Жената с кецовете и дънките... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жената с кецовете и дънките...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4178 пъти
Здравейте, мили хора, пише Ви една жена, която носи ниски обувки, дънки и тениски през 365 дни от годината, а през останалото време мечтае да може да облече рокля или обувки на ток поне 5см. Мъжа ми казва, че жените, които носят рокли и токчета са мастии, затова всеки път, в който си помисля за подобно нещо просто не реагира, изчаква да ми отмине изкушението и да продължа да пълня пазарските си торби с кецове и безлични черни блузи..
В никакъв случай не бих сложила къса до под дупето рокля и 15см токове, искам просто нещо стилно и женствено, понякога, когато излизаме на ресторант или другаде, понеже не мога навсякъде да се влача като изсулана..
Чувствам се сама, сякаш няма с кого да споделя или да ме подкрепи и незнам… Вчера си поръчах една рокля, до коляното, а днес не мога да измисля с какви обувки да я съчетая, дори нямам желание…
…за какво ли ми е, за кой ли…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6cf3674207
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжът ти много ограничено разсъждава. На мен пък роклите са ми любимите дрехи. Токчета не мога да нося, болят ме краката. Пряко сили стигам до 8 см. дебели и 5 см. тънки токове, но добри хора са измислили пантофките:) Има голяма разлика между кичозното кифленско одеяние и нормална, стилна, женствена дреха. От рокля до рокля разликата е от земята до небето. Хич не го и слушай. Почни да пазаруваш без него и си купувай каквото на теб ти харесва - веднъж си млада. То, и моят приятел твърдеше, че не обича жени, които "много се кипрят", но като ме види в нещо красиво и елегантно, друга песен пее... Успех!

Борония

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 00d433219c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи... първо сменяш мъжа, а след това гардероба, а не обратното.
Направо не мога да разбера защо се жените за хора, с които имате такива огромни разлики в разбиранията за елементарни неща, а после се оплаквате и сте нещастни. Човек ослепява ли като се жени, какво става, обяснете ми, защото сигурно и на мен ще ми дойде до главата някой ден.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b28fc2918a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като иска да вижда само кецове и тениски, да се е оженил за мъж! Роклята си е чисто женска дреха и е напълно в реда на нещата да носиш рокли. Пък и сама казваш, че не искаш нещо късо...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a4d88acc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер две, я не се изказвай неподготвена моля.

Любовта няма общо с това кой какви дрехи предпочита, нито кой хареква кафе и кой чай.

Ти ако заради гардероба си би сменила човека, който обичаш си /следва дълъг ред, който няма да пиша, защото така и така ще бъде цензуриран/.

Към авторката - не му обръщай внимание, друхите ги носиш ти и важното е ти да се чувстваш добре с тях =))) Той да си гледа неговите облекла =)

bile

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 736c6ce80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ха ха, прави са горните две, моят е същият, аз му намирам цаката чат-пат...
не му харесват само „евтините“ токчета и затова го набутах с едини черни класически обувки за 400 лв., които не нося... ще продължавам така, смятам скоро да посетя МОЛа и да не си купувам нищо „евтино“ (разбира се с неговата кредитна карта! ) да му е за урок!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 00d433219c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хах, bile, авторката ако можеше да не му обръща внимание щеше да го прави, нямаше да чака ти да й кажеш.
Аз заради гардероба си не бих сменила мъжа си, защото няма как да стигна до там просто. Не виждам как бих се омъжила за човек, с който ми се разминават вижданията за такива неща, тоест на него да му пречи толкова моето облекло, пък аз да се съобразявам и да съм нещастна.
И основната причина да реагирам така е, че ми стана много жал за авторката, мога да си направя изводи за характера на мъж, който нарича жените в рокли "мастии".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 540e6aeb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжът ти е неоткрил се гей - явно предпочита мъже, но още не го знае.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a59f84eeae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кажи на мъжа ти с тези разсъждения да си намери мъж, а не жена! Жените трябва да изглеждат добре, да се поддържат. Вярно, че кецовете са удобни, но не стават за всички поводи, нали. Моя съвет е да се разграничиш от съпруга си и да носиш това, което ти харесва, това, което ще те накара да се чувстваш жена, защото го заслужаваш!

Мег*

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8dc4585d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Еми просто направи една комбинация. Купи си един, два чифта обувки на нормален ток - тип 5см, които да те радват или както Борония каза едни пантофки и две три рокли. Не е задължително да носиш само рокли, нито само тениски и кецове. Може примерно няколко дни да носиш кецове с тениска, след това да си облечеш по-женствено. Защото каквото и да си говорим едни женствени дрехи, дават една сигурност и едно самочувствие на жената. Не ти е необходимо всеки ден да се обличаш така - то дори не е кипрене, не е курвенско облекло, а просто съмсем нормално, но женствено.
Така че моят съвет е - вземи си няколко такива дрехи. обличай ги от време на време. Не вярвам мъжа ти да се сърди като един два пъти в седмица разнообразиш малщо стила си :) Не е пълна промяна все пак. А и ти ще се чувстваш много по-добре :P
Ана

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d6bc059437
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Струва ми се, че проблемът е в теб. Нали се сещаш за баницата - кой е виновен? Мъжът ти може да има много хубави качества, но е започнал да гледа на теб като на безволев придатък. Бракът не трябва да те обезличава - отстоявай себе си! Това, дето му го позволяваш - да ти налага стил на обличане, изобщо не е разумен компромис. Това е унижение, той потъпква личността ти, защото те ревнува и го е шубе да не те заглеждат, когато си облечена по-женствено. Роклята не прави мастията, баси! Купувай си рокли, поли, обувки с токове, без токове, с финтифлюшки - стига ти да се чувстваш добре в тях. Обувките се съчетават с чантата, с рамките на очилата - интуицията ще ти подскаже.
Действай! :))
Ел

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1253c6184c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   bile, не е проблемът в различните предпочитания, а в това, че ограничаваш човека, когото уж обичаш. Немислимо е, всички да имаме сходни вкусове и интереси, но да ограничиш себе си, заради желанията на любимия си - това е огромен компромис. Мъж, който те обича, не би те накарал да го сториш!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 192b5ad7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На твое място бих му сготвила в тенджерата под налягане и бих му сервирала в чинията чифт кецове и смляна на пюре черна тениска за гарнитура!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4c45de2335
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Коментарът на Номер 12 е супер! :)
И все пак-знам колко е важно за една жена да изглежда и да се чувства добре. Ти казваш :"…за какво ли ми е, за кой ли…". Ами за себе си!!! Не казвам, че дрехите са най-важното нещо на света, но ако могат да те накарат да се чувстваш по-добре и да имаш повече самочувствие, тогава какво те спира? А и не всички мъже разбират от стил-просто не пазарувай повече с твоя. Иначе само ще ти натрапва странното си мнение. Ако човекът до теб те обича и уважава, то виждайки те как сияеш с някоя нова рокля и тн., и той ще се зарадва за теб:). Ако ли не то значи е просто човек с комплекси, който си мисли, че като ти налага спортни дрехи и никой няма да те загледа и тн... Ако е нещо такова-бягай надалеч! Животът е прекалено кратък, за да го прекарваме нещастни!

Ginger~~

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c1af5e5f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От къде си? Да не си от Близкия изток? Или от някое родопско село, където живеят турци и помаци. Не ме разбирайте погрешно - нямам нищо против тези хора, но знаем колко са консервативни по отношение нравите и облеклото. И от къде на къде мъжът ти ще ти казва как да се обличаш? Това за млада съвременна жена е пълен абсурд!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f3a1c38dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Сигурно ужасно те ревнува и се страхува да не те изгуби. Така, безлично облечена, не си обект на мъжки погледи и женска завист. Аз обичам да нося дънки и тениски, но също така обичам да се облека и по-предизвикателно. Моят мъж ме ревнува и винаги коментира облеклото ми, когато съм облечена по-секси. Прави оо някак подигравателно, но аз вече престанах да му обръщам внимание, важно е аз да се чувствам добре. Може и при теб да е така. Не се оставяй да ти влияе и смело носи това, което те кара да се чувстваш елегантна жена !
Черри

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f036dd36f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Госпожа, въобще не обръщайте внимание на глупавите приказки на мъжа си, че жените, които носят високи обувки са мастии!
Ии, защо мислите, че черните блузи са безлични??? !!! Аз съм момиче на 19 години, носещо достатъчно високи обувки и къси поли, но това не променя факта, че гардероба ми е пълен с черни тениски и дънки, а в шкафа за обувки има поне 6 чифта кецове и 5 чифта маратонки!
За специални поводи задължително трябва да имате нещо стилно, ненатрапчиво и разбира се обувки на висок ток ;)) Но за ежедневието съм твърдо за кецовете и дънките ииии черните тениски ;)))

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 00d433219c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16, жената едва ли е на 19 :) има разлика, и твоят гардероб ще се промени с годините, повярвай ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker