Шефът ми ме сваля, а е женчо и адски ме дразни, дайте идеи! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Шефът ми ме сваля, а е женчо и адски ме дразни, дайте идеи!
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1712 пъти
От 3 месеца имам нов шеф, в маркетинговия отдел на един от телекомуникационните оператори работя, няма да кажа кой. Та преди 3 месеца ни натресоха едно костюмирано мъжленце, протеженце, за началник на отдела. На 38 години е, ама едно такова крехко мъжле, няма и 60 килограма, гладко лице, лъщящо от обилно мазане с кремове, а и често е оплескан с фон дьо тен. Нежничък, като жена направо. Бях убедена, че не само е метросексуална мъжка коконка, ами и чист педал. Ефирни шалчета към костюмчетата, наконтен и маниерите му едни изящни и нежни, че си мяза на педал от 100 метра. Бях убедена, че е гей, докато не започна да ме ухажва и сваля още след първия месец. Викам си това е някакъв майтап, ама женчото определено е сериозен в намеренията си. Казах му, че съм обвързана, имам си приятел, но нахалства и дори се изтъква, че бил далеч по-подходяща и перспективна партия за мен, отколкото някакъв си прост пицар – така си и позволи да нарече гаджето ми и то на няколко пъти го подмята по различни начини, че е прост пицар и не съм за него. Е той си е пицар де, като такъв работи в една пицария ама е пич на място и го харесвам. И честно казано, стават ми доста досадни вече свалките на шефчето, надут е и нагъл, държи се сякаш е убеден, че ще ме свали, даже нагло сякаш вече сме като гаджета, подмята и пред колеги изречения сякаш сме двойка и тем подобни лигави базикни, които направо ме вбесяват. Иде ми да му плесна един шамар чак. И се въздържам за сега да му кажа на приятеля ми за свалките и приказките по негов адрес, че моят ако го хване и меко казано ще му изтръска пудричката и дьо тенчето от фейсчето – ще му гримира козметичната физиономийка за седмици напред. То аз мисля, че мога да го набия тоя глезльо, камо ли моят приятел ако го хване. Това гаранция ще спре лигльото да се държи така, ама пък аз ще съм уволнена, ако стане гаф да се разбере че сме гаджета. Друг вариант си мисля и за сигнал за сексуален тормоз и нарушаване на личното пространство и комфорт на работното място, има такива неща, мога да се оплача на човешки ресурси, но знам че е протеженце и не знам дали няма в последствие пак да си изгубя позицията. Той ще се кротне, ако се оплача, ама може да ме освободят след месец два по някаква си причина.
Та не знам какво да правя, как да постъпя и накарам това жалко подобие на мъж да спре да ми се прави на такъв с тъпите си свалки и подмятания. Чак и колеги се базикат вече и подмятат закачки уж на майтап, че сме гаджета ама мене не са ми забавни тия майтапчета. Те и с него доста се базикат, то и аз също де - големи ебавки направо и коментари, прякори му изкочиха още на втората седмица, зад гърба му де много ясно – пудричката, денди-пенди, шалчето, шалчо-педалчо и кърпичката го кръстихме в офиса - кърпичката щото ползва постоянно носни кърпички ама такива от плат извезани с дантелки и бродерии като от викторианската епоха – хахаха.
Дайте съвети, ако имате идеи, ще оценя полезни съвети, че вече няма почти ден, в който да не ме изнервя по няколко пъти с мухльовските си свалки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: ed5276d8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи му, че ако не спре, ще заведеш дело за сексуален тормоз.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d092775b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти на колко годинки си? На 22? Пудричка, фон дьо тенче, шалче, мъжленце, физиономийка, кремче, фейсче... Отвратителен маниер на изказване. Иди направи справка с реалността в огледалото и спри да говориш като лигла.
Шефът ти ако е на място ще схване, че не е желан. Кажи му простотиите, които написа тук и той сам ще се откаже. Като не ти харесва напусни и готово. Чак жалба за сексуален тормоз ще подава... Ти какво, да не си в САЩ? В мъжки свят живееш, както казах иди направи един reality check и не занимавай хората с глупост.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7dd5529a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Питай твоя пич-пицар, той ще ти даде най-правилния съвет. Нали е истински мъж-пич, той знае как се разплитат такива сложни любовни възли. Пък и приятел в нужда се познава, ако не той кой друг ще ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6f55b3de69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти дам съвет за тези дела, които мислиш да завеждаш. Малка си и гледаш на нещата малко наивно. Съдебните дела трябва да са последна мярка при решаване на проблем. Изходът често е неясен, непредвидим и потенциално разочароващ, а и само пълниш гушите на адвокати. Особено пък за нещо толкова трудно доказуемо като сексуален тормоз.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e5571744f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   хаха, номер2 май лекичко се припознан в 38 годишното крехно шефченце :) :)
Иначе сериозно - такива като този обикновено просто отказват да приемат действителността, а живеят с нагласата, че всяка която ги отхвърля го прави, защото я е срам или нещо такова. Мислят си, че всяка която си набележат ще е тяхна, само защото имат някакви парички в повече. Много са жалкии и смешни.
Вместо да похвалите момичето, че не е някоя курва и си държи на приятеля си, въпреки че той не е някое застаряващо батенце с пари, а обикновен трудов човек, вие тука ѝ пишете някакви глупости. Верно България се превръща в Чалгария и с право нормалните хора се ориентират към чужбина.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 339e7396c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Или пазиш ледено отношение и си траеш или се обаждаш на неговия шеф и му обясняваш ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6e477024fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен, правиш следното - отиваш при Мазния и му казавш да престане, защото не ти е приятно, и ако не спре, ще се оплачеш на гаджето си. Може и пред други да му го кажеш, да имаш свидетели. Ако продължи, отиваш в ЧР и казваш, че ти досажда, да говорят с него и ако не вземат мерки, ще искаш среща с изп. д-р. Повярвай ми, шефовете нависоко не понасят такива неща, ЧР го знаят и ще се активизират. Оттам нататък няма много враианти за развитие - въпросът е дали имаш силата да минеш през тях, или да се оставиш да те мачка. Възможно е да се опита да ти прави номера, затова е важно да си безупречна в работата, да не му даваш повод, а от друга страна ще ти е плюс, защото каквото и да направи срещу теб, хората ще си кажат, че е заради това, че си го отрязала. Въоръжи се с твърдост и не отстъпвай, а не като онези на Запад - преди 20 години сама му се навела заради кариерата си, а сега реве, че се възползвал от нея.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c3e586eee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Дано този 'педал' (защото аз съм такъв) ти бие шута. Май ти идва в повече вниманието. Жените винаги сте такива. Плюс това не е задълже това които казваш да е истината. Вие много обичате да разкрасявате. Да не говорим че това е Твоя перспектива, а не негова. Ако има сексуален тормоз, има полици. Отиваш при HR-а и толкова. Нищо чудно да си от тези интригантки които само плетат клюки и одумват останалите със групичка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a68e1f2a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От авторката
До номер 2 - не съм на 22, по-голяма съм, но не мисля, че това има значение на колко съм. И шефът ми явно не е на място, не се ли разбира от това което съм написала? И не съм в САЩ, но какво от това - трябва да си трая ли? А умалителните думи ги използвах, защото тоя е умалително на мъж - женствен е и мяза на швестер.
До номер 5 - мерси за подкрепата :)
До номер 7 - повече съм за това да кажа на приятеля ми, отколкото на ЧР, защото тоя е връзкар, а знаем как стават нещата в БГ и с протежетата.
До номер 8 - Какво искаш да кажеш педалът да ми бие шута? Не сме гаджета, а и не плета интригите аз, ами педалчето го прави и то открито и нагло.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: df80cc6e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много мъжленца се почувстваха засегнати от авторката. Особено н.8, опитай се по-спокойно да обясниш какво искаш да кажеш, защото както си се запенил нищо не ти се разбира. От къде да я разкара, от работата ли? Той с нея ли е по някакъв начин, та да я разкара от личния си живот? И нима трябва да е поласкана и веднага да доприпка при него, щото и бил преспектива? Колкото и да е странно за много хора, нормалните жени си падат по истински мъже, а не по напудрени метросексуални мъжленца.
Другото, какъв е проблема с изказа на авторката? Тук всички са доценти и професори, та трябва да се спазва строго официален начин на изказване ли? Хайде стига глупости....
Авторката, просто му кажи, че харесваш мъже, а той не влиза в тази категория, по възможност пред останалите колеги. Със сигурност ще се откаже след това. Успех.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a68e1f2a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката
До номер 10 - супер си, много точно се изказа, аз също трудно го разбрах номер 8, но мисля, че схванах какво иска да каже :) :) :). А и както вече казах и в предишния си коментар - умалително се изказвах, защото шефчето е умалително мъжленце, метро-педалче си е направо. И не искам да се обиждат метро мъжленцата, ако такива четат, но за мен той не е мъж. А и то си има и някакви приемливи граници за метросексуалността, като приемам донякъде, трябва мъжът да се поддържа, но при такива, като него е далеч овъд приемливите граници и някак си това, не само, че не ми харесва, ами и чак отвращение изпитвам. То си личи отвсякъде, че сутрин важен атрибут му е четката за грим и гъбичката за цветни пудрички и фон дьо тен, а лицето му по цял ден лъщи от кремчета - е сори, ама това не е просто метро, ами си е женско, а за мъж думата си е педалско. По изнежен е от мене, а аз не съм мъжкарана, тип селска кръчмарка, считам се за женствена жена. Сещайте се той какъв е нежен глезльо. И не знам, не обърнахте ли внимание, като споделих, че вече почти всички масово му се присмиват зад гърба и му измислиха куп гейски прякори. Тоест, не е само мое мнение, че той е мега изнежен и женствен за мъж, ами е масово отношение към него.
А и както ме посъветва да му кажа, че мъже харесвам, а той за мене не е такъв - случи се на няколо пъти да го жегна за женствените му маниери, но не за да му се подигравам, ами защото вече доста ми се качи на главата и ме принуждава. Редовно му висят китките и вее длани като ходи, или като говори и на 2-3 пъти, докато ни обясняваше разни неща, увиснах и аз китки нарочно и гледайки го. Но не се и трогна даже, явно си го кефи да е макарон и си продължава да е самоуверен в намеренията си към мене. Разбирам защо на 38 години си няма жена, то коя би го взела? Е няма и да съм аз, тази жена. Тя нито би усетила мъжественост до себе си, нито пък може да получи закрила и защита. Ако и посегне някой, тоя лигльо какво прави, ще вее китки и ще се напудри ли!? Хахаха.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eaba1d2548
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз самият съм много против феминистичния модел на запад, при който за една усмивка се повдига обвинение за сексуален тормоз. Но тук явно сме в другата крайност и не го правим дори когато се налага. А случаят явно е такъв.
Авторке, според мен говори директно с шефа си, обясни му в прав текст, че не ти е приятно и ако не спре, ще се оплачеш в Човешки ресурси. И ако не промени поведението си, направи го. Обясни им, че ще раздухаш случая и ще видиш как бързо ще решат проблема. Нищо чудно и шефчето да изхвърчи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eaba1d2548
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 13, забравих да добавя. Бях свидетел на подобен случай, в който някакъв подобен връзкар тормозеше една колежка. Тя се оплака. Вярно, накрая нея я накараха да напусне. Но при освобождаването ѝ ѝ платиха голямо обезщетение, 5-6 заплати, за да не изнася публично информация какво точно се е случило и да не се увреди имиджът на фирмата. Консултирай се и с адвокат ако трябва, преди да идеш в ЧР.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fb60191952
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката
Има развитие - аз напуснах и от 20-ти януари съм на нова работа, а моят приятел на свой ред ошамари пудричката преди 6 дена. Не сериозно де, просто унизителни шамари, без да го поврежда нещо, че женчото лесно би се повредил от по-сериозен бой и ще съди после. Уговорих си среща с него, не спираше да ме търси по телефон и вайбър, та си направих среща с него, като дойде, се появи и моят приятел. Взе подарения ми преди малко букет цветя от ръцете ми, попита го - ти ще я оставиш ли на мира бе, педал..... няколко пъти му повтори педал, а лигльото се уплаши яко и с типичните му женски маниери започна да заеква и пелтечи. Моят го изтряска с букета през лицето и после три шамара, като и след втория и след третия шамар пудричката се просваше на земята, взе да пищи за помощ и ревна като абсолютно момиче, ви казвам, адски жалък и смешен - с рев обеща, че повече няма да ме търси, моят му кресна да изчезва на бегом, каза му на бегом да изчезва, докато не ни се скрие от очите и ошамареното мъжленце на прибежки и препънки хукна да се спасява разреван. Хахахаха - не съм насилница и не обичам насилието, но ви казвам, че това ми хареса и ми достави удоволствие да видя моят как го нашамари и го разрева с лекота. Цялата му наглост и самочувствие, че е някой, а моят пицар е никой, се бяха изпарили и глезльото едвам не се посра от ужас..... пък и не знам всъщност, може и да се е изходил в гащите, докато е тичал разреван.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker