Магии и въздействия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Магии и въздействия
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1489 пъти
Здравейте читатели на Сподели.нет!
На скоро се сблъсках със случай на направена магия(няма да изпадам в подробности) която протече тежко. В случая не ходих по врачки и т.н. успях да реша проблема сама. Наскоро разбрах, че и аз мога да решавам проблеми от това естество и затова се захванах да реша проблема и се получи. Съвсем начинаещ млад индивид съм.
Бих искала да задам един въпрос. Вие хора, за какви методи знаете за разваляне на магии. Питам от интерес и с желание да науча нещо ново.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7fa18a6f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как въздействам на магиите- просто не вярвам в тях.
Как така все магии имат невежите, нискообразованите и психически нестабилните хора, много ми е чудно.
Много хора обичат да обвиняват планетите, самодивите или черните котки в несполуките си, вместо да видят вината в себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3f728cbfea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никакви честно казано чети в корана има доста неща свързани с магиите :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8def71a507
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Няма магии, феи, джинове, призраци, елфи, караконджули. Ако твърдиш, че ги има, спешно се прегледай при психиатър!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 71dd54acc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, казваш че си успяла сама да се справиш с проблема за магията. Би ли споделила с нас, как си го направила, защото специално на мен, ще ми бъде интересно да го зная.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 844118bb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Намерението е всичко. Магии или не... Много хора ще кажат, че няма магии и може да се каже че е така - има подсъзнателно внушение, има намерение. "Магиите" са просто обща дума за тези неща. Ако гледаш един опитен хипнотизатор как може да вкара всякакви внушения в един човек (например ако разбираш английски пусни си Derren Brown в youtube) за външният наблюдател това изглежда като магия.

Та, най-добрият начин за "разомагьосване" е всъщност разумната осъзнатост - защото тогава човек може да осъзнае подсъзнателните модели, с които е бил "омагьосан". Може да осъзнае ако е станал част от намерението на някой друг. Повечето хора обаче не са достатъчно осъзнати (всъщност повечето хора са под 1% осъзнати да речем, тоест животът им се ръководи на 99% от неосъзнати модели, внушения, "магии" и тн.).

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a4dfe41c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   една по-дебела тояга премахва всички магии, изчиства чакри, повишава вибрации и изобщо повишава левъла отвсякъде. По-голяма лопата по няколко часа на ден има подобно действие

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d4c1c10618
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен си шарлатанка, която е решила, че е наясно с такава деликатна материя. И до колкото разбирам от тук се опитваш да допълниш иначе бедния си опит в сферата. По-добре не се захващай с нещо, с което би могла да навредиш повече от колкото да помогнеш или се свържи с доказали името си феномени.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6f40c3ff5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Ти стой далече от тия магии защото Бог е забранил а и за Него е мерзост някой да се допитва до лоши духове. Спиритизъм и чародейства карти зодии мятане на боб. Тия работи са опасни и можеш да отвориш врата. Така демоните ще те измамят и ще те поведат към гибел. Спри докато можеш. Капан е.
Пастор Пламен Петров говори за такива неща и води хората към молитва против магия и кара хората да се отричат от такива завети. Ако пипаш там където пипаш в момента без да искаш може да се окаже че си сключила договор и обет със сатана.... Всеки четвъртък в Ютюб и Фб от 20:00 часа Пастор Пламен Петров прави Богослужение и е интересно.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0efe0b3721
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Чрез жертвопринушения!
На курбан не си ли ходила?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d335306b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Магията представлява демонично въздействие и винаги е свързана и произтича от дявола. Застъпена е широко в езическите религии, защото и те са свързани с дявола. Магията няма ефект върху истински вярващи християни, защото те са в Царството Божие, Царството на Светлината и са охранявани от свети ангели. В същността си магията представлява даване на поръчка от страна на окултиста/магьосника/вуду жреца/врачката и т. н. на зачислените му от сатаната демони/familiar spirits да извършат някакво злодеяние - да разболеят някого и подобни. Всеки човек, който е забъркан с магии е слуга на дявола и ако не се покае и приеме Господ Иисус Христос като свой спасител го чакат невъобразими и непрестанни изтезания след смъртта на тленното му тяло. Няма "бяла" и "черна" магия, всяка магия произтича от дявола и се осъществява от демони. Когато човек отиде при врачка/магьосник и т. н. за помощ, да му "развали" магия, да му направи магия и т. н. това представлява акт на измяна към Всевишния Бог, който го е създал и обръщане към враговете на Бога. Такъв човек бива причислен към царството на мрака на злите духове и както казах го очакват неимоверни мъки и изтезания, които са приготвени за тях. Има истории за това как окултисти се покайват и обръщат към Господ Иисус Христос и минават през големи мъки докато се освободят, защото злите духове не ги оставят просто така да се изплъзнат и ги мъчат, но с Божията помощ успяват да се изкопчат.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 093a10fbf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не всяко лошо нещо в живота е магия. Съществува, но трябва да се прави от наистина знаещ човек, и със сигурност не се разваля от само себе си. Методи бол, и в интернет, и от врачки.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fde883648b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Браво 12-ти. Познаваш нещата до абсолютно съвършенство. Аз съм се забърквал с тези неща, като тогава не знаех, че това е свързано с дявола, а мислех, че магията е неизучена от човека наука. Леле мале през какво минах после. Ама просто ви е бедна фантазията. Това което най-ме притеснява е, че въпреки, че съм приел Христос за спасител все още не се чувствам освободен от тази прокоба. Все още постоянно попадам в заблуди и лутания, постоянно търпя жестоки разочарования, всичко се руши под мен, все още каквото и да предприема скоро след това сънувам характерната черна котка, след което независимо колко силно отричам съня си и не вярвам в него, всичко се срива с гръм и трясък. Тия които отричат магията, не само си нямат представа за какво става дума, но и си нямат представа колко трудно е човек да се освободи от проклятието щом веднъж се е докоснал до тези неща. Кажи ми 12-ти, какво мога да направя за да се измъкна от тези окови? Вече 5 години от как съм се отвърнал от тези неща, оковите не ме пускат, макар и да не съм бесноватият изрод който бях по време на тези неща. Наистина се притеснявам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 41d7e985b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От 12 до 14 - Трябва да се научиш да се молиш съсредоточено и да не се разсейваш поне веднъж на ден. Казвай Господнята молитва и Псалм 90. Когато се научиш да се молиш концентрирано, без да се разсейваш и да въздигаш съзнанието и молитвата си към Бога тогава демоните дори не могат да се приближат до теб. Казвай и тези стихове: "Да се дигне Бог, и да се разпръснат враговете Му и да бягат от лицето Му, които Го мразят. Разнеси ги, както се дим разнася; както се топи восък от огън, тъй и нечестивците да загинат от лицето Божие. ", "древният Бог е (твое) прибежище, и (ти) си под вечни мишци; Той ще прогони враговете пред тебе и ще каже: изтребвай! ", "Твоята десница, Господи, се прослави със сила; Твоята десница, Господи, съкруши неприятеля. С величието на славата Си Ти повали въстаналите против Тебе. Ти изпрати гнева Си, и той ги изгори като слама. "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker