Познавате ли психопати? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Познавате ли психопати?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1160 пъти
Стана ми интересно колко психопати има в България:D Според психолозите психопатите наброяват 1% от населението на Земята, демек към 100 милиона. Достатъчно да се напълни цяла държава. Та, реших да направя нещо като преброяване:D Обаче тук говорим за психопати, а не за избухливи хора, които не искат да се обвързват, ходят по дискотеките и се бият и се правят на мутри. Говорим за хора, които са неспособни да чувстват емпатия (въпреки че има психопати, които са способни да проявят уважение, но това изобщо не е емпатия), паталогични лъжци са и виждат всички останали, включително семейството си, като предмети. И не са способни да обичат. Въпреки че може да имат любими хора, но тяхното е повече като любим предмет. Да речем, любимата четка за зъби. И ако познавате такива хора, бихте ли разказали история с тях? Приятен ден! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 64383d8edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе не съм психолог, но съм се замислял за братовчед си.
Малко история. Отраснали сме заедно, апартамент до апартамент.
Майка му го зарязва когато е бил съвсем малък и той не я помни.
Баща му имаше друга жена а от нея дете.
Този мой братовчед не знае изобщо какво е майчина ласка. Баща му хич не го гледаше, дори го биеше, за мащехата му да не говорим.
Много тежък живот имаше, но никога не съм го виждал да плаче или да се оплаква. Беше много отворен и центъра на внимание в квартала.
Не беше кой знае колко агресивен, но се сбиваше и побеждаваше. Хладнокръвен, бърз, дързък, дори и харизматичен и красив. Момичетата много го харесваха. Беше си алфа отвсякъде.
Като бяхме тийнейджъри, те се преместиха в друг град.
На 16-17 братчеда беше станал дилър. Хванаха го, и едвам го спасиха от ТВУ-то. Ама хич не му пукаше. Абсолютно безчувствено и хладнокръвно копеле. Дори не беше и наркоман. Беше си спортяга и до сега съм сигурен, че наркотици никога не е взимал.
Като станахме пълнолетни се виждахме често. Беше продължил да се занимава с разни пласьорски истории, хладни и огнестрелни оръжия и такива работи.
По едно време имаше някакви проблеми и трябваше да живее при баща ми и майка ми, аз тогава бях студент в друг град.
Та, баща ми беше тежко болен и се спомина. Прибрах се за погребението, а на братовчед ми хич не му пукаше. Даже ден преди погребението искаше да излезем на дискотека.
Пак старите истории, дилърски работи, побоища, мутри и подобни.
По едно време искаше във Френския легион да ходи, ама нещо се отказа.
Не знам дали това е "психопат". Нарцис, егоцентрик, хладнокръвен.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 49d278ac93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не си вижал психопати на живо, гледай политическите програми по телевизията.

До но. 1
Братовчед ти е просто един увреден от живота, безчувствен, пропаднал човек. Типичен продукт на "демокрацията".

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1cbabda614
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към Психопатите доста хора могат да приспадат. Най-често Социопатите са и психопати, на които им липсва Емпатия. За мен също така психопати са и нихилистите. Хората, които ще видят примерно човек в беда и няма да му помогнат, а то повечето са такива. На повечето хора не им дреме за другите, нарцисите например.. или пък тези които живеят в някви филми.. Примерно познавах преди време един фен на Мерлин Менсън, сатанист.. супер филмиран тип, който говореше супер филмирани неща. Познавах и едни скинари, които постоянно говореха как искат да режат глави на цигани и т.н.
След толкова много изброения си мисля, че въпроса трябваше да бъде " Познавате ли нормални хора" мисля, че по-трудно щях да се сетя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 460601d6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сестрата на приятелката ми е чист социопат.

Емоционално изнудване на близки, кражба от сестра ѝ, заплаха за убийство, манипулация, какво ли не. Наскоро изостави децата и мъжа си, за да се друса някъде. После се върна, потроши апартамента им (където той е с децата), грабна малко кинти и се нарани сама, за да го обвини после в насилие. Не ѝ върза, побегна, откриха я, затвориха я. Успя да изманипулира своя позната да ѝ докара дрога в пандиза. Отрича всичко, дори и видео запис с провинението. Не казвам всичко, впрочем.

Не са хора. Няма и грам душа в това нещо. Искрено казвам, светът е по-добър без такива изроди.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 119de941e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ха те психиатрите в бг не знаят, поради липса на данни, ти от анонимен форум ще парвиш статистика. Щом учени са изчислили 1%, значи в бг има около 70 хил психопати.
Но да питаш, ей така, хора без специално психологично образование, дали познават такива хора, ми те биха определили като такъв, всеки който се е отнесъл с тях студено или са били свидетели на студеното му отношение към други хора.
Примерно №1 имал братовчед, на когото родителите не показали любов, чичо му и леля му от съседния апартамент също са били само странични свидетели, хич не им пукало за племенника докато бил малко дете и после защо племенника не тъжал на погребението на чичо си!? ! Ами логично не тъжиш за човек, който е по възрастен твой роднина и когато в детството ти на теб е било тежко той е проявил безразличие или срах да се намеси. Обаче това че не си ревал за чичо си съвсем не доказва, че приемаш всички хора на този свят като предмети.
Аз лично също познавам хора, които са били студени и не им е пукало, обаче нямам никакво право да раздавам диагнози.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 12380fed2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   любовника ми е психопат, случайно попаднах на една статия и се усетих, а сме от три години заедно и забелязвах повтарящо се поведение отговарящо на характеристиките на психопат. не са хора, нямат чувства само симулират такива, живеят в свят от лъжи, постоянно лъжат за всичко, манипулират хората за да получат каквото искат, ако им откажеш почват с емоционално изнудване, тормоз заплахи симулация на самоубийствени мисли, заплахи за бой, убийство и така, изроди а иначе са много харизматични и хората ги харесват. когато си набележат някой го обсебват било гадже било приятели за да получат това което искат. като им разкриеш измамите отричат и измислят безкрайни филми, карат те да се съмняваш в здравия си разум и ти втълпяват чувство за вина че може да съмняваш така. абе промиват ти мозъка и може да те подлудят а ти да ги обичаш пак и пак и да не осъзнаеш че те тормозят. ужас е

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 460601d6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7, толкова заслужаваш, курво. Я се оплачи на съпружето от любовника, кажи му как те е лъгал. Животно с животното се хваща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker