Хората ме мислят за глупак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Хората ме мислят за глупак
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3367 пъти
От както се зная хорота ме мислят за глупак. Постояно ме обиждат, но какво да правя. Никой не ме взима на сериозно и никой не иска да говори с мен. Защо! Винаги се питам и на скоро открих човек точно като мен. Отхвърлен от обществото. Моля казете ми какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1712db15e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   първо, не се събирай с хора като теб, отхвърлени от обществото - ставате автоматично двама, ще си ближите раните и ще си стоите в ъгъла, ненужни никому.
ЗАПОЧНИ ДА ЖИВЕЕШ ЗА СЕБЕ СИ, като 100% егоист, НЕ ЖИВЕЙ ЗА ДРУГИТЕ, казвай НЕ и не се оставяй да те използват. Занимавай се с неща, в които си добър и се доказвай. Имай самочувствие. Не бъди зависим от одобрението на хората, живей за себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e93c63ae37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Почти съгласен с номер 1 - Очевидно е че трябва да спреш да се интересуваш какво мислят хората за тебе, когато видят че не ти пука ще спрат. Второ, намери си обкръжение което на теб ти харесва. И тн. Използвай леко мозъчето ;)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dfa9b8a070
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А според мен е време за пълна промяна. Не си глупав, имай самочувствие на умен. Социализирай се - почни да излизаш, да ходиш напред назад, без страх, че хората ще те отхвърлят. Запиши се на някакъв спорт - срещни други хора и се дръж нормално, със самочувствие и без комплекси. Просто си намирай занимания, които да те срещат с други хора, а не само да се ограничаваш явно с ограниченото ти обкръжение. Както се казва, почни на чисто :)
Ана

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7d5f36fdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ам аз мисля,че трябва да си намериш няква яка компания да си с тях навсякъде, да се отвориш колкото можеш и когато те обиждат да не ти пука! Щом те мислят за глупак ,значи има причина.. Покажи , че не си! Като те обиждат ти какво правиш? Казваш ли им нещо? Или мъчлиш и се оставяш като глупак? :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9e8c5e1183
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не се оставяй да те зачитат като такъв. Просто им се опълчи и им го върни по някакъв начин, за да разберат, че не си всъщност такъв, за каккъвто те мислят.

Nicole

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 71bc24c784
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   За да получиш съвет трябва малко повече информация. Защо те мислят за глупак? Защото сеи прекалено добър или неуверен и грешиш и изобщо защо е така? Защо всички ще те отхвърлят - как се държиш с околните? На каквоа възраст си? Как изглеждаш и с какво се занимаваш? Има ли причина да си с ниско самочувствие? Изобщо много неща трябва да се преценят, за да се даде съвет, а не да се пишат общоизвестни приказки и коментари.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 274f49d2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти имам и обществото... хахаха... обществото в по-голямата си част е доста зле. Виж, младеж, това, че обществото те отхвърля, не значи, че си глупав. Може да е точно обратното и точно затова да си отхвърлен. Хубаво е, че си открил сродна душа, някои хора нямат този шанс и затова се барикадират с пишмат-приятели и трупат познанства само за калабалък и да не се чувстват самотни, за да се чувстват "социализирани". Но те се обграждат с хора, които не, че харесват, а просто имат нужда някой да ги харесва, който и да е, колкото и да струва. Това е жалко. Не го прави. Не се променяй заради другите. Бъди какъвто си и намери твоите хора, хората, които ще те уважават и почитат такъв, какъвто си. Иначе губиш при всички положения, ако не друго, поне себе си, а така поне оставяш шанс за щастие, помисли за това. Ще бъдеш ли щастлив, ако си различен? Ако да - действай, ако не- продължавай напред и горе главата. Най-важната връзка в живота на човек е връзката със самия себе си. Не предавай най-добрия си приятел, не предавай себе си. :) Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker