Безпътица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Безпътица
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 699 пъти
Никога не съм мислил, че и аз ще изпадна в такова състояние, но ето, че е факт. Чувствам се отвратително. Боря се със всички сили да не се отчайвам, но просто се случва. Станах на 28, а не знам какво искам да работя, нямам приятелка и приятели, нямам и пари. Последните няколко опити за връзки приклюха зле. Сега като отида на среща с жена просто знам какво ще се случи. Целият емоционален багаж от предишни разочарования е в очите ми. Нямам пари защото през живота си досега пътувах и обикалях света. Докато други мои приятели събираха за апартамент, кола или собствен бизнес, аз обикалях света. Живях в манастири в азия, учих се от хората от различните краища на света, скачах с бънджита, преодолявах страхове, катерих планини и плувах в различни морета. Нямам приятели по същата причина. Познавам хора от целият свят. Мога да отида в Тайланд и да ме посрещнат на летището, хора които ме обичат. Мога да отида в Атина и да се обадя цяла група хора, в които съм оставил добри впечатления. Или да замина за Англия и да бъда посрещнат от друга група хора, които веднага ще се отзоват. Но сега съм тук и всичките тези хора ги няма. Сам съм. Целият този свят, които мина през очите ми, всичките приключенски случки, всички опасности, забавни и тъжни моменти са там някъде в миналото, а аз нямам човек до себе си, с които да ги споделя. Работих много различни неща и така и не се спрях върху една професия. Винаги ми се е искало да не живея живота си като всички останали, които имат еднообразен живот, защото живота е временно нещо, всички ние сме пясъчни часовници, на които времето им изтича. Затова защо да го използвам в събиране на пари? Или в тъпа и скучна работа, в която колегите си говорят празни приказки. Губят си времето, което така или иначе лети. Седя и се чудя какъв е смисъла на живота. Какво да правя и накъде да поемам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: cf9c5602f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти мине! Та ти имаш много повече от всеки на твоята възраст - имаш спомени, впечатления, опит, опознал си други култури, видял си света със собствените си очи. Какво щеше да спечелиш, ако се беше кротнал до полата на някоя девойка да си сърбате боба у дома и да си гледате тъпотиите по телевизията? На 28 години аз даже трудно бих те нарекла "мъж", та ти си момче още. Сега е най-творческата ти възраст и с каквото и да се захванеш, ще имаш успех. Пари се печелят. Не познавам човек, започнал на тази възраст да се занимава с нещо сериозно, който да е останал беден. Що се отнася до жените... ти само гледай след още една-две години какво ще стане! Сега твоята абсолтно необоснована неувереност се предава и на тях, но само да покажеш малко повече самочувствие и живец, няма да можеш да се отървеш от обожателки. Човек с твоя интересен опит привлича като магнит. Мен поне би ме привлякъл, с часове бих могла да слушам разказите му за места, които никога не съм виждала. Може би пътят ти наистина е извън тази страна, прави това, което те прави щастлив, не мисли за стереотипите.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 02d775388c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еха, и аз съм си мислил понякога като съм на работа да тегля една майна и да започна да обикалям света (имам доста спестявания), НО съм мазохист и на инат не напускам, защото чакам те да ме махнат. И ми е любопитно как точно ще го направят. Иначе работата ме съсипва душевно, телесно... абе чувствам се все едно съм копал нива след работа и лягам веднага да спя... На сутринта - ПАК!!!
Като кошмар без край е, а здравословните проблеми си се трупат... и трупат! ...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 190597b0f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хмм, винаги съм се питал какво е "от другата страна". е, сега окончателно се убедих...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0251ebdf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво излиза, че това, което търсиш си е в теб. Не е лошо да помислиш за професия.
Чашата е на половина празна си помислил песимиста, чашата е наполовина пълна помислил оптимиста, а реалиста си долял чашата, защото също като оптимиста виждал, че чашата е на половина пълна. Смисълът на живота всеки човек сам трябва да си го намери.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6a6598c9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе явно и аз трябва да почна да се оплаквам тука щото съм в същото положение САМО дето не съм обикалял света. Не знам какво се жалваш като явно не ти е толкова зле положението.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 91ef41f04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1, От сърце ти благодаря за вдъхновението. Прекрасен коментар.

Номер 5, коментара ти е супер злобен. Плашещо злобен, ако питаш мен. Това, че не си обикалял света си е твой проблем. Всеки сам избира как да живее живота си. Това, че аз съм обикалял от страни изглежда като прекрасен живот, но всяко нещо си има своята цена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker