Майка ми само ме проверява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Майка ми само ме проверява
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 856 пъти
Здравейте, момче на 15 години съм и днес ще моля за помощ за един ппоблем, който вече го имам от поне 2 години, ако не и повече. Всичко започна с това, че познат на майка ми веднъж ми взе телефона за кратко уж, за да го провери за вируси ако помня добре. След като го провери каза на майка ми, че е по-добре тя да ми следи телефона. Аз първоначално нищо не знаех и не подозирах, но малко след това разбрах, защото започнаха да разбират какво правя, понякога ми намекваха какви сайтове посещавам, но не директно. Даже веднъж майка ми се изпусна и каза да внимавам какво посещавам, защото може да провери какво посещавам. Оттогава започнах да повтарям редовно, че не съм съгласен, че не ме е питала дали искам и оттогава каза, че всичко това са глупости и, че няма такова нещо, но аз знам, че ме лъже, само за да млъкна. Веднъж даже написах в интернет как да инсталирам безплатно игри и посетих няколко сайта и после тя ми каза да не вярвам на сайтове, че може да се инсталират безплатно игри. Даже започна да идва в стаята ми редовно просто така, а когато съм в тоалетната също стои там, а тоалетната и стаята ми са съседни стаи и тя е там без да знам и тихичко си стои. Оттогава също започна да дава зор да лягам още в 22 и 30, а за мен е по-нормално в 23 и 30 или най-късно полунощ. Също така ме пита с кой непознат си пиша, а аз не си пиша, най-много в чат на някой игра нещо без да пиша кой съм. Много ми се иска да не е така и да съм свободен, защото почти съм сигурен, че няма никой като мен на моята възраст :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: bde1ce3fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си вече голямо момче, за да те контролира майка ти по този грозен начин, тя навлиза в личното ти пространство. Според мен трябва да я накараш да се засрами, пускай си порно на телефона в категория жени на нейните години които спят с мъже на твоите години. Да видим тогава дали ще го коментира. Ако ти писне накрая отиди в серзив за телефони и им кажи, че ти е инсталирана програма за следене и дали може да ти я махнат и ще ти искат малко пари и ще я махнат и повече гледай телефона да не попада в ръцете на майка ти, за да не я инсталира пак и й кажи да не ти навлиза в личното пространство.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0db6ac09bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докато майка ти те храни, ще има и контрол над тебе. Като станеш пълнолетен, тогава ще имаш претенции. Много си навирихте носовете, какво толкова тайно правиш, че се безпокоиш?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: aea7925905
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приятел, това което сега мислиш за терор се нарича грижа и любов! Не знаеш какви извратени типове има онлайн! Ще ти разкажа една истинска история.
Става дума за три момчета, които обичали да играят компютри игри в мрежа. Е, един ден към играта им се присъедини ново момче, което не беше от тяхното училище. Двама от приятелите не го хареса, обаче третия се сприятели с новото момче. Та това момче почна да го убеждава, че е специален, че приятелите му само завиждат... и накрая той се скара с тях и по цял ден си пишеше само с новия си приятел. Накрая онзи буквално му контролираше живота! Майка му разбра какво става и му спря интернета и му взе телефона, обаче новият му приятел му изпрати друг телефон по куриер (забележи никога не са се виждали на живо! ) и продължиха да се чуват. Един ден "приятелят" каза, че ще идва в града и могат да се видят и момчето излъга майка си, че ще ходи някъде с приятели след училище. И отиде на срещата. Оказа се, че приятелят не е на 16, а е някакъв чичко-наркоман, който го ограби, преби и накрая го уби. Истинска история, макар и не от България.
Разбери майка ти просто иска да си добре и да не ти се случи нещо. Не знаеш колко лесно се лъже онлайн. Мислиш си, че познаваш някого а всъщност всичко е лъжа.
Като станеш на 18 ще можеш да правиш каквото искаш, но докато живееш у вас и разчиташ на вашите да те хранят, Ами тяхно право си е да ти ровят в телефона и да следят хисторито на компютъра. Не го правят за да те ядосват, а за да те предпазят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9770bc0869
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти има психични проблеми. Според мен не е нормално така да те слухти в тоалетната. Според мен е напълно нормално да гледаш порно и да си инсталираш безплатни игри. League of Legends, Paths of Exile - напълно безплатни супер игри. Освен това има и Замунда, откъдето може да си сваляш кракнати платени игри. Ако майка ти не иска да играеш пиратски игри, да ти ги купува.

Гледай епизод 2 сезон 4 на сериала Black Mirror - Arkangel се казва, за да видиш какво се случва с такива майки.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9ac8719e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Смени си сим картата. Слагай старата само когато ти искат телефона да го проверяат за "вируси".

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cd766e5ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вместо да се занимваш с глупости вземи да прочетеш произведенията на Вазов и Елин Пелин.

Не дразни майка си. Научи се да я уважаваш, цениш и да не ѝ противоречиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d85b3c4c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие всички сте психопати.
Не, това което наричате грижа и любов е всъщност терор. Ако един човек обича друг, нито ще го контролира, нито ще го манипулира.
Като всяка една българска майка и таз е психично болна и възпитава поредното мамино синче, което няма да е способно да се справя с живота.
На 15 години вече работех, имах и компютър, а на 17 вече се издържах и сам. Страховете са само в нейната консервативна кутийка над раменете.

За бога! Това момче дори не знае кой е бил този чичко дето му е ровичкал в телефона. Как така майката може да се довери на чичкото, а момчето не може да се довери на някакъв приятел в играта? Шансовете някой около нас да е социопат са равни, навсякъде където и да отидем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker