Някой ползвал ли е приложението Lucky Day ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Някой ползвал ли е приложението Lucky Day ?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1693 пъти
Здравейте хора

Наскоро се натъкнах на едно приложение в Google Play наречено Lucky Day. Напълно безплатно можеш да го използваш и да спечелиш истински пари. Има три вида игри
1. Търкаш билетчета и ако се паднат три еднакви символа, можеш да спечелиш от 2$ до 10000$ в зависимост какво билетче търкаш
2. Всяко билетче дава така наречените Tokens и които можеш да си купуваш друг вид билети и да участваш в томбола за 500$, 1000$ и 5000$. Тази за 500$ се тегли на всеки 24 часа, докато 5000$ е на всеки месец. 1000$ мисля че беше на всеки 15 дни.
3. Третия начин е чрез лото, което се тегли отново на всеки 24 часа. Избираш си 6 цифри от 0-59 и ако познаеш всичките 6 печелиш големия джакпот. 5 и 4 цифри печелиш по-малки суми а 3, 2, 1 печелиш Tokens в играта.

Ако спечелите, парите ви ги превеждат в PayPal акаунта ви, но трябва да имате минимум 10$ спечелени, за да ви ги преведат. Понякога се пускат и реклами, които трябва да изгледате (кратки са, по 30 секунди) което е логично, така си избиват от разходите.

Значи като започнах да играя, почти веднага спечелих 1$ което разбрах че се случва на почти всеки във началото.. един вид да го мотивират да продължи. Седмица след като продължих да играя, спечелих и още 0. 50$ и от един месец нон-стоп игра, това ми е печалбата - 1. 50$. Правих проучване дали е реално това приложение, дали наистина плащат и прочие. Има много хора, които от месеци нон-стоп играят и нищо не са спечелили, като намерих и такива от години нищо не са спечелили. Други викат са стигнали до 9. 75$ и от месеци не могат да ги направят 10$ за да ги изтеглят. Самото приложение има доста добра оценка в Google Play 4. 5. Четох ревюта на различни хора, които потвърждават че може да се печелят истински пари, но действително вероятността това да се случи е ДОСТА МАЛКА бих казал.
Аз все още не бях убеден че може наистина да плащат пари. В самото приложение има страница, която показва всички печеливши. Успях да проследя един от печелившите на 1000$ до фейсбук, като го познах по профилната снимка. Попитах го дали наистина е спечелил 1000$ и каза да.
Та искам и да попитам някой от България дали е печелил нещо от това приложение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker