Аз съм нищожество, боклук и чудовище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм нищожество, боклук и чудовище
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2129 пъти
Да предупредя, не съм авторката на " Аз съм нищожество" и "Превърнах се в звяр". Но историята ми е синтез от двете. Аз съм боклук. Нищожество. Пропилях си живота. За нищо не ставам. Буквално. И това ми го казват всички, абсолютно всички. Няма човек, който да не ми го е казал. Даже са ме питали защо съм се родила. И аз незнам защо съм се родила. Хората ми казваха истината в очите. Още съученичките във втори клас. Пък аз се сърдех. Сърцето ми е от лед, бездушна съм. Нищо не е в състояние да ме трогне. Нищо! Чудовище. Толкова съм зла, жестока, агресивна, безотговорна! Мога да убия човек. Мога! За най- малкото нещо се държа зле, крещя, чупя, кривя лице. Изтъкана съм от злоба, и това ми казват. Държа се като звяр, онзи ден пребих сестра си. Малката си, обична сестра. И съм толкова безотговорна, все друг ми оправя бакиите. След мен-опустошения. Истинска душевна курва. Погледът ми е празен. Мисля, че съм слабоумна. Всички цял живот са знаели, че съм слабоумна, криели са го от мен. Всички, без изключение, се държат с мен като със слабоумно дете. Едно снизходително, внимателно, присмехулно. Дори не умея да общувам, хората ме прекъсват и не ме слушат. Явно виждат, че съм изрод. Изрод съм. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 41174241f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дядка, стига с тая твоя мега противна проза.
Вземи да си намериш някоя госпожа да те оправя, а ако си прекалено грозен просто си намери някакво хоби - дърводелство или ръкоделие примерно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 80a452eefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Споко. Щом питаш какво да правиш значи си осъзнала че вършиш нередни и лоши неща. Значи това доказва че ти не одобряваш живота си и извършените от теб дела.
Чети Новия Завет. Бог може само да те промени. В Ютюб има един служител който се моли за изцеление и действа защото много хора дават положителни свидетелства за това че са излекувани от тютюнопушене, алкохол, диабет, депресия, рак и др. Ако искаш виж за какво става въпрос. В Ютюб пиши пастор Пламен Петров. Всеки четвъртък от 21:00 часа.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 85983d888f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напомняш ми на една приятелка, която по същия начин се жалва, самообявявайки се за жертва на собствената си същност... случайно да си на 29? Както и да е.

Сега по въпроса. Ами, ако не искаш да си такава се промени? То хората затова са развили нео-кортекс... можем да мислим, да осъзнаваме неща, да анализираме собственото си поведение и поведението на другите, можем даже да внасяме корекции в собственото си поведение. Ясно е, че първите 7 години са най-важни откъм изграждането на характера ни. Освен това нещата, които сме преживели тогава, оставят отпечатъка си в по-първичните части на мозъка (преди да се развие неокортекса, т. е. преди да можем да мислим) и осъзнавнето им е трудно и е на по-емоционално и телесно ниво, но не е невъзможно. Ако трябва започни да посещаваш психолог/психотерапевт.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 87dfeb92e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо поздравления,че си осъзнала проблема си.Много хора не успяват да видят очевадните си проблеми и ги замитат под одеялото.А щом човек погледне себе си безпристрастно и види на какво е заприличал от там нататък иска не иска ще вземе да се оправя.То нямаш и друг избор де.Нали не искаш такава да си умреш?На тази земя си дошла за да си ошлайваш Его-то,което при теб е приело уродливи размери,заплашващи личностната ти еволюция.Та това е лесния начин-сама.
Другия е трудния,живота е в състояние да ти изправи кривиците,но ще боли много.Виждал съм подобни изпълнения и след има няма двадесет години са кротки като гергьовденски агънца.Решавай ти,да не решават другите.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 881acf67f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Поне пишеш интелигентно. Един прост човек не може да пише така. Ти просто не си намерила себе си, чети, занимавай се с духовни практики, йога и ще намериш успокоението. Злобата, агресията, лошото поведение са част от нашият роден манталитет. Отиди в една администрация и служителката ще те изяде от злоба без да те познава. Не са толкова зле нещата. Повярвай ми.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c38ffbd6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не, не си изрод, просто си имала нещастието да израстнеш в силно токсична среда, която те е направила това, което си, а агресията ти и другите неща вероятно са твоята защитна реакция. Хубавото е че осъзнаваш всичко, което си написала. Значи проблемът е решен кажи- речи наполовина. Остава да задействаш нещо по въпроса с другата половина. Не казваш на колко си, но с този начин на мислене тепърва ще има да се изграждаш наново като характер и да се бориш със себе си. Започни като се откъснеш от островната си среда и успокоиш малко агресията си. От личен опит ти казвам, че агресията ще съсипе най- вече самата теб, дори и да убиеш човек. Според мен ти трябва външна помощ (роднина, психолог) и много любов и търпение.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 87dfeb92e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нищо не променяй в себе си. Просто винаги бъди себе си, в това се състои уникалността и неповторимостта на човек. Просто бъди истинска българска жена, мечтата на всеки мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 59310216dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом осъзнаваш, че има проблем значи си вече една крачка напред :) С малки стъпки опитай да правиш добринки, дори да е насила. Помисли си хубаво защо се случва така, никой не се ражда "зъл", а обикновено става несъзнателно (ти си го осъзнала) от куп преживявания. Щом искаш промяна - просто я направи и виж как ще се почувстваш. Ако не подейства, потърси психолог.

Момиче 17

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0113e0981e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   За "слабоумна" имаш отличен правопис, нещо непонятно за 90% от българите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8d432b1e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ходи се лекувай тогава. Описваш черти на психопат. Ходи се лекувай.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8842ee629e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Когато имаш такова мнение за себе си и другите ще имат. Защо очакваш някого да те обича, харесва или дори разговаря с теб, ако ти сама не харесваш душата си и не я понасяш. Не говори с такива тежки думи за себе си, започни да променяш нещата, които не харесваш и намери нещо, което те радва. Поговори с вашите за това как се чувстваш, може би психолог или дори те могат да те разберат. Имай надежда, че нещата могат да се оправят, ако работиш върху себе си

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fbd6fdc88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Чичка, всичко това си е напълно вярно за теб, само дето всички думи, които си ги написал в женски род трябваше да ги напишеш в мъжки род!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3b938bc432
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Не си нито изрод, нито слабоумна! Никой слабоумен не казва за себе си, че е такъв! По-скоро си човек с много проблеми и гняв. Поговори със специалист (психолог) и виж какво ще стане. Със сигурност има причина да се държиш така. Важното е да разбереш зашо и да работиш по отстраняването на проблема.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 695ef71323
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Имаш някакъв проблем. Важното е, че го осъзнаваш. Трябва да потърсиш помощ от специалист. Съветвам те да се обърнеш към психолог, той ще те насочи към правилна терапия. Може да е проблем в следствие на емоционална травма. В такива случаи обикновено терапията се провежда с психолог. А може да имаш някакво психическо отклонение и тогава ще те насочат към психиатър.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e1a5f96f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Не се притеснявай няма вечно да бъдеш такава.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e1a5f96f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ми ограничи се от греха и чакай милост е явно е, че сами не можем да се поправим, но ако спазваме определени правила можем да получим милост... Не знам на колко години си, но първо трябва да прекратиш сексуалните си връзки... Да знаеш защо... Да не заразявам други със злобата си и.. После никакъв цигарен дим независимо от какво естество когато Дима навлиза в дробовете ти действа неблагоприятно на духа ти и разрушава вътрешния ти храм, не зависимо как се чувстваш и изглеждаш.. Кажи аз имам външни ангели всичко което е в мен не съм аз.. аз имам външни ангели.. Можеш да си повтаряш това.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e1a5f96f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Погледа ти е празен защото си изгубила душата си, но съжалявай ако беше безгрешна нямаше как да я изгубиш очаквай да се образува по хубава душа в теб. Пък и Когато те напада непокорен дух първо ограбва добродетелите ти за да неможеш да му се съпротивляваш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e1a5f96f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Те не виждат, че си изрод те виждат тях си ако виждаха теб щяха поне да се помолят за теб ако те са безсилни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e1a5f96f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Допълнение към по горните 3...мисля, че този който иска да те вбесява ти представя картинка от заобикалящотото ти обкръжение после влиза в ума ти за да си изградиш изводи..

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ad54899829
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   И на мен често ми иде да убия някой на работата, защото са подли и безхаберни хора моите шефове и освен за п.. али и к.. ви за нищо друго не стават!!!!
НО, съм се въздържал, защото имам болни родители, които разчитат на мен, а майка ми често ми е казвала, че ако посегна на чужд живот и тя самата ще се самоубие...
Просто и аз като авторката не издържам на този скапан свят, защото даваш 1000 % от себе си, не спиш, не ядеш в името на компанията, А в замяна получаваш подигравки зад гърба и шушу-мушу как ще се развие компанията. Всички знаят как, само не и аз... Жалки са хората и това си е...
Лек ден!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5b3cce5c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Е, поне си го признаваш... Щото 90% от хората са точно такива, ама и на идея си нямат за това. "Невежеството е блаженство" имаше една приказка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d64b2f1851
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Слушай МОНАЛИСА аз нямам причина да пиша от женско име такава ПРОТИВНА ПРОЗА. Зная, че го казваш на мен защото само мен наричаш дядка. Но пък слушай аз какво ще ти кажа. Ти никога интелектуално няма да напреднеш, все си там на дъното в IQ теста. Много неща не можеш да проумееш. Авторката на тази тема е твоята приятелка Саша от другия сайт. Ти и там не можеше да я разпознаваш когато тя пишеше истории с различни имена. Не можа ли да и разбереш стила и да знаеш кога тя пише истории. Жалко за теб, че се правиш на интелигентна, но фактически си много глупава. Хайде сега иди в другия сайт и й прочети историята: "Сестра ми правеше секс на моя диван-с моя мъж". Ще разбереш ли, че авторката там е твоята приятелка. Прогледни малко бе жено, разбъркай си мозъка, може и да прогледнеш, престани да тъпееш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker