Самотна през студентските години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самотна през студентските години
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1422 пъти
Здравейте, последна година на обучение съм в София и се чувствам много самотна в този огромен град, нямам си никого, който да ми е близък. Лятото бях в чужбина с родителите ми, работихме там заедно, и доста се привързах към тях, сега само ми се плаче, черногледа съм, чудя се как ще минат тези 10 месеца стаж, които ми остават. По принцип съм инттоверт и трудно завързвам приятелства, а и се чувствам по-добре сама, но понякога ми идва в повече. Просто нямам търпение да се махна от София и никога да не се върна. Знам, че може да ви прозвучи разглезено, че момиче на 21 години иска да бъде с родителите си. Но с тях се чувствам защитена, обичана, приета, въпреки, че често се караме, те са моето семейство. Направо ми идва да зарежа всичко, но това е лудост в последната година. Просто ще търпя. Исках да споделя, за да ми олекне. Какво бихте предприели Вие на мое място, за да направите дните си по безоблачни и щастливи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9c577bae6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влизам ти в положението, и аз съм много близък с родителите ми. Каквото и да си говорим, в днешно време е лукс да имаме работата/живота, който искаме, пък и да сме близо до семейството ни. Всеки се мести на някъде, че дори и в чужбина. София не е чак толкова далеч. Откъдето и да си можеш да виждаш родителите си през ваканциите, пък и винаги можеш да се върнеш в родното място след университета. Въпросът е, че е хубаво да си намериш среда и в София. Като цяло е важно да можеш да общуваш с хора извън семейството. Моят съвет е да си намериш свестна група приятели, които да те разбират. Може би гадже е още по-добре. Както сама каза, градът е голям. Има всякакви хора, с които да се свържеш. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 92623b2456
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щях да си ходя при нашите когато имам възможност нали като е почивен ден или въобще като може. Другото което е щях да използвам Интернет за да си намеря човек за брак. Обичай се хубаво бъди хубава и излизай ако ще до магазина да е. Все някой ще те забележи

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4048039028
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Бих се шибала като жи'отну.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4c62d10a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Потърси биберона.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fc11c48524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе не е нужно да се шиба като животно.. Да си намери приятел, не може да не е получавала предложения за срещи. Авторке, ако не си получавала предложения за срещи то явно много се криеш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7b26fdaabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо да се мъчиш и да търпиш? Животът е пред теб, ще имаш още възможности. Прави това, което те кара да се чувстваш добре. Всичко друго те мачка, не ти помага. Заминавай още този месец при вашите, какво толкова.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f5db89e29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Не мога да замина, понеже съм от село о нашите много се притесняват какво ще кажат хората, ако прекъсна обучанието си последната година, а и не само, че е последна, още от началото майка ми ме притиска да не се отказвам. Аз също съм на мнение, че трябва по някакъв начин да изкарам тоя стаж, който е 10 месеца и после ще съм свободна и ще работя и правя с живота си, каквото поискам.
Към номер 5: Може би е така, както казах вече, съм интроверт и ми е по-добре и спокойно сама, отколкото сред хора, трудно харедвсм хора за компания и приятели, а за гадже, получавам доста покани, но някак си съм свикнала да съм сама, не ми се занимава, или когато иззляза с някого, решавам, че не го харесвам достатъчно и спира всичко до там.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker