Женско лицемерие или объркани представи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Женско лицемерие или объркани представи?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1262 пъти
Не мога да си обясня едно нещо, защо толкова много жени твърдят, че в днешно време се оправят сами и нямат нужда от закрилата на стабилни и яки мъже? Няколко пъти вече се убеждавам, че това не е така! Онзи ден чаках автобус на една спирка и бяхме петима "мъже" и три жени между 25-30 годишни. Само една от трите беше около 40. Имаше някакъв луд с брада дето тормозеше хората с едно шише бира и нещо ръмжеше. Повечето от мъжете бяха от така наречения модерен тип.. аа. нали се сещате? Онези от по-милите и суетни видове, с шинелите, тесни дънки, мъжки възможности под въпрос. И когато този лудия обикаляше и досаждаше на всички, две от жените застанаха зад мен! Може би защото бях единственият който не беше на един шамар живот, инстинктите им са проговорили или? Защо се ориентираха да застанат точно зад мен, та аз бях на 10 метра от останалите? Изгоних лудият само с поглед, а той нямаше никакъв респект от другите момчета на спирката. И след случката се уверих, че има едно огромно лицемерие сред жените. Търсите защита от тия, които уж не били модерни и желани в обществото. Това подсказва, че съвсем естествено жените се ориентират към мъжете с големи размери и мъжко присъствие, а съвременният подбор е по-скоро неестествен. Повечето вървите срещу природата си и преследвате интересите си. Как може да отричате, че си падате по здравеняци? !? За мен това е чисто безумие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2c223310bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Под "оправят се сами" се има предвид, че никоя жена не иска да си стои вкъщи и да зависи от само от мъжа си (финансово). Защо? Ами примерно не се разбират, разделят се - какво ще прави без свои пари?
Също обикновено мъже като теб смятат, че жената не е човек с право на лична свобода, избор, щастие и т. н., само заради по-малката физическа сила. Оттам следва домашно насилие (физическо или психическо). Кой иска такова нещо, силен или не физически?! Затова не си предпочитан от жените, не визирам теб конкретно, защото не те познавам, но говоря по принцип за въпроса, който си поставил.
И вече има достатъчно такива теми...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 797bc7601b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Здравеняка е за закрила и за разплод.Мухльото е за съпруг.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f4cb303940
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   как само си вадиш генерални заключения от малки случки където хората реагират абсолютно първосигнално и това е най естественото нещо на света...

ти тия жени за които толкова говориш, освен че са се крили зад гърба ти, после са седнали да ти обесняват колко са самостоятлни иначе, а? силно ме съмнява. не че няма и такива за каквито говориш но по леко с общия знаменател :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 60e11af8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво, много хубаво ли ти стана от това, че имаш надмощие в някаква ситуация над жените или мъжете с "прилепнали дънки"? От цялата ти история единственото което стана ясно е, че това да имаш надмощие над някого чеше твоето его.

Бързам да те приземя на земята и да ти кажа, че в конкретната ситуация външния ти вид има значение, това не означава обаче, че задължително жените биха предпочели теб във всички други житейски ситуации. Кое те кара да си мислиш, че не е така и че жените лицемерничат? !
В повечето случаи, по-голямо значение има как те кара да се чувстваш мъжа, уважава ли те, кара ли те да се чувстваш щастлива и ценена и пр. Не можеш ли да предложиш нещо повече от мускули и маса - ами нормално ще бъде да бъдеш отхвърлян от жени, които казват, че се оправят сами. Те просто не искат да са зависими от хора като теб, на които им доставя удоволствие да виждат другите по-слаби. До тогава ще трябва да се примириш с ролята си на броня при екстремни ситуации, не нещо повече. :)

Бих те посъветвал също да разшириш малко мирогледа си, имайки предвид това, че не може да очакваш всички да сме еднакви и като теб. Ти идеализираш своя образ на здравеняк и мъжага, но няма как всички да са такива и би трябвало да знаеш и приемаш това. Някои са по-слаби, други обичат да носят по-прилепнали или екстравагантни дрехи и това е ОК.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d1ec77acb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Добре, а ако 70 годишна застане зад теб в тази ситуация пак ли толкова ще се развълнуваш, че и тема тук да пуснеш? Защо имам чувството, че просто си нямаш приятелка и затова целия женски пол в детеродна възраст ти е крив. Нормалните хора не се събират, защото имат нужда един от друг, а защото са се харесали и допаднали. Ти се оплакваш, че си висок, други като тебе пък се оплакват, че са ниски, а жените все високи искали. Ами само знаете да мрънкате, не височината ви е виновна, а негативното излъчване.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d12d300b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле какъв герой! Ти се изкара направо преродени я Рамбо! Ако не и Чък Норис! Само погледна "лошия" и той избяга. :))
Ти май изобщо не разбираш какво означава, че една жена се справя сама в живота. Означава, че не е финансово зависима от мъж! Че няма да умре от глад на улицата ако по някаква причина не успее да се омъжи и семейство й откаже да я издържа! За това говорим, а не дали може/не може да набие или изплаши някаква отрепка на улицата. Повярвай ми, ако се беше наложило тези жени щяха да се справят перфектно и без твоя помощ. Най-малкото защото са били няколко. Ама щом се имаш за такъв безстрашен рицар, ок, повярвах ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1547958551
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Лицемерието се получава от объркани представи. Имаш пълното право да поставяш ситуацията на въпрос, тъй като не само се превръщаш в мишена на въпросният психопат, а и ставаш защитник на жени, с които вероятно няма да комуникирате при други обстоятелства и дори не биха ти дали шанс. Като не можеш да имаш еръзка с тях, не може и да ги пазиш... Щом си търсят мъже с характери и поведение на жени, да си търсят защитата от тях. И аз съм попадал на скандална ситуация в трамвай, тогава една жена подвикна " тука няма ли някой мъж да се намеси". Не си признават нуждата от мъжко рамо до тях, но очакват такова да ги пази. А и такива като първият коментирал темата са потвърждение, че изобщо не трябва да се занимаваш и да влизаш в ролята на Супермен. Да се оправят и да ги спасяват тия дето са предпочитани.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e67e3d0781
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Авторе, няма смисъл, брат. Само погледни коментарите и ще видиш че наистина няма смисъл. А пръдлите стават все повече и повече. Плод са на женския социум, който им изпива малкото останало мозъчен За жалост и говняното ни правителство им подкрепя егоизма, същото, което ни умори държавата. Че нали са лакеи на педофилското и гейско общество от запад.
Айде няма ли да идва една война, че да се оправи всичко... аз друга оправия не виждам.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 90a8955969
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами естествено, че се ориентираме към мъже с мъжко присъствие, които могат да ни защитят. Аз онзи с изскубаните вежди и лакираните нокти какво да го правя? Да го пазя да не го уплашат уличните котки ли? Живяла съм с такъв - с едни розови пръстенца като на госпожичка, вечно му е студено, вечно нещо му е некомфортно, вечно е онеправдан... Абе жена и то жена-лигла.
Смених го за мъж, който и при минусови температури, и в най-голямата жега ръководи два екипа по строежите и никога не съм чула "Кръстът ми се е схванал, измръзнаха ми ушите, крачетата ме болят". Веднъж вдигна 40 градуса температура, изпи вечерта 200 грама греяна ракия, уви се с едно одеало да се изпоти и в пет сутринта стана и отиде на обекта, защото издаваха сградата на инвеститора. Всичките ми приятелки напълно инстиктивно го търсят при проблем и той им помага. Ако не го познавах, в ситуацията, описана от автора, аз също бих се скрила зад гърба му - просто жените надушваме мъжкаря, който се чувства отговорен да опази по-слабия.
Веднъж взехме трамвай за няколко спирки и се качиха някакви дрогирани младежи, които започнаха да тормозят хората. Жените гледат уплашено, децата - пищят, мъжете - мълчат. Тогава моят съпруг се приближи към тази групичка и нещо много тихо им каза. Наркоманите млъкнаха и още на следващата спирка се източиха през вратата в индианска нишка. После го попитах какво им е казал? "А, нищо особено - рече. - Просто спокойно ги предупредих, че ако незабавно не слязат от трамвая, ще ги навра под колелата му. И ги погледнах по моя начин... "

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e2886a1f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Брат, нормално е да застанат зад теб, все пак никоя жена не чувства защита до мъже с женски размери дрехи, нали така?

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6f03ef2fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До постове 4 и 7 - Никъде в историята не се споменава за надмощие над жени, нито се подчертава голямо его. Само се разказва ситуацията и се споделя мнение. Сега няма да ти разказвам за личните си преживявания, но никъде не споменах че съм отхвърлен от жени, а, ако ти виждаш мъж, при който някоя е дотичала в опасна ситуация за отхвърлян, ок. Според природните закони е друго. :). И относно бронята в екстремните ситуации - Аз съм броня на себе си, не на друг.:) жената не решаеа дали ще е зад мен, аз решавам дали ще съм пред нея. Тук много знаете, ама стане ли страшно се обръщате към такива като мен, а иначе цвъкате минусчета и спорите, че една жена не търси физическа закрила и не й трябва. До постинг 1, нека аз да знам какво мисля за жените, не ти да ми казваш аз какво мисля. От автора.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dc471ea9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Петият коментар се отклонява и е мега дебилен. Хора, спрете се с тия комплекси. Тук само двама сме разбрали смисълът на написаното, това е много срамно и тъжно. Той пита: Защо жените не си стоят твърдо зад принципите, а в конкретни ситуации се отричат от тях и ги забравят. Олигофренски са повечето ви мнения. На 15-20 години ли сте горе-долу? Какви са тия тъпотии за виновни жени в детеродна възраст, много ясно, че няма да има никакъв проблем с такива на 50 повече, след като не те са поддръжници на тъпата теория, че жената имала нужда от вежлив и добър мъж до нея(послушко).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6f03ef2fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Жените инстинктивно се ориентират към силните екземпляри. И доста добре разпознават възможностите им сексуални и физически. Един мъж, който лъха на секс се познава веднага. Тия дето стават за Закрила, стават и за разплод. Защото едното не може без другото. Теорията е всесилна, защото е вярна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker