Скромни възможности. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Скромни възможности.
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3634 пъти
Здравейте! Имам приятел от няколко месеца, виждам че нещата биха могли да станат сериозни. От както сме заедно винаги аз ходя в тях (той живее сам ) Има хубав, луксозен апартамент, но работата е там, че никога не съм го канила в къщи, а и не желая, защото аз живея в много, много скромен апартамент и не толкова хубав, той не знае това, дори не подозира, винаги съм в прилежен вид и облечена добре. Притеснявам се да го поканя, изклучително унизително ще бъде за мен. Не е културно, най- малкото, да не го каня в къщи, но какво да правя, но не бих го направила за нищо на света, кажете ми нещо, съвет, алтернатива?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: f0f96df49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всъщност, разбирам те много добре. Като бях по - малка в един момент цялото ми обкръжение се състоеше от деца на състоятелни родители с хубави апартаменти и вили, а само у нас едно такова... поостаряло и неугледно. Срам ме беше само те да ме канят, а аз тях - не, но още повече ме беше срам при мисълта, че ще ме помислят за мизерница някаква. От сегашна гледна точка ми се струва, че доста комплексарски съм разсъждавала, това да не си богаташ не е нито срамно, нито порочно, но все пак... гадно си е. Обикновено излизах с оправданието, че правим ремонт и, че не е за пред хора, но то е тъпичко:) После почнах да си служа с полуистината, че е пренаселено, т. е. нашите са там, сестра ми... ще ни пречат да се усамотим и да си правим каквото си искаме. Затова, винаги каня хората на заведение - водя ги на изискано място, черпя ги и така. От настоящия си приятел не съм скрила нищо. Той знае много добре абсолютно всичко за материалното ми състояние - моето и на семейството, от което произхождам и дишам спокойно:) Откровеността ми даде невероятна свобода. Но, не всеки човек предразполага към такава. В краткосрочен план измисляй правдиви предлози да не го каниш, но в дългосрочен се замисли сериозно - цял живот ли ще се криеш и ще носиш маска? Не го казвам, за да те съдя или за да се заяждам. Просто знам от личен опит колко е уморително.

Борония

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a62627119a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми така е :-) в света на добре облечените с големи претенции хора материалното е част от любовта. Докато при нас елементарните, непретенциозни хора тези комплекси ги няма и сме май по-щастливи :-)... Махни ги тея комплекси и полулюбови. Бъди една от нас и му кажи. Така поне ще имаш шанса някога да изживееш нещо истинско

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9857e66ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбирам те напълно, понеже и аз имах такъв случай. Дълги години не канех приятелите си у дома, независимо от това дали живеят на хубаво място или не, просто аз не се чувствах комфортно, разделяхме се, може би защото не бяха хората за мен, може би защото не ги допусках близо, а може би и двете. Сега съм омъжена, той бе единственият който някога допуснах у дома...
и правилният...
Така, че.... това е моят съвет... когато усетиш, че е правилният няма да се притесниш да го доведеш у дома...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 13f8a55e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам мъките ви, но те са ужасно тъпи. Научете се да не ви пука какво ще мислят за вас, и няма да имате този проблем. Просто му кажи/покажи па той каквото ще да си мисли, ако найстина те иска, това няма ни най-малко да му пука. Никога няма да ви разбера вас хората и вашите безсмисленни грижи.

"Откровеността ми даде невероятна свобода. Но, не всеки човек предразполага към такава. " - Само идиоти не разполагат с това.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f7ea3065e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами не виждам за нужно за сега да го каниш. Изчакай първо да се развият нещата между вас. Мисля че ако връзката ви стане сериозна, самата ти ще се отпуснеш с времето. Не мисля, че ще те помисли за мизерничка или нещо подобно. Нали е харесал самата теб...

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 85845a86fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   няма от какво да се притесняваш, приятелят ти не е паднал от небето! Той знае, че си със скромни възможности, какво мислиш?
Няма начин да носиш маркови и скъпи дрехи, той още в самото начало си те е приценил и си те иска такава, каквато си!!! Нарочно не е с момиче от обкръжението си, ти как мислиш, че те иска богата ли? Писнало му е от лигавите дъщерички на някакви...
Освен това истината е една в България, може да има хора с повече пари и възможности, но истински класи няма - дори богатите момчета имат бедни приятели и да не мислиш, че не е ходил там? Да не мислиш, че той няма баба и дядо някъде на село с малка схлупена къща?

За богатите хора тези неща не са толкова важни, бъди сигурна! Ако жилището ти е чистичко и подредено, можеш без проблеми да го поканиш у вас. Той много добре знае ти как живееш, спокойно! Сигурно и като дете е прекарвал следобедите си при някое съседско семейство в някоя мухлясала панелка.... не си мисли, че му прави това някакво впечатление - е, разбира се, че като има възможности той иска да живее добре, но това не значи, че ще изолирва хората с по-малко възможности - та това са 90% от българите, съвзем без приятели ли да остане???
Той те цени такава, каквато си! Бъди сигурна в това! Подреди, изчисти, освежи с една боя, ако има нужда ЗА СЕБЕ СИ и го покани!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a96c653694
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо просто не му кажеш. Принцът невинаги се влюбва в принцеси, нали? Кой е казал, че трябва да си на неговото ниво. Кажи му, че нямаш голям апартамент, луксозни и скъпи неща, но имаш голямо сърце, което е по-важно. Направи крачка. Нали все някога ще трябва да го поканиш у вас?

Мег*

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 156672a5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не можеш да се криеш вечно, няма как. Напротив той в теб ли трябва да се влюби или в апартамента ти? Заведи го у дома, ако той наистина те обича няма да реагира зле или да си помисли нещо лошо.
Успех
Д-р Хаус

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker