За едно добро 4 годишно приятелство и неговият край (: - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За едно добро 4 годишно приятелство и неговият край (:
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 624 пъти
Тя беше най - добрата ми приятелка. Винаги ми е помагала, както аз на нея. Аз съм на 21, тя на 22. Винаги е ходила с мъже, които на мен не ми допадат. Нисък капацитет, прости, алкохолици и т. н. Според мен заслужаваше нещо много по - добро, от което тя избираше. Аз съм си такава. Ревнувам най - добрите ми приятелки. Искам да са само за мен. Да сме заедно, да си прекарваме заедно и т. н. докато не дойде правилния, тоя, който ще одобря и ще кажа "Да. Ти си достойния за нея", тоя, който щеше да ми позволява поне 2 пъти в седмицата да се виждаме, но уви не може така и да разбрах го. Проблемът беше друг. Тя си хвана най - големият боклук. Добър приятел на някой, който мразя и знам, че не струва. Отначало я вкара в леглото си и повече не я потърси. След това тръгнаха заедно, той заживя в тях, тя го вози с нейната кола (Голям мъж, кола да няма, ама както и да е). Нещата станаха сериозни, като през това време аз не обръщах много внимание на нещата, до момента, в който тя не започна да ме заебава тотално, а и не само мен, всички от село, с които миналото лято бяхме неразделни. Един път не беше се обадила ей така за 1 час на кафе. Отсебена от тоя мухльо, коренно различна. Не си идваше на село и за нея бе по - добре да прекарва повече време с него. Телефонът й преглежда, каквото сме си писали е прочел (разбира се, че го хранех през цялото време, та той е боклук) и щеше цитирам "Да дойде до работа и да ме нарита като мръсно куче". Тъпичко, мислех, че поне ще се опита да ми се хареса, ама та коя съм аз? Една нейна стара приятелка, която е загубила доста от времето си с нея, нищо повече. Смотаното тук е, че веднъж не си направи труда да защити мен или поне да синхронизира нещата, така, че да отделя малко време и за мен. И така 20 дни без да я чувам, без да я виждам, никакво търсене и от нейна страна. Снимки във фейсбук "Щастливото семейство" Яд ме е за едно само, че през тия години бяхме супер близки, като дупе и гащи, а сега.. Едни непознати и всеки по пътя си. Е, явно така е било писано. Знам, че един ден ще дойде и ще ми каже, че съм била права за всичко, но ще е твърде късно. За съжаление на мен спря да ми пука за нея, надявам се да е взаимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker