явно тези хора ти липсват на теб. Най-вече със тези със които може да се мотаеш и да пиеш бира. Да си излееш мъката...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 30cb1397ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имаш депресия.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b9e7b1133f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е, честито, имаш един осъзнат проблем, което значи, че официално имаш половин проблем.
Опитай с психолог, на много хора им помага да осъзнаят причините за състоянието си и да намерят изход в "безизходни" ситуации. Лошо е, че се затваряш в себе си. Замисли се малко. Ти си млад човек със стабилна работа и жена до себе си. Обърни ѝ малко внимание, опитайте нещо ново заедно. Може да пътувате на еднодневни екскурзии, да се запишете на курс за нещо, да излизате повече навън или просто да прекарвате време заедно. Със сигурност тя ще те разведри. Щом си с нея, то компанията ѝ трябва да ти е приятна и да те кара да се чувстваш по-добре. Сподели ѝ за тези твои проблеми. Тя е жената до теб и заслужава да знае истината. Ако човек не иска да му се помогне, никой не е в състояние да му подаде ръка. Ти не говориш за тези неща, затваряш се в себе си, а имаш нужда от помощ. Стига толкова, стегни се и бъди искрен. Всички изпадаме в такива състояния, не е срамно. Изключи си компютъра и го остави за седмица. Виж как ще живееш без него. Наложи си го като правило. Можеш да се развличаш за час на ден или въобще да не го правиш, важното е да останеш сам със себе си и да нямаш интернет. Ще се убедиш, че ще започнат да ти идват нови и нови идеи за развлечения, та дори и ще започнеш да общуваш повее с хората около теб и ще ти се иска да излизаш по-често. Ако приятелката ти няма желание да търси хобита с теб, то можеш сам да опитваш нови неща. Готварски курс, курс по език, фитнес или каквото там ти дойде на ума и някога си искал да опиташ. Приеми го така: научаваш се да готвиш, за да направиш романтична изненада на жената до теб и да има за какво ново да си говорите. Всяко едно битово занимание е нещо, което може да се превърне в забавно начинание от по-високо ниво. Когато ми е тъжно, се правя на сладкар. Вкъщи се подмятат едни бисквити, кексове, торти и близките ми намазват от цялата работа.
При подобни на твоето състояние често се оказва, че промяната е решението. Освежи малко жилището си. Хем е полезно занимание, хем после ще ти радва окото. Смени цветовете на стените, купи си ново спално бельо, някоя друга декорация. Пренареди си мебелите, поднови ги. Промени нещо. Можеш да заживееш с твоята приятелка, да започнеш да предприемаш нови крачки в живота и да се развиваш повече в личен план. Вземи си котка, куче, хамстер, рибка. Направи дълго чакана промяна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 725ace68b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това ми звучи като виц. Не можеш да си намериш хоби? А как го търсиш?
Ако ти кажа да ходиш на скално катерене или гмуркане, как ти се струва? Или на рисуване на японски миниатюри? Или да учиш суахили?
Човек или му харесва нещо, или не му харесва, ние как да разберем какво те влече, че и това да ти е огромен проблем. И не знаел какво да прави с приятелката си :-) Секс например? Чувала съм, че хората ходят на разходки, на почивка, на екскурзия, знам ли...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d577b2063f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е аз пък нямам жена, нормална работа, защото ме мързеше и почти нямам приятели. В момента докато го пиша имам 1, 8 лв. в джоба и ядох една баничка.
Тъкмо се чудя дали да ям оше една. Ама езимам заплата на 25ти. Най големия ми плюс е, чв все още съм на 26 и мога да променя нешата.
Брат айде стига сме ревали вече. Както виждаш и от моята история има хора къде, къде по зле от теб.
Така че оценявай това, което имаш. Нямал хоби.. Жена имаш, пари имаш, здрав си.. По богат си от половината земно население.
Пътувай, чети, пуши пури (мои хобита) Ама стига се оплаквахте, че живота ви е бил много зле, че идея си нямаш някои хора през какво сме минали.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: caa3cfd1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора до 4. Описа ме без да ме познаваш... Нямам такива приятели, за което цял живот съжалявам. Седя вкъщи и пия бира сам пред компютъра, гледайки мач. Има едни момчета, с които се виждаме през почивните дни, но само тогава. Само масата ни е опирната точка. Нито кариерите, нито ежедневието ни са свързани... Явно съм и лицемер.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4a989c1f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е и какво да направим? Аз съм на 31 с добра работа, но без приятелка. Какво да направя аз тогава? Ти поне имаш гадже. Хобита нямал.. ми намери си. Аз свиря на китара, кефи ме.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 61f2a15b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към автора: купи си една домашна камера, няколко резервни батерии, карта памет и статив! Ходи с нея на концерти, церемонии, вземи и гаджето си! Това ти стига, за да си изкараш добре и да почувстваш празника! Стига да не си от малък град! Големите творци се изявяват обикновено в областните градове! Като се прибереш, прехвърли записите и някоя вечер ги гледайте двамата на телевизора! Ще си изкарате една незабравима вечер! Излез от депресията, не се страхувай от нищо!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker