Мисля, че имам проблем с един циганин. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мисля, че имам проблем с един циганин.
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 687 пъти
Здравейте. Поредна банална махленска свада, от тези, които напоследък не са нещо случайно в Европа и в България. Аз съм на 17 години. Като са прибирам от училище слизам на спирката и трябва да върва през една поляна до нас. На нея напоследък доста често забелязвам един стар познайник. Той е циганин, с 1 година по-голям от мене. В повечеу случаи е дружелюбен пич обаче с него преди бяхме в едно даскало и от време на време са заяждаше, докато не се озова при директора и после са извини и спря. Виждали сме са в една компютърна зала и на улицата, поздравявали сме са, подхвърляли сме си майтапи, но този път стана нещо друго. Минавах си аз през поляната и той на майтап хвърли камък на няколко метра от мене. После тръгна към мене с една смешна походка, правеше са на голямата работа, аз му казах да не са прави. Той почна да ми говори на въпреки и тоя път не са разбрахме, както преди. Накрая ма изрита в задника, аз му са ядосах и му забих един юмрук в лицето, разменихме малко обиди и после тука с него приключва работата. Имаше двама други с него, българи. Единия рипна към мене, скочи и ма изрита, като нинджа. Забих му и на него един в лицето и той ма изрита и ми заби един в лицето. Аз залегнах на земята, защото не съм много боен и не ме бива в тия работи. Имам цицина на главата сега заради приятеля на черничкия индивид. Не ми пречи един освежаващ бой, но аз не съм по тия махленски боеве изобщо. Искам да ви помоля за съвет. Какво да правя от тук нататък? Мога да заобикалям поляната, но ше отнема адски много време, така че това май отпада. Със сигурност ще ги видя пак. Мога да опитам да са разбера с тях, но не знам дали са ми ядосани заради скорошните събития и може да искат втори рунд без приказки и аз да пострадам. А ако са разбера с тях не знам дали ше бъде трайно решение на проблема или някой ден ше направят нещо много лошо, като да ме набият здраво или да ме замерят с камък по главата, а аз не искам вече никакви разправии с тях, нито пак главата ми да яде бой, или да са налага да удрям някого. Също и ма е яд, че заради човек от това цивилизовано малцинство, който пръв започна, ме набиха мене и то не беше циганина, а неговия приятел българин. Та какво да правя? Да са опитам да са разбера с тях ли, или да заобикалям? Способен съм да са разбирам с хората, но точно с тези от поляната е малко по-трудно. Мисля и да започна да нося нещо за защита или ако са повтори до отида в районното, но ако отида са притеснявам да не стане по-зле. Какви са вашите предложения? Ще съм благодарен да разбера. И ви моля да не се заяждате с никого, където и да било, за да не попадате в ситуации, като тази.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 97272cb309
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най добре отбягвай среща, по добре заобиколи. Келешлъка само вреди. Запиши се да тренираш нещо за самотбрана, но недей да се келешиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker