Мъжката прическа за жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъжката прическа за жените
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1028 пъти
Аз съм на 26. Като малък имах много буйна коса, много гъста и черна. Нямаше обаче много хубава форма и честно казано много ме дразнеше и са ми се присмивали.
Имах големи комплекси за тая коса. В гимназията обаче един ден ми писна, купих си машинка и я намалих супер драстично. След това оше от гимназията започнах да пускам брада, сигурно бях единственият до 12 клас с брада. Малко след това, като станах на 20+ години я смъкнах до 0 номер и ходех така, но с брада. Страшно удобно, много ми отива и се чувствам страхотно така.
После стана мода, просто не знам как изведнъж всички решиха така да ходят и като ме види някой си мисли, че следеам модата, а аз ходя така от 100 години. Беше
рядкост да видиш някой.
Но както и да е, наскоро получих травма на главата, докато заресне супер големия белвг си пуснах пак коса.
Гледам, че жените ми обръшат внимание, а реално аз не се харесвам, плюс това съм супер побелял и не ме кефи. Трябва да св грижа за нея и е супер затормозяващо, вместо направо да съм готов. Отделно, приличам на лего човечетата от играчките. На 26, а като някакъв девственяк се чувствам, като пусна коса.
Постоянно обаче чувам, че жените не харесвали мъже, които си бръснат главвата или се постригват до 0 номер.
Та интересно ми е какво ви е мнението, като видите такъв мъж или всичко е до човек и самочувствие? Не че това ще ме спре пак да се постригвам, както искам, но ми е интересно какво мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6bced713c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена съм и честно казано, харесвам мъже с коса. Много по-сексапилно е. Тази мода с бръснатите глави, особено пък и с брада за компенсация, изобщо не ми харесва. Но я разбирам, тя идва от хора, които оплешивяват и по този начин се опитват да оправят положението. Със сигурност има жени, които харесват и такива, но аз не съм от тях.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d8a53a09df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз не харесвам мъже с бръснати глави, както и дългокоси. Според мен, мъжете са най-привлекателни с къса коса, но разбира се не прекалено. Може би около 4-6 см е идеално. Имам приятелки, които споделят същото мнение.

Относно побеляването, консултирай се с някой, който ползва къна. Доколкото знам, тя е най-безвредна за боядисване. А още по-добре е, ако имаш възможност, да идеш на дерматолог. Побеляването в млада възраст не е ок и си има разни методи за коригиране на проблема чрез маски, шампоани, хранителни добавки и т.н.

Брадата пък е супер секси, когато е леко набола, или късичка до към сантиметър.

Мнението на другите, обаче, не бива да ти е важно. Ходи така, както се чувстваш добре и все някоя ще те хареса такъв, какъвто си. Не робувай на чужди шаблони. Успех!

Ж,22

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a861486ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз харесвам мъже с коса. Мъж с гъста и буйна коса, не много къса, ми се струва много секси, няма как да не го загледам. За съжаление в последно време излезе някаква мода да ходят постригани като войници, адски безлично ми се струва, защото такъв тип постригване стои добре на много малко мъже. А то повечето ходят така или с коса постригана еднакво от всякъде. Общо взето, все едно от фабриката са излезли. Специално аз харесвам мъже, които отделят малко време за външния си вид. А колкото до брадата, зависи от човека. На някои много им отива, на други не. Но общо взето съм на мнение че 80% от мъжете изглеждат по-млади и по-привлекателни без брада (гладко избръснати) или с малко брада (7-8 дена).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0197a3af98
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена съм и харесвам и двата типа. И 0 номер ме кефи, и с коса ми харесва, но къса. Мъж с дълга коса ми е най-противното нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker