Приятелство между мъж и жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Приятелство между мъж и жена
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1232 пъти
Здравейте на всички.
Много често влизам в този сайт и реших и аз да споделя нещо от живота ми.
Аз съм на 24 години, уча работя, като всяко нормално момиче на тези години.
Миналата година се запознах с едно момче по-малко от мен с 4 години.
Бяхме цяла нощ с компания забавлявахме се, и от тогава завързахме контакт с него.
Той започна да учи в София и на мен ми се налагаше от време на време да ходя до там обаче, винаги съм му сроделяла, че не познавам София и няма да мога да се оправя там. Тогава той винаги ми е казвам че, ще дойде да ме посрещне на автогарата или жп гарата и ще ме заведе където трябва. Когато пък е трябвало да свърша някой работа или час за лекар той винаги ми е помагал. От скоро дори не спираме да си пишем в фейсбук. Поканил ме е на гости в тях в София както и аз в Свищов. Но тук ми е въпроса дали когато отида може да стане нещо по-сяриозно от приятели или просто това са излишни мисли който си ги втълпявам самата аз.
Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3dc921c26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Мъж и жена не могат да бъдат само приятели. Мъжът не би се занимавал с жена, ако ще е само приятел с нея. Има си мъже за приятелство. Жените са за друго! Само жените могат да гледат на мъжете като "само приятели". Мъжете гледат на жените винаги като на "потенциален партньор".

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9f1f71ab72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще папаш пацата, споко.

Бръсни шундака и джвакай дъвка като отидеш НА София.

После колко ще сте си приятели изобщо не се знае.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a6ec63ff64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ми мъж и жена "приятели" е хубаво да станат гаджета и да го правят. По-хубаво е от една вечер в дискотека и на сутринта да не знаеш в леглото на кой се намираш. Аз за такова приятелство мисля, че Приятелство между мъж и жена винаги може да се превърне в любов, но любовта в приятелство Никога.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d4e242098e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена съм и да, имам приятели мъже. С повечето се познаваме от деца, един друг приятел пък е гадже на братовчедка ми... И да, помагаме си, ходим си на гости, чатим, изпращаме смешни клипчета и т. н., но никой няма сексуално желание към другия. Както казах, когато познаваш някой от времето когато е бил на 5... Няма как да го възприемаш като потенциален партньор. Така, че аз съм доказателство, че приятелство между мъж и жена е напълно възможно. Дали обаче с теб и това момче нещата ще се развият така, няма как да знам.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6597590b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво може да се случи, най много да те изчука, но това не е нещо необичайно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6597590b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   №4, не познаваш мисленето на мъжете, затова не се изказвай от тяхно име. За мъжа приятелството е докато го обземе нагона, после няма приятелство. Този твой приятел, или е смотан и не знае как да си поиска, или не му въздействаш като жена, просто ти няма мерак.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 65d135f6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер едно го е обяснил малко простичко, но за жалост е прав. Няма как да се получи обикновено приятелство. Когато вървя по парковете и виждам момче да седи и да си лафи с момиче, ми приличат на две момичета. Дори и с колеги от работа не е адекватно да се лафи, тъй като си има достатъчно момичета за тая работа, а момче, което излиза така и си лафи с маце, не е нейн брат, братовчед или приятел от дълги години, е загубена душа дето си губи и времето. На много от вас не им харесва този начин на мислене, но това е чиста диалектика. Това са закономерностите в живота.. мъжката компания е с мъже дето колективно правят нещо, пият бири и обсъждат някоя тема, така може и в женска компания. Това да има три момичета и две момчета на една пейка, да няма никой с никой връзка от компанията, е жалко и смешно. Не карайте и мъжете да си играят с кукли, достатъчно развалихте България. с лошите гени от заухари, с които движите. Дори майка ми разсъждава като мен, а тя е на 53. Стегнете се. И други жени на години са на моето мнение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 865f800f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Приятелство между мъж и жена никога не може да има Никога. Дай му пътя на човека

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e41c287224
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като мъж съм се пробвал да имам приятелки жени, но аз лично не мога. За да имам такива приятелки, то трябва да има дистанция и да се виждаме само в присъствието и на други хора. Или да не ме привлича изобщо сексуално, но пък в такава ситуация съм забелязал, че жената се влюбва. И тва е нормално според мен ддз.. Двама човека като останат насаме и задълбочат контакта си се получава връзка, ако не двамата, то поне единия се влюбва. Така сме създадени. Може да го потискаме, но в крайна сметка всеки мъж (ако е свободен) биха се зародили желания в него, когато е с красива жена, а да не говорим когато си паснат и по характер.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f722910174
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Дърдорковци.
Разбира се, че може да има класическо приятелство между мъж и жена. Достатъчно е и двамата да не се възприемат като сексуални обекти. А това изобщо не е изключение. Имам колежки дърти, много млади, много засукани, страшно сексапилни (но съответно и комерсиални), скромни, контактни, социални... Много съм далеч от "разгонен пръч"... Та с доста от колежките сме си истински приятели. С другите просто се държим на ниво. Все пак съм над 50. В случая съдействието та момчето, не ми се вярва много да е без никакви "задни мисли". Като и в това не виждам нещо кой знае колко нередно. Даже обратното. Ако момичето не допуска в мислите си интимна близост, трябва незабавно да намери начин да му го каже и да спре да го използва. Няма "безплатен обяд". В най-добрият случай трябва да попита как би могла да да се реваншира. Все пак има някаква нищожна вероятност съдействието му да е съвсем безкористно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fce205db18
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако ти не искаш да сте повече, добре. За дружка си търси жена, има ги много.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 147f1c3025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Момче съм и имам много приятелки момичета,и си говорим за много неща,за даскало,музика,филми,за спорт също,има момичета които и гледат и играят футбол и баскет,имам приятелка от класа която си пада по бокс и знае адски много,кефим се на едни и същи неща и сме само приятели цялата компания момчета и момичета си ходим заедно.Аз не виждам проблем,харесвам ги като хора,имал съм гадже но не от нашата компания,там сме си френдс и родителите ми също имат приятели с които се събират,мъже,жени всякакви,това е нормално !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6c3aa80f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Няма как тук да ти кажем със сигурност какво ще стане. Понякога са възможни чисти приятелства между мъж и жена, но са по-скоро изключение. Винаги на даден етап може да възникне привличане и да се стигне до секс. От мъжка гледна точка, за да сте приятели и да се отнася толкова добре към теб, значи има доста симпатии, което е предпоставка към нещо повече. Отделно сте на възраст, когато хормоните ви бушуват здраво (особено при него), така че имай го предвид.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7ef28824f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мисля, че само трябва да решиш да стигнеш до там до където желаеш! Момчето само очаква от теб да го пуснеш близко до себе си! Дори и да се смущава и колебае кое как да направи, го направлявай! Ще ти е благодарен и ще го привържеш дълбоко към себе си! След това, дори и пътищата ви да се разделят, той ще живее със спомена за теб! Е до брак не бих ти обещал, че ще се стигне, макар че не е толкова невъзможно. Все пак разликата ви не е повече от 10 години и може да сте биологично съвместими. Затова пък връзката ви ще се подържа на сексуално ниво, до момента в който един от двама ви не се ориентира към по-пълноценна и увеличаваща прираста на населението връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 420182aa50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Приятелство между мъж и жена може да има само при еволюирали индивиди, на които акъла им не е само в гащите и великата цел в живота им не е само да се размножат.
При всички останали е невъзможно.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6789496f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката.
Благодаря на всички Ви, за коментарите. Аз смятам просто за си останем приятели. Не мисля, че ако пробваме ще се получи. Наистина момчето е доста съвестно и добро.. Разликата ни е и голяма така, че не бих поискала нещо повече от него въпреки че имах колебание.. Знам, че мога за разчитам на него повсяко време на денонощието, ако ми се наложи нещо, както и той на мен.. Не ми се иска да го загубя като приятел.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2dab6a9826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ако няма сексуално привличиване не би имало проблем. Това се опитвам да обясня на моята половинка, че е възможно, защото тя не ми позволява да имам приятелки :D . На мнение е, че ще се стигне до интимности. Аз обаче не смятам така. Но различни хора, различни мнения.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cd2fcd90f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 7, ".. това да има три момичета и две момчета на една пейка, да няма никой с никой връзка от компанията, е жалко и смешно. " - по-голяма глупост от това не можа да измислиш. Единственото, което е жалко и смешно в ситуацията, е начинът ти на мислене.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker