Оттук нататък всичко ще връщам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Оттук нататък всичко ще връщам
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1246 пъти
Каквото почукало такова се обадило. Знаете. Няма да ви питам за съвети и да искам отговори. Вече и не ми дреме за ничие мнение. Достатъчно. Причината поради, която пиша е да видя реакцията ви, като анонимни наблюдатели, след всичко което излея в следващите редове.
А именно - омръзна ми да бъда презирана, мачкана, гледана с криво око и оплювана. Омръзна ми да гледам фалш и завистливи усмивки, да гледам как всеки се храни с лошите ми моменти и да се кефи, за да си надуе тъпото его, а в добрите моменти да бъда оплювана, подигравана и спъвана. Вече не вярвам на никого, а има доста живот пред мен. Знам, че говоря твърде общо, но не смятам да си разказвам и предавам личния живот, колкото и жалък да е той, а и важното е как се чувстваш не кой си и какъв си или какво ти се случва, нали?
Моето чувство знаете ли какво е? Че сам се раждаш и сам умираш, но и сам живееш. Отвращавам се от всички заобикалящи ме, наречете ме хомофоб. Не искам повече да си патя. Чувала съм, че за да обичаш някого, трябва да обичаш първо себе си. Аз обичах себе си, обичах и другите. До този момент. С другите намразих и себе си. Не искам да си мисля с това постоянно негативно настроение кво ще става по-нататък, а съм само на 16. Може би ще кажете, че още нищо не ми се е случило, но аз ще ви кажа, че за това да ти се случи нещо и да блеснеш в този живот няма възраст. Да прогледнеш някои неща, също. Нямам нужда от още 50 години, за да се убеждавам в това, което написах дотук. За да завържа текста със заглавието, най - накрая, обмислям и аз да се държа вече със всички заобикалящи ме така гадно, престорено, манипулативно, използвачески. Няма да има изключения, защото видях, че за мен също липсваха - хората изключения, които истински ме обичат и подкрепят. Всеки си гледа онас си работа и това е. И аз ще правя така.

А на вас как ви изглежда тази цялата картинка, мои любов чета?

П. С. Модератор не я пускай темичката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: cddf76709c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф, в тоя сайт вече само някакви дечковци и психичноболни пишат. Момиченце - хомофоб значи да мразиш хората с различна сексуална ориентация от общоприетата. Човек, който мрази всички хора се нарича мизантроп.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d039bd80f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само не показвай колко си афектирана, защото някои хора и това ще използват срещу теб.
Безразличието е най-добрият и ефективен метод.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5036c68435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кофти, ама не си първата или последната. В общество което се ръководи от личната изгода а не от принципи се случва това - хората биват наранени и се превръщат в озлобени същества. Бих казал, че ще ти омръзне да мразиш след известно време, защото е много досадно и ще преминеш към апатия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 97d34edd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре си го написала ! Да хората са боклуци, и не заслужават внимание, или нещо друго ! Да се оправят ! Да не ти пука ! Отебавай ги всичките лицемерни боклуци !

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2b8bcf12e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Все едно.. номер 1. Ти квоо толко киризиш тука тогас всевиши, че па ти писна чак? Да няма възрастово ограничение, смуфлеее? Намери си друго да дефинираш..

Авторката

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f385c08094
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами, никой не е длъжен да осигурява теоето щастие.
Не си се обичала истински. В момента аз обичам себе си и не позволявам такива негативни неща да ме застигнат, това не значи, че подобни хора не съществуват, аз просто не им обръщам внимание.
За скромните ми 19 годинки опит се научих да се обичам, ама истински. Защото на 16 бях подлагана на тормоз, и психически, и физически от гаджето си. И точно, щастието ми зависеше от него. Не бих допуснала черни мисли, подобни на твоите в настоящия момент, а преди бях най-големия песимист на света.
Трябва да си малко егоист, има нещо наречено здравословен егоизъм. Трябва да преживееш някакъв катарзис, за да си промениш мирогледа. На 18, заради същия тоя мухъл спах по пейките за известно време. След като си стъпах на краката, моя мироглед се измени коренно. Никой не ми подаде ръка, аз сама си помогнах. Не ме интересуваше каквото ме интересуваше преди, а именно точно тези разсъждения, 1:1 с твоите.
И напротив, точно на базата на житейския опит си правиш заключения. Спри да се интересуваш кой какво мисли за теб, кой ти се дразни и прочее. Каквото си го правиш си е за теб. И да, сам умираш и сам се раждаш. Правиш това, което нс теб ти харесва и това е. Не е нужно да си гадна, не знаеш кой с какво се бори вътрешно в себе си. Просто се дръж нормално, който трябва ще го оцени.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0cd4930f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те. Човек страда от добрината си и търпението си има граници. Недей да рзрешаваш на хората да ти се качват на главата! Но и не прекалявай с отмъщенията.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4ef084b4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Около тебе само хомовци ли има? Номер 1 го каза. И ако ще се правиш на интересна с просенето на внимание, поне пиши правилно и не мрънкай на модераторите, сарказмът не ти се отдава.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b5f1f38468
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Живота е такъв. Преструвки, роли, театър. Да не ти пука. Живей си живота.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: efe6cdaf2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички ,ние,идваме и си отиваме сами.Останалото ни е подарено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker